Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
60% = טרטל ווקס על בסיס טפלון לעומת החומר האמריקאי עם 3%, מה עדיף ומה מחזיק יותר זמן?

הטרטל ווקס על בסיס טפלון (בקבוק בעיצוב חדיש)עולה 70-80 ש"ח, החומר שלך עולה לפי דבריך חצי מחיר בדיוק, מה עדיף?

תודה.

הטפלון טוב למשהו כמו 6 חודשים אם האוטו לא חונה בשמש כל העת. את הקרנאובה חייבים לחדש כל 4-6 שבועות. הברק של הקרנאובה הרבה יותר חזק, הצבע מקבל עומק והוא נראה כל הזמן לח. צריך גם להשתמש בשמפו/ווקס קרנאובה על מנת לשמר את החומר על הצבע. זה חומר טבעי, אין מה לעשות, הוא מתאדה.

החשבון שלך- יש שאומרים "שאני אשפשף?" אז מתאים להם הטפלון. זבנג וגמרנו!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתכלס הטפלון על הנייר אותי בתנאי מעבדה מחזיק חצי שנה, אני עושה ווקס רגיל של טרטל ווקס נוזלי כל חודש-חודשיים ככה אחרי שטיפה, זה לא מחזיק חצי שנה.

אני שוטף את הרכב כל חודש פעם אחת בממוצע וכל שתי שטיפות או שמתחשק לי אני מורק ווקס נוזלי , בקבוקון ירוק : טרטל ווקס פרימיום - מסתבר שזה ווקס טפלון לפי מה שכתוב על זה - עכשיו בדיוק אני מסתכל מה כתוב, עלה לי 50 שקלים.

לאחרונה ראיתי גם ווקס טפלון חדש של טרטל ווקס שעולה 80 שקל, אני אנסה אותו לראות מה הוא שווה.

פורסם

אהלן וערב טוב לכולם.

לפני חודשיים רכשתי ציפוי אקרילי אוטם צבע של car-lack 68- זוהי חברה גרמנית.

התוצאות היו מצויינות, אמנם החומר לא מעלים שריטות אבל נידבק היטב אל צבע הרכב וניתן להשתמש בו ללא חשש גם לחלקי פלסטיק, ובפונטו ספייס התוצאות על חישוקי הסגסוגת היו מצויינות (בפעם הבאה שאני אנקה ואמרח ווקס לפונטו, אצלם ואפרסם את התמונות שלה:-)) אני פרנואיד שמבצע ווקס בכל חודש :wink: מכיוון שאני גר באיזור חדש של בנייה ויש כאן המון סופות אבק וזה בעיקר סיד.

הינה תמונה יום לאחר ביצוע הציפוי. אגב, בעבר השתמשתי גם בווקס המכיל קראנובה של Formula1. הוא גם ווקס טוב, אבל מהציפוי האקרילי אני מרוצה יותר, הוא מבריק יותר וקל יותר להורדה, ומחזיק יותר זמן. (כאמור הרכב 5 שנים על הכביש, כל היום לא במקום מקורה ותחת שמש יוקדת):

http://img96.imageshack.us/my.php?image=polo32mj.jpg

בעבר הייתי משתמש בטרטל ווקס, גם הנוזלי שלהם מאוד קשה להורדה ולא נותן תוצאות משביעות רצון (וגם המשחה).גם הווקס של קארפלאן (טי-קאט) מבריק את הרכב היטב, מנסיון.

איתמר ג'ורג'.

פורסם
primekart, נסה את הקארפלאן טפלון (Autofinish) ותחזור אלי :wink:

למדתי את הלקח שלי - לעולם מוצר של קארפלאן לא ייגע באוטו שלי יותר.

לפני שבועיים פיניתי לי אחר צהריים של יום שישי, האוטו נשטף ויובש יום קודם, וחנה בחניון מקורה, מאוור היטב עד לוויקסוס, ואז התחלתי למרוח - באמת אחלה חומר, נמרח היטב.

אבל להוריד?

מעולם בחיי לא בזבזתי שלוש שעות מקוללות כמו אלה ששרף לי הקארפלאן. זה היה פשוט בזבוז זמן מוחלט לנסות להוריד את החXא הזה מהאוטו [ועשיתי וקס או שניים בחיי לרכבים, אני יודע לזהות מתי הווקס יורד ומתי הוא פשוט מחליט לעבור לגור על הצבע] בסוף התייאשתי והנחתי את זה ככה.

שבוע נסעתי עם אוטו מוכתם בנקודות ורודות מכוערות עד שהגיע שישי האחרון וחצי יום נוסף הועבר בשטיפה יסודית של הרכב והסרה של שאריות הוקס במיים.

ופריימקארט, נעים לקרוא המלצות ממשהו עם כל כך הרבה נסיון, הייתי שמח אם היית מעלה לינקים למוצרים בהם אתה משתמש או לחלופין - לינקים למוצרים עליהם אתה ממליץ

שיטוט קצר באוטו-דיפו מעלה מליון ושלוש סוגים של טרטל שמתפאר בתואר "טפלון" וסדרה שלמה של קארפלאן עם הכיתוב TCUT עליהם

בקיצור - לינקים למוצרים ראויים יתקבלו בברכה

ולמי שחפץ - בקבוק של קארפלאן אדום יימסר אחר כבוד [המחיר עדיין עליו - 60 ש"ח]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בנוגע לווקס - לאחר שימוש של שנים בראלי המסורתי (קופסא לבנה מברזל) עברתי לשימוש בטרטל וקס

טפלון - תוצאות מדהימות,קל מאוד למריחה ולהסרה ולא נדבק לגומיות.

מצורפת תמונה אחרי ניקוי....

ווקס.JPG

STI 2004

פורסם
ופריימקארט, נעים לקרוא המלצות ממשהו עם כל כך הרבה נסיון, הייתי שמח אם היית מעלה לינקים למוצרים בהם אתה משתמש או לחלופין - לינקים למוצרים עליהם אתה ממליץ

שיטוט קצר באוטו-דיפו מעלה מליון ושלוש סוגים של טרטל שמתפאר בתואר "טפלון" וסדרה שלמה של קארפלאן עם הכיתוב TCUT עליהם

בקיצור - לינקים למוצרים ראויים יתקבלו בברכה

רון.

אני ממליץ על מוצרי The Treatment

https://www.thetreatment.com/HTML/main.htm

ומתוכם במיוחד כדלקמן-

ווקס קרנאובה בקופסת מתכת עגולה

שמפו עם ווקס קרנאובה

ספריי Protectant לשימור ויניל, פלסטיק, גומי ועור

המוצרים הנ"ל הומלצו לחברי מועדון הרודסטרים ורובם עושים בהם שימוש שוטף. ספריי השימור לויניל נמצא לאחר מחקר מקיף בתור היחיד בישראל שמתאים לשימור גגות ויניל ברודסטרים.

אני ממליץ גם על מוצרי Formula One

http://www.formula1wax.com/index.html

הם יקרים יותר מהנ"ל למרות שהאיכות זהה. משום מה גם המיכלים קטנים יותר, מה שמייקר את השימוש עוד יותר. ראוי לציין שהשמפו עשיר יותר.

ומתוכם במיוחד כדלקמן-

שמפו עם ווקס קרנאובה

הערה- קיים כיום חוסר בשוק של השמפו עם ווקס קרנאובה מתוצרת שני היצרנים הנ"ל. הובטח לי מהיבואנים שיש משלוחים בדרך ארצה ויגיעו תוך כחודש ימים לרשתות. טריטמנט בהום סנטר. פורמולה באייס ואוטו דיפו. אלטרנטיבה טובה זולה - MAXwax של סימונייז. שמפו/ווקס מעולה במחיר מצחיק. להשיג בהום סנטר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

פריימ, שאלה

אתה מדבר הרבה על הקראנובה ווקס, בהודעה אחרת בשרשור ציינת שלמרות שהוא מוצלח כל כך הוא קשה ליישום ומצריך עבודה רבה יחסית.

איך היית משווה את היישום שלו ליישום של טרטל ווקס נוזלי למשל?

הטרטל הוא הרפרנס שלי לווקסים ואני לא בטוח שהייתי מוכן "לשלם" בנוחות היישום תמורת ברק טוב יותר [אבל הייתי מוכן להקריב קצת נוחות תמורת הגנה טובה יותר לצבע]

האם באמת כל כך קשה ליישם ווקס מאלה שציינת לעומת ווקס של טרטל?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

היי

עשיתי מחקר קטן.

מצאתי בקבוק ווקס מעניין, של חברת זימול ,מכיל 3 אחוז ווקס דבורים + 12 אחוז קרנובה שלפי מה שהבנתי זה דיי והותר.

מחיר המיכל 150 ש"ח כולל משלוח (כמו שני מיכלים של טרטל ווקס החדש).

כדאי להזמין?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ZYMOL-CAR-WAX-ORIGINAL-FORMULA-RATED-1-FOR-CAR-WAX_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6755QQitemZ4628117435QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

פורסם
מצטרף לשאלה ומוסיף:

למה יותר קשה לעבוד איתו? מאשר הטרטל ווקס.

תודה.

אין שום בעיה לעבוד עם טריטמנט או עם פורמולה! שניהם קלים למריחה וקלים להסרה, בדיוק כמו לגבי טרטל ווקס.

ההתייחסות שלי לגבי קושי בעבודה התייחסה לווקס קרנאובה בריכוז גבוה של זיימול. לא רלוונטי כלל לדיון כאן.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
היי

עשיתי מחקר קטן.

מצאתי בקבוק ווקס מעניין, של חברת זימול ,מכיל 3 אחוז ווקס דבורים + 12 אחוז קרנובה שלפי מה שהבנתי זה דיי והותר.

מחיר המיכל 150 ש"ח כולל משלוח (כמו שני מיכלים של טרטל ווקס החדש).

כדאי להזמין?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ZYMOL-CAR-WAX-ORIGINAL-FORMULA-RATED-1-FOR-CAR-WAX_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6755QQitemZ4628117435QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

קרא היטב את התיאור. זה מתייחס לחומר ניקוי משולב בווקס. אם אתה מתעניין בזיימול, תיכנס לאתר שלהם תלמד על תהליך העבודה ותבחר את הווקס שמתאים לאוטו שלך, לצבע שלך ולתקציב שלך. הצעתי? תרד מזה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...