Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בדקת את הטרנספורטר שאני כתבתי לך עליו?
אם מדובר על זו:

16oa3.jpg

היא כבר רקובה עד מעבר לכדאיות שיקום.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
הירושלמי התקשר?-רן
עדיין לא.

עד כה, כל הרכבים שפורסמו בשרשור זה נבחנו על ידי, מלבד שלושה:

הרכב שאופיר פירסם (אל חשש, הוא יבדק מחר).

הרכב ש cuda70 פירסם - לא הצלחתי למצוא אותו.

הרכב שירון מאיר פירסם - עם מציאת כתובתו המדוייקת, אסע לביקור בב"ש.

כמו שאתם רואים, החיפושים ממשכים במרץ.

אגב, מי שמעוניין ב"דאבל קבינה" מוזמן לפנות אלי, מצאתי אחד מעניין במהלך החיפושים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אהלן ברק .

אני מכיר אחת שלפי מה שאני זוכר היא במצב מעולה.

אדום-ולבן; נמצאת בתל אביב בשכונת הדר יוסף.

להכוונה יותר ספציפית, פנה אלי ואשמח לעזור.

פורסם
אהלן ברק .

אני מכיר אחת שלפי מה שאני זוכר היא במצב מעולה.

אדום-ולבן; נמצאת בתל אביב בשכונת הדר יוסף.

להכוונה יותר ספציפית, פנה אלי ואשמח לעזור.

הלכתי לראות אותה, נראה לי שזו הווסטפליה שמפורסמת בקלאסיקאר בעבור 58K.

בכל אופן, אני לא מעוניין בווסטפליה. תודה:

p6210006resize5ov.jpg

הלכתי לבקר גם את הטרנספורטר הכתום מבאר-שבע, זה שירון מאיר הזכיר. לא מעוניינים למכור:

p6210001resize4dd.jpg

p6210002resize6jh.jpg

הטרנספורטר שאופיר ציין, בכ"ס, ללא מנוע, ללא גיר וללא ניירת:

p6210007resize6vr.jpg

נמצא עוד רכב, ביפו, ליד "מאפייית הגבול". לצערי, בשל הקירבה לים, הוא החליד לחלוטין :

p6210003resize4pp.jpg

p6210004resize8cp.jpg

פורסם

אני ממשיך להחזיק את השרשור הזה מעל המים ובדרך מעלה תצפיות מעניינות.

כפי שציינתי בעבר, אני מחפש "באס" סגור ולא טנדר פתוח מאחור (חד קבינה וקבינה כפולה).

במהלך החיפושים נכחתי לגלות כי "הדאבל קבינה", נפוצים למדי, רבים מהם עדיין בשימוש יום יומי, למשל אצל הסוחרים בדרום ת"א.

הסיפור הזה די מעניין, כי מדובר על טנדר ששכחתי כלל מקיומו. הטנדר הזה (שבתמונות הבאות), נסע עד לפני 5 שנים. בטנדר הזה נסעתי אין ספור פעמים בילדותי לגן הילדים ובחזרה משום שבעל הטנדר, הוא אביה של בת שכבה שלי.

אני הייתי בטוח שהטנדר כבר עבר לעולם שכולו תחמוצות ברזל או הפך למדרגות נעות בקניון בסין, אבל מסתבר שטעיתי בהנחותי.

הבעלים של הרכב העמיד אותו לפני כ-5 שנים, מתוך כוונה, בבוא היום, לשפצו.

היום, בשל מצוקת זמן, הוא כבר מבין כי כנראה לא יתפנה לפרוייקט.

הרכב מוצע למכירה, אבל בשום פנים ואופן לא למטרת פרוק, הבעלים מוכן למכור את הרכב רק למי שיתחייב לשפצו ולא לגרוט או לשחוט אותו.

הרכב עבר אובראול מלא סמוך למועד העמדתו. הרכב לדברי הבעלים שנת 69 כנראה או משהו בסביבה. יש רשיונות לרכב (צריך לגשת למשרד הרישוי, להוציא ולהסב לאספנות).

את כל השאר, תראו בתמונות.

בהצלחה למתעניינים.

p6200001resize6hn.jpg

p6200002resize9ph.jpg

p6200004resize2ro.jpg

p6200005resize4dc.jpg

p6200006resize4vi.jpg

p6200007resize6wb.jpg

p6200011resize0uq.jpg

p6200012resize6wm.jpg

p6200013resize4dn.jpg

p6200014resize6sk.jpg

p6200008resize5bw.jpg

p6200003resize2ik.jpg

פורסם

בשמחה הייתי מאמץ אחד כזה!

לדעתי הדאבל קבינה אפילו יותר יפה מהסגור.

אני מאמין שברגע שיהיה לי קצת כסף, ואני אתחיל לעשן משהו חזק, אני אתכוון לייבא אחד כזה מארה"ב.

אגב ברק - בדרום ת"א נמצאים מלא אוצרות, בעיקר אצל הסוחרים שמחזיקים רכבים ישנים בתור רכבי עבודה.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

אוטו מדהים עם איכות נסיעה לא מהעולם הזה , הייתה לי כזו דבל קבינה ( טינה טנדר ) בצבע צהוב ואני חרשתי איתה את כל הארץ לאורך ולרוחב .

בדגם שהיה לי ( נדמה לי 78 ) הורכב מנוע 1800 סמ"ק עם צמד קרבורטורים והוא היה נוסע כמו טיל , עוד רבות יסופר על טינה טנדר שבשעות היום הייתה מועמסת בקופסאות מתכת והובילה ללקוחות גם משטחים ובשעות הערב הועמסו עליה רמקולים , מגברים , פטיפונים ותאורה ונסענו לעשות אירועים כמו חתונות ובר מצוות , ושלא לדבר על המושב האחורי ועל עלמות החן ..........

הרכב עצמו ממש מפנק ( ביחס למודל ) , יושבים בו גבוה מעל לאספלט וגם מעל הגלגלים הקדמים - מה שנותן תחושה של נהג אוטובוס .

הרכב שלי שירת אותי כשלוש שנים ולא איכזב אפילו פעם אחת כולל מספר נסיעות לאילת עם הח'ברה בזמן שהייתי חייל .

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

עידן ב.מ. כתב

בשמחה הייתי מאמץ אחד כזה!

לדעתי הדאבל קבינה אפילו יותר יפה מהסגור.

אני מאמין שברגע שיהיה לי קצת כסף, ואני אתחיל לעשן משהו חזק, אני אתכוון לייבא אחד כזה מארה"ב.

שים לב שהדאבל קבינה לא יובא לארה"ב, אילו שישנם שם בד"כ הובאו מקנדה או מאירופה והם יקרים שם משמעותית, אם אתה רוצה לייבא ולא להציל אחד מקומי חפש בגרמניה.

פורסם
שים לב שהדאבל קבינה לא יובא לארה"ב, אילו שישנם שם בד"כ הובאו מקנדה או מאירופה והם יקרים שם משמעותית, אם אתה רוצה לייבא ולא להציל אחד מקומי חפש בגרמניה.

אז כנראה כדאי שאני אעשן חומר חזק יותר :lol:

במקום להשקיע בטנדר מפלצתי זולל בנזין ובהמתי, הייתי שמח לרכוש אחד כזה ולעשות ממנו רכב טיולים משפחתי. זה נדרש!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

ביז'ו, רצית VW טנדר עם גרין-קארד.

מצאתי לך ספליט "קצת" שובב ב-.L.A .

הוא עולה הון ב-eBay (איך אם לא...), אבל באמת ובתמים שזה לא מעניין אותי. :puppydoge

דירת החדר-וחצי שברקע, האופנוע, הגלשן, הנוף ומזג-האוויר - בתשלומים (את הריבית נספוג). עלינו.

1959vwsinglecabpickup219ai.jpg

1959vwsinglecabpickup116va.jpg

1959vwsinglecabpickup90me.jpg

1959vwsinglecabpickup37fs.jpg

ו... בחזרה לישראל.

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

יש טרנספורטר שנת 1966 עם 2 חלונות מקדימה במושב בצרה.

הוא עומד שם כבר יותר מ-5 שנים, אצל סוחר רכבי אספנות.

כדאי לך ללכת לראות אותו.

פיאט 127, ממתינה עוד 4 שנים להפוך לאספנות.

• תוכן חדש...