Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מציע לך ניסוי שיענה לך על השאלה - שים מוזיקה במערכת הביתית שלך ואז תפנה את הרמקולים לקיר - אם לא תשמע כלום - אז פטרת לכולנו את הבעיה :wink:

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
מה תעשה מערכת האכיפה אם אני מוריד מהילוך שישי לרביעי ומקפיץ את הסל"ד?

נשמע לי לא הכי אמין.

מ1800 ל2300? אני לא חושב שהמערכת הזו מיועדת לדיזלים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מעולה...

עכשיו אם רואים ניידת שמים ניוטרל והם לא ידעו על כמה נסעתי?

ואם אני בראשון על 6000 סל"ד ו60 קמ"ש....? יחשבו שאני על 200?

בעלי אגזוז זרימה חופשית יגיעו למהיריות אסרונמיות של 300+ עם סקודה פייבוריט\הונדה וכו..?

וכל אוטו מפיק עוצמה שונה גם כשהמהירויות שוות... אז כל אוטו יסע במהירות אחרת לפי המערכת הזו?

ממש אבל ממש לא נשמע אמין...

פורסם
מ1800 ל2300? אני לא חושב שהמערכת הזו מיועדת לדיזלים...
תדבר יפה, אני יודע איפה אתה גר וחבל, יש לך פנים יפות :wink:

בכל מקרה, להלן דוגמא יום יומית - אני משייט לי ב90 קמ"ש, הילוך שישי ב1600 סל"ד ורוצה לעקוף, מושך את המדף השמאלי פעמיים ומוריד שני הילוכים לרביעי על 3200 סל"ד לערך ע"מ לזנק ל120 בשלוש שניות לצורך תאוצת ביניים אגרסיבית.

לפי החישוב שלהם, ללא התחשבות בהילוך בו הייתי, אני נוסע בהילוך שישי ב3200 סל"ד, שזה בערך 180.

בכל מקרה - גם מנוע בנזין חשוף באותה מידה לבעיה הזו, שייטת בהילוך גבוה והקפצת ל5000 סל"ד לצורך עקיפה זריזה.

עריכה, שגיא :

מדובר על תדר, לא על עוצמה.

פורסם

אם מישהו מתעניין בקטנות, בעמוד הזה ישנן נוסחאות שמראות איך ניתן לחשב את מהירות העצם ע"י דגימה של תדר מסויים ע"י 2 מיקרופונים...

בגדול - מדובר בהמצאה די שטנית שתמרר לכולנו את החיים.

אינשאללה למשטרת ישראל לא יהיה כסף להתקין כאלה דברים...

אינשאללה הבן אדם שהמציא את זה יסע באוטובוסים עד סוף חייו.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

עוד שאלה מעניינת,

נאמר שלא תהיה כל אזהרה או סימן למקום הימצאותם של המיקופונים,

אז איך ימצאו את מספר הרכב?

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

פורסם

יכוליות שידחפו את המצלמה בשיחים, או שיצמידו את המיקרופונים למצלמות לעד עכשיו היה ידוע שהן לא עובדות...

אם ככה, מה הבעיה להרביץ מהירויות ובירידות להעביר לNeutral? :|

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם

נשמע הזוי לגמריי...

לי יש הונדה ואני אוהב לנסוע כל היום בראשון (70 קמ"ש) על המנתק.... למישהו יש בעייה עם זה?

קו---------------------------------------

פורסם
נשמע הזוי לגמריי...

לי יש הונדה ואני אוהב לנסוע כל היום בראשון (70 קמ"ש) על המנתק.... למישהו יש בעייה עם זה?

ובמידה ומ' יחליט להשקיע על מערכת פליטה של 3 צול, ועדיין ייסע בראשון על 70,אז אז יצטטו את השוטרים כמו בכתבה על האייוו שנסעה 200, "ועל פי רב פקד שלא סיים כיתה ג' התיאור של הארוע היה כך- באותו רגע עברה לידי האצ'בק שכניראה מצוננת, ולמי שלא יודע זה דומה ללמבורגיני מרצ'ליאגו אבל בלי הלמבורגיני, והמרצ'ליאגו.

אני נסעתי על 70 בכביש של 90 בשמאלי כמובן,ואז היא נסעה באותה מהירות כמוני בנתיב מצד ימין והמכשיר הראה שהוא נוסע על 298 מייל לשעה.

כמובן שעצרתי אותו והוא קיבל שלילה במקום. גם על המהירות המטורפת שהוא נסה בה וגם על זה שהוא אידיוט ונוסע בימני ולא בשמאלי כמו כל עם ישראל. הצעירים של היום, צריך ללמד אותם לקח!"

אופק.

פורסם

זה ממש לא משנה באיזה סל"ד נסעתם !

אפקט דופלר דוגם את השינוי בתדר הקול כתלות במהירות הנסיעה.

כשמטוס עובר מעליכם, יש לו צליל מסוים לפני שהוא מגיע, את הרעש האמיתי בשניה שהוא מעליכם, ואח"כ צליל שונה.

על אותו עיקרון תעבוד המערכת הזו.

אכן מע' שטנית אבל כמו לכל דבר גם לה ימצאו נשק נגד.

לדוגמה - משדר אולטרה סוני בעל תדר מתחלף במהירות קבועה.

• תוכן חדש...