Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבה ונניח שיש לי כ-1000 שקלים לשפר את המערכת ברכב. מה כדאי לי לעשות?

כרגע יש לי רדיו דיסק MP3 באיכות טובה שאין לי כוונה להחליף (JVC קאמיליון), זוג רמקולים קדמיים טובים למדי (אני חושב שמתוצרת אינפיניטי) עם טוויטרים איכותיים, וזוג רמקולים אחוריים (לא במגש אלא ב"אין דלתות" (מרכב 3 דלתות).

חסר לי קצת באסים, למרות שאני לא צריך המון ומעדיף צליל נקי על עוצמה ואיכות על רעש. ובכל זאת, הייתי מעדיף לשפר קצת את האיכות כשהווליום עולה.

לא רוצה התקנות מסובכות ופולשניות יותר מדי. אשמח גם להערכת מחיר של ההתקנה. יש לציין שאני אבצע את העיסקה ברדיו מילאנו (זכיתי בחיישני חנייה בסכום הזה ואני מחליף אותם בציוד שמע).

תודה על העצות

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה אחוריים יש לך?

אם האחוריים טובים וחזקים אפשר לקנות מגבר סביר מאוד בסכום הזה וזה יעלה לך הרבה את רמת המערכת, כמובן שבלי רמקול שמיועד לעבוד בתדרים נמוכים-"סאב" לא תקבל אולי את הבאס האופטימאלי.

אך אם הרמקולים האחוריים טובים מספיק גם מהם יכול לצאת באס לא רע במיוחד ברכב קטן

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני חושש (חושש כי לא בדקתי וגם לא ממש מתכוון להתחיל לפתוח שם ולבדוק) שהאחוריים הם המקוריים של הרכב, שהם בטח לא איכותיים במיוחד... גם משמיעה שלהם (העברתי את כל הווליום לאחוריים) זה לא נשמע מבטיח.

ראיתי פה כל מיני מבצעים למגבר+סאב בכ-1000 ש"ח (ואפילו פחות). משתלם? שווה משהו? כדאי להשקיע בקומפוננטים איכותיים במקום? כמה עולה התקנה?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סאב +מגבר ב 1000שח

לא שווה הרבה

עדיף באמת קומפוננט טוב

אבל יצא לך בסוף מערכת ללא איזון מקדימה קומפוננט טוב מאחורה רמקולים מקוריים של האוטו

וגם קומפוננט טוב צריך הגברה

הפתרון:

זאת אומרת שאתה יכול לקנות קומפוננט ב 600 ו 400 רמקולים 6*9 ללא הגברה!

פורסם

קודם כל - לא חשוב לי האיזון קדימה אחורה, אני הרי יושב מלפנים. מבחינתי - הצליל מקדימה הכי חשוב. מאחורה - ממש לא משנה.

ואת הפתרון שלך לא ממש הבנתי - להחליף את הקדמיים שלי לקומפוננט טוב ב-600 ש"ח ולקנות רמקולים 6X9 ב-400? אבל אז לא נשאר כסף למגבר, ואמרת שקומפוננט טוב צריך הגברה... אני באמת מעדיף שלא לשים 6X9 אם לא צריך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפתרון:

זאת אומרת שאתה יכול לקנות קומפוננט ב 600 ו 400 רמקולים 6*9 ללא הגברה!

שכחת את ההתקנה..

אם אתה מרוצה מהרמקולים הקדמיים אין צורך בקומפוננט, אם אתה לא מרוצה מהאחוריים כנראה שתצטרך לנתק אותם\להוציא אותם ולשים 6X9 טובים במגש האחורי (עדיף מבדלתות) לצערי בתקציב שלך אין אפשרות לקנות סאב ומגבר איכותיים.

פורסם

קומפוננט כמו פולס לא חייב הגברה!

אם אתה לא רוצה 6*9 אז מה יתן את הבאס אם אין לך סאב?

קומפוננט ה מיד שלו לא יכול להפיק את אותו הבאס כמו של 6*9 כי הוא יותר קטן!

פורסם

אני מרוצה מהאיכות של הקדמיים, אבל הייתי שמח להוציא מהם קצת יותר עוצמה בלי לאבד איכות, והייתי שמח לקבל גם קצת יותר באסים. שוב - לא קריטי לי רמקולים מאחור (אלא רק אם זה פתרון מהותי לאיכות הסאונד)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפתרון לסאונד נקי זה קומפוננט וסאב

אבל אי אפשר להכניס בתקציב שלך

קומפוננט, מגבר, וסאב!

אולי תביא לנו את הדגמים של המגבר והסאב שעולים 1000שח?

פורסם

תיקח מגבר 2 ערוצים לקדמיים שלך

אם חסר לך טיפה באס וטיפה עוצמה זה הפתרון

גם ככה המחירים ברדיו מילאנו לא מזהירים קשה לי להאמין שתוכל מצוא עיסקה טובה יותר מזו.

אבל תוודא שהמגבר ייתן לפחות 60-70 RMS לכל ערוץ.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

רוני,

איכות עולה כסף.

1000 שקלים זה סכום די נמוך בכדי לקבל תמורה לאגרה (במיוחד ברדיו מילאנו).

עצתי היא שתשקיע דבר ראשון במגבר 4 ערוצים, ואח"כ תראה אם אתה מעוניין בסאב או בהחלפת הרמקולים האחוריים.

מגבר 4 ערוצים טוב שניתן למצוא ברדיו מילאנו הוא מגבר של JL Audio מדגם 4\300 .

המחיר - יותר מ 1000 שקלים אך הוא נותן תמורה טובה מאוד לכסף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
קודם כל - לא חשוב לי האיזון קדימה אחורה, אני הרי יושב מלפנים. מבחינתי - הצליל מקדימה הכי חשוב. מאחורה - ממש לא משנה.

ואת הפתרון שלך לא ממש הבנתי - להחליף את הקדמיים שלי לקומפוננט טוב ב-600 ש"ח ולקנות רמקולים 6X9 ב-400? אבל אז לא נשאר כסף למגבר, ואמרת שקומפוננט טוב צריך הגברה... אני באמת מעדיף שלא לשים 6X9 אם לא צריך.אין צורך להחליף את הקומפוננט שלך מקדימה אם אתה מרוצה ממנו . אני מציע לקנות מגבר , אני פשוט לא זוכר איזה מותגים רדיו מילאנו מביאים , כך שלא אוכל להמליץ לך . המגבר יוציא יותר מידבאס מהקומפוננט הקיים שלך כך שיהיה לך שיפור בתחום החשוב הזה . היה ויהיה לך תקציב תוכל להוסיף סאב בעתיד

לקנות 6X9 זה בזבוז כסף , כי ע"מ שלא יגרום להתפזרות הבמה הקדמית תצטרך לחתוך אותו שינגן רק מידבאס ובשביל זה תצטרך מגבר

רוני

תבדוק מה יש להם ובאיזה מחירים , ונוכל לייעץ יותר טוב . בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

התקציב קצת גמיש. אני יכול להוסיף כמה מאות אם זה יתן פתרון משמעותית טוב יותר. עדכון - מלפנים יש לי אינפיניטי רפרנס (או משהו כזה) עם טוויטרים של מוראל. ומאחור בלאופונקט. שניהם 5 ורבע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

תזהה את הדגם המדוייק של הקומפ' וציין אותו.

לאחר מכן תתאים מגבר 4 ערוצים שיתאים לקומפ' וישאיר לך 2 ערוצים פנויים.

ככה (בהנחה שהקומפ' יכול לספוג הגברה) שתהנה מעוצמה גבוהה יותר ואיכותי יותר, אני חושב שאתה תשמע אף יותר איכותי ממך שאתה שומע כרגע.

ובזמנך החופשי, ובהנחה ואתה מרגיש שחסר לך באס, תתייעץ שוב בפורום ותשאל על סאב שיתאים לך.

אני בטוח שאתה לא מחפש כאבי ראש מהסאב ככה ש 2 הערוצים שנשארו יספיקו ויעשו עבודה טובה עם הסאב לעתיד שתבחר.

אבל שוב, תלך למילאנו תשאל איזה מגבר 4 ערוצים הם יכולים להציע לך בסכום של כ 1000 שקל ותחזור אלינו ונמליץ לך, ולאחר מכן תשקיע לפי התקציב שתרצה להשקיע בסאב.

בהצלחה !

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

אוקיי, אני חושב שאני אעשה את הכל בפעם אחת (אגיע אליהם, אקנה ואתקין) אבל בכל זאת - תודה על העזרה. אני אבדוק לכיוון המגבר כי אולי באמת שווה לקנות משהו שאוכל להוסיף לו בשלב יותר מאוחר.

תודה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...