Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש סאב כפול של סרווין וגה דגם ווגה (400 אר אמ אס כל סאב)

איזה מגבר מונובלוק ינצל את הסאבים בצורה הכי טובה ? הסאבים יעבדו ב-2 הום

חבר שלי מוכן להשקיע על מונובלוק 1000 +

יש למישהו הצעות למגבר כזה במחיר הזה ?

פורסם

המגנט נותן כ 600W RMS. מקסימום. ב 2 אום. והם דורשים יותר!!

לאנזר 1200 נותן 800W RMS.

לאנזר 1400 נותן לפחות 800W RMS

ויש עוד כמה. אני לא זוכר כרגע.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יחסית למחיר הוא נותן תשובה טובה.

אבל לשני סאבים של 800W ביחד. זה כבר לא בליגה שלו!.

ואני שמעתי מגנט מרים פניקס גולד. אני חושב שהוא היה - 500/400W RMS. ב 2 אום. והיה חוסר יחסית רב בכוח מהמגבר.

כהסאב חובר למונו שהיה לי ברכב. הסאב פשוט היה יותר חם. וחזק. (זה היה באחד המפגשים.)

(ארפקוייק, נתונים 800W RMS ב 4 אום. 1400W RMS ב 2 אום.)

אני לא אומר שלאנזר זה 1200D זה ליגת על. (זה פשוט ליגה אחת מעל המאגנט מבחינת כוח)

וה1400D. שלוש רמות מעל. (הסדרה הכי טובה של לאנזר, OPTI )

אז מה יש סיכוי שיפתח טוב שני סאבים של 800W RMS.

מגבר של 650/625W RMS. ב 2 אום, או מגבר של 800W RMS ??

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תאמת אני אישית לא הייתי תופס מהמגבר הזה

ולא חושב שהוא ירים את הסאבים

אבל לפני הקניה חבר אותם למישהו שיש לו אחד כזה ותראה איך הוא מתפקד

יש הרבה כאלו בפורום עם המונו הזה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אפשר פרטים על המגנט פאנטום ?

כרגע 2 הסאבים מחוברים בגישור למגבר לאנזר ויב 430 שמרים גם זוג רמקולים

אני בטוח שכל מגבר מונו יעשה את העבודה יותר טוב מהלאנזר שיש לו עכשיו או שאני טועה ?

פורסם

כל הכבוד ללנזר שמצליח אצלך , לא ידעתי שהוא עד כדי כך טוב . ברור שמונו יצליח . אבל תשים לב למה שסאונדמן אמר :

שכשהוא בחן את הפניקס גולד = סאב SQ מעולה ונציל מאוד לא כמו אלו שאתה רוצה, ומדובר על סאב אחד ולא שניים כשחיברו מונו חזק מספיק הסאב היה יותר חם וחזק ואני מניח גם מדוייק.

וזה בסאב אחד להזכירך , אתה רוצה שני סאבים אז אתה חייב לשים מונו מעולה וחזק מאוד , אם אתה רוצה לקבל מהם מה שהם יכולים לתת . אחרת אתה סתם "מבזבז" את הסאבים שלך . תמכור אחד ותקנה מונו יותר טוב ותשמע יותר טוב.

מה נעשה בסאב בגלל התדרים הנמוכים שלו ובגלל הצורך להזיז עם הממברנה כמויות אוויר גדולות = תנועת ממברנה גדולה = מגבר מספיק חזק ע"מ לשלוט בתנועה = מגבר חזק עם דממפינג פקטור גדול

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...