Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם החלטתי להשקיע במיאטה ולשפר אותה, מוטי מיאטה הסכים לעזור לי ולהתחיל בפרוייקט קטן.

יש להזכיר,

יש לי אגזוז זרימה חופשית, לא ברור איזו חברה.

הממיר לא פועל.

פילטר מקורי (כך גם חוטי הצתה ופלאגים).

מוטי, הבמה שלך.:wink:

nissan silvia s14

פורסם

נשמע מעניין. אבל אני בספק עם ה NA וה NB ילכו עם אותה מערכת ...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

יוני, למה בדיוק אתה מתכוןן כשאתה אומר "הממיר לא פועל"?

מרוקן, סתום, שתול בגינה בתור אדנית?

תום, ליוני יש NA, כמו למוטי (אם אפשר לקרוא לאוטו השחור הזה מיאטה...).

דניאל

MCS 2008

פורסם

דניאל, ניב רשם את ההודעה כרגיל מהיוזר שלי...

(סעמק לפחות תחתום אם השם שלך בסוף! אנשים עוד יחשבו שאני המפגר :lol::lol::lol::wink: )

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

האח תום טורח לשנות את היוזר שלי בכל מחשב אפשרי, כן גם במחשב האישי במשרד שלי (ככה זה שגם עובדים ביחד) ...

החצוף לא רק שינה לי את היוזר אלא גם נעל, כלומר לא יכולתי לשנות חזרה עד שמחקתי את כל הקוקיס ...

ובקשר למה שטענתי, אני מכיר היטב את המיאטה האדומה (ולא שחורה) של יוני, אפילו נהגתי בילדה (ואיך שהיא מחליקה :twisted: ) .

פשוט יוני כתב בהודעה קודמת שזה פרוייקט שיכול לעניין אותי, וזה יכול באמת לעניין. אבל נראה לי שאלו שני דברים נפרדים. אלא אם מוטי יתקן אותי ויגיד שהפרוייקט יכול להתנהל באופן דומה לשתי הגירסאות

והנה מה שיוני כתב קודם :

אם כבר שיפורים,בזמנו דיברנו על - עיצוב מערכת יניקה בין-יבשתי למיאטה NA. זוכר?

כמו שאתה יודע, ויתרתי על הMR2 ואני מעדיף לשפר את המיאטה.

עכשיו עם השיפור של המתלים, מה אתה אומר שנתחיל גם בזה?:-D

אם אתה מעדיף לעשות את זה בנושא חדש אני אפתח.

אני חושב שגם ניב מעוניין לשפר, רק תכוון אותנו איפה להתחיל..:wink:

תודה מראש יוני

דרך אגב בכרטיס שלו, המיאטה - אדומה ... ... ...

פורסם

עד 7K. ברור שאם זה משמעותי אפשר לגרד עוד.

בקשר ליעד שלי, אני עדיין לא יודע מה האפשרויות שלי, אני מאמין שהמקסימום

שאפשר להוציא מהסכום.

תודה מראש יוני

nissan silvia s14

פורסם

לומר סתם ככה עד 7K נראה לי קצת לא במקום. הכל תלוי כמובן בתוצאות .

אם התוספת תהיה נגיד 10% אז זה חסר טעם להשקיע כל כך הרבה כסף שאפשר בסכום הזה להתקרב להתקנה של טורבו נחמד.

אני למשל מוכן להשקיע בערך חצי מההשקעה שלך לקבלת 10 סוסים והשקעה דומה לשלך לקבלת 30 - 40 סוסים (שאני בספק אם ניתן להגיע לזה ברכב שלי ללא מגדש...)

אז הנה בערך המוכנות שלי להשקעה :-)

פורסם

ניב, 7K לא מביא אותך אפילו קרוב לטורבו נחמד.. אולי למשהו בסיסי, משומש ובנוי מחלקים מעורבים ומפירוקיות, וגם אז אתה צריך לדעת מה אתה עושה.

אני לא אומר שזה לא אפשרי, אולי לא בשביל 7K אבל אני מניח שעם 10-12K אפשר בהחלט, רק שתצטרך לעשות את הכול בעצמך בערך וזה ייקח הרבה זמן.. לא מציאותי למי שמשתמש באוטו על בסיס יומיומי או חסר/נטול ידע בנושא.

ב-7K אפשר לשפר את הרכב מבחינה אטמוספרית כדי לקבל עוד כמה סוסים, זה כן.

הדבר הראשון שהייתי קונה הוא סעפת פליטה.

באיביי ניתן למצוא סעפות פליטה לא רעות בכלל, קח את זו לדוגמא, היא בכלל לא רעה ותהווה את התוספת הכי משמעותית לאורווה.. אני מניח שתמורת משהו כמו $300 תוכל לקבל אותה במשלוח לישראל או אולי טיפל'ה פחות.

אני לא יודע כמה טוב האגזוז שלך בנוי, אם תוכל לקחת תמונות מלמטה של הכיפופים והריתוכים יהיה מצויין.

ככה נוכל לראות אם יש מה לשפר באגף הזה.

תוך כדי שאנחנו בקטע של צילומים, פתח את מכסה המנוע אצלך וצלם את מה שנמצא בצד של הנהג, נראה שלא תקעו לך כל מיני שטיות כמו אזעקה או בקרת שיוט שנצטרך להזיז כדי לבנות תיבת אויר נורמלית.

אגב, שאלה - אתה מוכן לקדוח או לחתוך קצת בשביל להגיע לתוצאה המיוחלת?

אני שואל פשוט בגלל שיש אנשים שמבחינה פסיכולוגית לא מוכנים לעשות דברים כאלו.. לי אישית אין בעיה.

מוטי

פורסם

לקדוח אין לי בעיות.

ברור שבשביל טורבו אני אצטרך לאגיע לכיוון ה 10K ומעלה, פשוט אמרתי כמה ישפר ה 7K.

בהנחה שניתן יהיה לבנות תיבת אוויר, סעפת פליטה חדשה ואגזוז. כמה הכל יכול לתת :?:

נניח שעל 20 סוסים אני יותר מאשמח להתחיל ברכב. עבוד פחות ... מי יודע

פורסם

20 סוסים תקבל רק אם אתה רוצה סוסי פוני.

במיאטה - מערכת יניקה טובה + סעפת פליטה + אגזוז טוב = מקסימום 15 כ"ס, וגם זה במידה והכל אופטימלי, בד"כ זה יוצא בערך 10-12 כ"ס.

ה-BP לא אוהב שיפורים אטמוספריים.

יוני, את רצועת הטיימינג החלפת לאחרונה?

מוטי

פורסם

מחר בערב אני אעלה פה תמונות של מה שביקשת.

לקדוח אין לי בעיה.

את הרצועת טיימינג אמר לי הבעלים הקודמים שהחליפו בטיפול 100K, אבל אין לי קבלות שבאמת עשו את זה. עכשיו האוטו ב122K.

בקשר להתקנה, עד כמה מסובך להתקין את הסעפת ?

אין לי שום ניסיון בעבודות מסוג זה. עדיף שאלך לסדנא שיתקינו ?

nissan silvia s14

פורסם

אין צורך בסדנא, הפרוייקט לא קשה במיוחד.

מה שאתה רוצה מפתח מומנט טוב (הזדמנות טובה לקנות אחד) ו/או חבר שיש לו קצת ניסיון וידיים ברמה סבירה (אין צורך בתואר שני בסעפותולוגיה).

אני מציע לך לבדוק היטב את עניין הטיימינג, לפעמים ניתן לבדוק את העניין במחשב של רשת המוסכים של היבואן במידה והעניין בוצע במוסך מורשה.

הסיבה שמראש שאלתי על הטיימינג היא בגלל שבמידה ולא בוצעה החלפה זאת תהיה הזדמנות טובה להוריד את הראש ויאללה לבצע פורטינג :-).

מוטי

פורסם

בוקר,

מוטי אתה מפחיד אנשים שרוצים לבצע שיפור לרכב.

הורדת ראש לקדוח להבריז אימאלה...וכול זה ברכב חדש.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...