Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 ושאר האצ'בק המתחרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מכר טוב שלי מתייעץ איתי לגבי רכישת רכב לאישתו.

הרכב אמור להיות רכב שני (הראשון הוא רכב חברה) כאשר לזוג הצעיר יש עוד 2 ילדים קטנים.

הק"מ השנתי של האשה הנוהגת הוא נמוך מאווד! (מתחת ל-10K)

הנסיעות ברובם קצרות/עירוניות.

הרכב לא יעלה הרבה מעל 70K ש"ח (סביבות שנת ייצור 2003 לפיז'ו)

הוא מחפש אך ורק רכב מהסגמנט בכותרת, כאמור, משפחתית בתצורת האצ'בק.

הוא נדלק על ה-307, אך מהיכורתי עם הרכב ומשיחות עם אנשים אני יודע שהדעות לגביו חלוקות לשני הכיוונים.

גיר המולטיפלקס ושאר הדברים הנ"ל מדאיגים.

שמעתי על ירידות ערך חזקות ובעיות אמינות, ומצד שני על רכב מצויין ללא תקלות כלל.

אשמח אם מישהו בעל ניסיון יוכל לשפוך מידע.

כמו כן, אשמח לעוד הצעות לגבי ה-RUNX (יקרה משמעותית) או הפוקוס 5 דלתות או אפילו גולף מהשנים הקודמות יותר (2001,2002)

יש עוד רכבים אופציונלים?

יש עדיפות מסוימת לרכב כלשהו ע"פ המתחרות?

תודה

אמיר.

פורסם

דרישות/צרכים?

לכל דגם יש יתרונות וחסרונות. צריך להתאים רכב לצרכים הספציפים של הקונה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אוקיי, אני אנסה לפרט דרישות.

הרכב חייב להיות פרקטי בעיר לצרכי חניה וכדומה.

מצד שני, רכב מיני כמו 206 (וחברותיה) לא בא בחשבון כי הוא קטן יותר מדי!

הרצון הוא לרכוש משפחתית אוטומטית 1600 בסגמנט המוכר לנו אך ללא תצורת הסדאן

(גם סיבת הפרקטיקה, גם בגלל טעם אישי של הקונה וגם בשל צורת הגישה לבאגז')

אה כן, חייב להיות 5 דלתות (לא בא בחשבון 3 דלתות/כסאות קדמיים מתקפלים כדי להגיע לספסל אחורי)

בטיחות מאוד חשובה.

ק"מ נמוך ככל האפשר.

אבזור לא חשוב, ביצועים לא מעניין במעט אפילו, נוחות סבירה וממוצעת.

הוצאות אחזקה כיאה לקבוצה.

פורסם

אני חושב שה307 השתפרה לא מעט בשנתונים המאוחרים יותר, מבחינת הרכבה ואיכות.

2002 הייתה שנת הדגם הראשונה שלה, כידוע.

היא מכונית טובה בהחלט, מאוד מרווחת, נוחה למדי, מאובזרת ובטוחה. הבעיות, אם ישנן, לרוב אינן "מכאניות", מאחר והמכאניקה כולה משמשת בדגמים רבים אחרים.

כמו כן, הבעיות שישנן לרוב נחשפות די מהר, כך שאם אתה מוצא אחת שנת 2003 שבוודאות לא התקלקלה בשום צורה עד עכשיו, כנראה שהמצב ימשך.

זה לא שהגולף חפה מבעיות - וה307 עולה עליה בכל פרמטר (במיוחד מרחב - ההבדל עצום).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה roee.

2 שאלות:

האם יש הבדל בין דגם מבציר 02 לדגם מבציר ,03 (מבחינת אמינות.."בעיות ילדות" תוקנו כבר ב-03?)

בדיקה רגילה במכון והיסטוריית רכב וטיפולים תקינה יכולה ללמד באופן ודאי על המצב העתידי?

תודה

אמיר.

פורסם

אני חושב שהראנקס תיהיה הבחירה הנכונה.

מדובר ברכב שני שלא יעשה המון קילומטרים, לכן לדעתי הראנקס עדיפה.

יותר אמינה מהפיג'ו, ותשמור על ערכה טוב יותר עדיף שהיא תעמוד בחניה מאשר הפיג'ו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
תודה roee.

2 שאלות:

האם יש הבדל בין דגם מבציר 02 לדגם מבציר ,03 (מבחינת אמינות.."בעיות ילדות" תוקנו כבר ב-03?)

בדיקה רגילה במכון והיסטוריית רכב וטיפולים תקינה יכולה ללמד באופן ודאי על המצב העתידי?

תודה

אמיר.

אני לא יודע לגבי 02 מול 03 בוודאות, כדאי שתברר את זה ממקור מוסמך יותר. עם זאת, אין לי שום ספק שהאיכות שלהם השתפרה מאוחר יותר בחיי הדגם.

אגב, כשה307 עוד היה דגם חדש, היו המון כאלו למכירה כיד שניה - שוב, הרגשה סובייקטיבית שלי אבל יש לי הרגשה שמחלות הילדות קיבלו משנה תוקף במכונית הספציפית הזו. גם דברים כמו התקנה לקויה של אימובילייזרים וכו' בוודאי לא תרמו.

זה יכול לגרום לצרות צרורות.

לדעתי, בדיקה במכון ככל רכב אחר, אבל בעיקר לנסות לראות אם יצא לרכב "להתאשפז" בצורה חוזרת ונשנית בעקבות איזשהי בעיה לא ברורה במערכת כלשהי.

כאמור, הDRIVETRAIN משותף גם לקסארה, C5, 406, 407, קסארה פיקאסו, 206, ועוד, ועוד. אין מה לדאוג כאן יותר מדי.

יד ראשונה, סוף שנת הדגם 2003, עם טיפולים לפי הספר ובלי צרות לא מוסברות - ואתה צריך להיות מסודר.

אני כלל לא מתפלא לגבי ההתפלגות של האנשים בנוגע למכונית הזו...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לדעתי האישית לך על C3

היא גם קטנה ודי מרווחת [למרות הפראדוקס]

ותוכל לעלות בשנתון.

אני הצלחתי לשכנע את אשתי שבתור רכב שני במשפחה שנוסע מעט מאוד

והכי חשוב לנו זה האמינות ובטיחות אז קנינו 206 5 דלתות אוטו' שנת 01

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בדיוק עכשיו קניתי לאשתי מגאן האצ'בק 2004 כרכב שני מאותן סיבות בדיוק (בעיקר בטיחות: 6 כריות אויר ו 5 כוכבים באנקאפ). ההבדל הוא שהיא עושה 25K ק"מ בשנה...

פורסם

לאור העובדה שהשיקול האובייקטיבי היחיד שצוין הוא בטיחות (ק"מ נמוך והוצאות נמוכות הם פרמטרים סובייקטיבים), מגאן האצ'בק היא המועמדת המובילה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אינני מכיר לחלוטין את המגאן בגרסת האצ'בק.

האם ניתן להשוות אותה לדגם הסדאן שיצא אחריה? (הכוונה מבחינת אמינות, מכנית וכו'..)

תודה.

פורסם

אותו רכב בדיוק. ההבדל הוא רק בהעדר תא מטען נפרד (ואולי מס' ס"מ בבסיס הגלגלים).

• תוכן חדש...