Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על ספויילר מקורי של 206 שיורכב על 206 (מקורית :wink: ), רק בעזרת הסיליקון השקוף וללא הברגה.

תודה מראש,

גל.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעיקרון כן. אבל אני הייתי מציע לך לנסות סיליקון של זגגים. ככה אני הדבקתי בעבר את הספוילר ב205 שלי.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם
דבר ראשון זה מכוער ואם הזמן הוא יפול!!

סליקון בנוי בשביל לאטום לא להדביק!

1. לא רואים את צורת החיבור של הספויילר לרכב, רואים רק את הספויילר ולכן זה לא מכוער.

2. יש לך נסיון עם ספויילרים שנפלו עם הזמן?

Peugeot 206 XS

פורסם

אני ממליץ להוסיף כמה ברגים , למרות שזה לא הכי יפה ואסטטי , זה יחזיק לך את הספויילר - בתוספת סיליקון , יחזיק מצויין ולא יגנבו לך אותו היות ויש בו ברגים.

אם תשתמש רק עם ליליקון, במשך הזמן זה יאבד מהחוזק שלו ובנוסף אם משהו יירצה לתלוש לך אותו, זו לא ממש תהיה בעייה.

פורסם

הייתי ממליץ לך לחשוב לפני שאתה עושה דברים כאלה.

הספויילר נתון בלחצים חזקים מרוחות במהירות גבוהה ולא היית רוצה שאפילו בטעות (ואפילו בסיכוי של אחד לאלף) הוא יעוף לך בזמן נסיעה ישר לתוך הראש של מישהו שבמקרה עבר שם...

פורסם

או יותר חמור (וזה מיקרה אמיתי) שאני נוסע לי בסבבה בכביש 1 ופתאום איזה ספוילר של מזדה 323F מתעופף לי על השמשה הקידמית וסורט לי את כל הרכב!!!

פורסם
הייתי ממליץ לך לחשוב לפני שאתה עושה דברים כאלה.

הספויילר נתון בלחצים חזקים מרוחות במהירות גבוהה ולא היית רוצה שאפילו בטעות (ואפילו בסיכוי של אחד לאלף) הוא יעוף לך בזמן נסיעה ישר לתוך הראש של מישהו שבמקרה עבר שם...

זו בדיוק הסיבה למדוע אני מפרסם את השאלה שלי - אני חושב לפני מעשה.

ובכל זאת, מנסיון, האם אי פעם מישהו הדביק ספויילר עם סילקון והספויילר חלף לו עם הרוח?

האם זו עובדה ידועה שסיליקון נחלש עם הזמן?

Peugeot 206 XS

פורסם

אני לא הייתי מדביק חלק כמו ספויילר עם סיליקון.

נסה לבדוק אצל פחח/זגג איך הם מרכיבים ספויילרים או איך בחברה עצמה מרכיבים את הספויילר (הוא מורכב בארץ, גש ללובינסקי).

יכול להיות שיש חומר מיוחד או שיטה שאנחנו לא מכירים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פרופוקסי , צבע אפור, TUBE כזה .. עולה 24 שקל , רשום בשחור PROPOXY

זה בא בצורת פלסטלינה?

זה יחזיק?

Peugeot 206 XS

פורסם

דבקי האפוקסי למינהם איכותיים מאד. הם מתקשים מאד וקשה לשבור דבק כזה, אך יכולת ההדבקה שלו גרועה. אם אין לך בסיס מחוספס מאד, האפוקסי פשוט יתלש ממנו.

אני לא חושב שצריך לקחת סתם סיכון ולהסתמך על דבק בלבד. שימוש בדבק מכל סוג שהוא, לא חזק מספיק לטעמי. יש סיבה מיוחדת שאתה נמנע מברגים ?

פורסם
דבקי האפוקסי למינהם איכותיים מאד. הם מתקשים מאד וקשה לשבור דבק כזה, אך יכולת ההדבקה שלו גרועה. אם אין לך בסיס מחוספס מאד, האפוקסי פשוט יתלש ממנו.

אני לא חושב שצריך לקחת סתם סיכון ולהסתמך על דבק בלבד. שימוש בדבק מכל סוג שהוא, לא חזק מספיק לטעמי. יש סיבה מיוחדת שאתה נמנע מברגים ?

אתה מדבר שטויות (אל תיקח אישית)

הפרופוקסי (ושוב.. לא דבק אפוקסי , אלא פרו-פוקסי) , נדבק נהדר. וכן זה בא בצרות פלסטלינה,

טיפ: תערבב את 2 החומרים (זה בא בצורת גליל , חומר לבן בפנים ועוטף אותו שחור, צריך ללוש כדי שיצא אפור) , ואז שתרצה להדביק , תעביר ליד אחד , ואת היד השניה תרטיב , שתהיה ממש רטובה מלאה במים , ואז תעביר שוב ליד הרטובה , ואיתה תשים את הפרופוקסי , זה ימנע ממנו להידבק לך ליד , וכך תוכל ממש לעצב ולשים בצורה שיתפוס חזק..

מה שכן , זה 15 דק' יבוש... אתה צריך לשים משהו שיחזיק את הספויילר .. רצוי שיחזיק חזק (שילחץ)

אחרי 15 דק' זה כמו אבן , עוד נקודה חשובה - עשה זאת במקום כמה שיותר קריר .. מוצל , החומר מקשה מהר יותר בקור , ובחום יקח לו הרבה יותר זמן (כשעה..)

פורסם

חברה - שוב דבק ושום שטויות!!!

אתם לא מדביקים את הספויילר לפח אלא על שיכבת צבע! ככל שהדבק יהיה חזק, תחת רוחות חזקות

שכבת הצבע תסדק ותשבר. בואו ביחד נחשוב מה ייקרה?! נכון - הספויילר יעוף.

פותח הת'רד - רצונך לשמור על הרכב נקי מהברגות ובמידה וייגנבו לך אותו לא ייגלו חורים ויעשו נזקים הוא מובן ולגיטימי. אך אם אכן אתה אכן מקיים "סוף מעשה במחשבה תחילה" אזי שלא נדרשת חשיבה עמוקה או נסיון של אחרים בכדי להבין כי הדבקה היא רעיון גרוע ומסוכן.

מקווה שהצלחנו לשכנע אותך לרדת מהרעיון המטופש הזה שאין לי שמץ של מושג מי "נידב" לך אותו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...