Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעונינים בבעל הטרנספורטר הכחולה:

אני לא דיברתי איתו ,אך רחוב אחד ממנו (בכיכר מסריק ) יש מספרה בשם "גזוז" שבעליה טוען שהוא מכיר את הבעלים והרכב שימש אותו כרכב יומיומי עד לפני שנתיים ובזמנו(לפני יותר משנתיים) הוא לא היה מעונין למכור.

אם לרכב לא היה פוטנציאל כזה כרכב לשיפוץ הייתי מנסה להשיג בעצמי את הבעלים (משום שאני מחפש אחד כזה לחלקים)-בנוסף זה כנראה זה לא רכב במחיר(במידה וימכר) שאני מתכוון לשים על רכב לחלקים.

בהצלחה למנסים!

נ.ב.- החלון אכן לא מקורי ,מה גם שמהמפעל יצאו שני דגמים סגורים בלבד:

21- מסחרי -סגור לחלוטין

23- קומבי לנוסעים עם חלונות מלאים

משמע - כל טרנספורטר עם חלון צד אחד הוא פתיחה מקומית(כמוגם כנראה הקומבינה מאחורה)

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה ממש קל"ב בשבילי - תן ציוני דרך ואני אביא תמונות !

היי, אני לא יודע אם אתה בצפון עכשיו....אבל את חומוס אבו-אדהם אתה בטח מכיר, וליד המקום החדש שלו (שהוא פתח לרגל השיפוצים ?!) עומדות שתיים וליד גם ראיתי רכב מכוסה.

אם אתה צריך כיוון טוב יותר - תגיד ואנ אנסה לברר כתובת

תהיו חזקים בצפון

אייל

פורסם
גם חלונות הצד לא נראים לי מקוריים.אני טועה ?

היא נראית כאילו במקור הייתה "סגורה".

90% מהטרנספורטרים עם החלונות שראיתי בארץ, הם קומבינה ישראלית של פתיחת החלונות במסגריה / פחחיה הקרובה.

בשנות האלפיים הקומבינה לדפיקת רשויות המס הייתה טנדר 4X4 מפואר שהוכר במס (כבר לא).

בשנות תשעים של המאה הקודמת הקומבינה לדפיקת רשויות המס הייתה ג'יפ 4X4 מפואר שהוכר במס (כבר לא).

בשנות השמונים והשבעים הקומבינה לדפיקת רשויות המס הייתה וואנים ללא חלונות (פאנל וואן).

המיסוי עליהם היה נמוך יותר, אחרי הקניה, היו פותחים חלונות, משתילים ספסלים והרי לך מוביל נוסעים קלאסי בעלות מופחתת.

אגב, מסתמן שמקלט המס המסחרי הבא הוא שברולט סילבראדו, עד הטריק הבא....

נ.ב

בדקת את האחרונה ששלחתי לך?

ראה ה"פ בנושא.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם
היי, אני לא יודע אם אתה בצפון עכשיו....אבל את חומוס אבו-אדהם אתה בטח מכיר, וליד המקום החדש שלו (שהוא פתח לרגל השיפוצים ?!) עומדות שתיים וליד גם ראיתי רכב מכוסה.

אם אתה צריך כיוון טוב יותר - תגיד ואנ אנסה לברר כתובת

תהיו חזקים בצפון

אייל

שים לב לכיתוב למטה :-D אני אנסה מחר לקפוץ לשם !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

כשיש זמן פנוי, החיפושים נמשכים.

גרצמן, משה אזולאי, חולה הגה, גלוק, מרמורק, עופר, דני יונגר, איציק..... וכל אלו ששכחתי, החברים מהפורום ששולחים לי מיקומים ותצפיות - תודה.

אני כבר לא זוכר מי שלח לי מה, אבל כאמור, כל הדיווחים נבדקים.

בעיקבות דיווח של משה אזולאי, מצאתי באס עם חלונות ברמלה. הרכב לא מתאים לשיפוץ, אבל מתאים לחלקים. רכב נוסף שתוצפת על ידו הוא דבל קבינה בראשון לציון, כנראה של אספן (מכוסה בחצר עם עוד כמה רכבי אספנות).

מדיווח של מרמורק, הגעתי לרכב הזה (הושארו פתקים ללא מענה, כנראה לא למכירה):

p7130005resizekh7.jpg

p7130006resizevs3.jpg

p7130008resizewr3.jpg

p7130007resizeyr4.jpg

יש עוד מספר דיווחים שקיבלתי, אך טרם הספקתי לבדוק את הרכבים.

אשמח להמשיך ולקבל מכם מיקומים.

תודה

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

ברק, אתה חאפר !!!

בשישי הגיעה למפגש באס צהובה לבנה משופצת ברמה יחסית גבוה (עם שלט למכירה). גינדי ניסה להתקשר אלייך אבל לא ענית. גינדי ואבי צילמו אז אם אתה לא מכיר את הרכב אתה מוזמן ליצור אתם קשר.

סה"כ הרכב חמוד מאוד, החלונות לא נראים מקוריים אבל משתלבים יפה עם האוטו, עשה לי חשק לכזה צעצוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אל חשש, כבר קיבלתי דיווח מגנאדי, זו ווסטפליה (לא ממש מעניין אותי), בכל אופן התמונות כבר בדרך אלי (לפי דברי גנאדי).

מעבר לכך, דיווח של דני ("עליזה"), הוביל למו"מ על באס נחמד. כרגע רק נסראללה וחבר מרעיו מעכבים אותי.

פורסם

נסראללה- האיש, והחרבון!:-):-D

התמונות נשלחו לפני כמה דקות, בשניה יש מספר טלפון...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אתה צוחק נכון? הווסטפליה הזו זה אחד הדברים הכי חמודים שיש, רכב שבא לך לצבוט אותו בלחי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
דיווח של דני ("עליזה"), הוביל למו"מ על באס נחמד. כרגע רק נסראללה וחבר מרעיו מעכבים אותי.

נוווווווווו... מה קורה ? כבר לא נשארו לי ציפורניים ... :wink:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

את זאת צילמתי בשנה שעברה בחניית בית משותף בתל אביב (מס' רישוי מתחיל ב169).

דווקא דבל קבינה יצא לי לראות ולצלם יותר

ללא שם.JPG

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

ברק!

שלח לי בבקשה בה"פ את מיקומה של הטרנספורטר מרמלה.

יש לה רשיונות?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

כן, זו אכן זו מיד 2.

הלכנו הערב (אני וזאת שמשלמת על האוטו :wink: ) לראות את הרכב.

ספליט שנת 1967 (שנת הדגם האחרונה). הרכב לא ווסטפליה, כי אם טרנספורטר רגיל שפתחו לו חור בגג והתקינו pop top של ווסטפליה :???: .

מנוע 1.6, יצא מטרנספורטר 1969.

צמיגים מעבר למידה המקורית.

הרכב עבר פחחות וצבע לפני כשנה. לגבי טיב העבודה - לא משהו שאני הייתי מקבל, המון מילויי חומר.

גומיות החלון הקדמי אינן מקוריות ומכסות על הפח.

חלונות הצד מקוריים, החלונות העגולים לא.

פגוש אחורי לא מקורי. אין מראות, אין וישרים. ידית פתיחת הדלת הצידית חסרה.

הדלת האחורית לא נפתחת - מקובעת למקומה בברגים.

הוחלפו חלקי פח ברצפה בחלק הקדמי.

באופן מפתיע, כמעט אין רקבונות ברצפת הרכב (רצפה מקורית).

הרכב לא "ישראלי" ויובא בעבר הרחוק מהולנד.

והמחיר... כן המחיר... 70K, "גמיש" לדברי המוכר.

p8050001resizene8.jpg

p8050002resizeht2.jpg

p8050003resizeji9.jpg

p8050004resizevp5.jpg

p8050005resizeps7.jpg

p8050007resizeze9.jpg

p8050009resizemc9.jpg

p8050008resizegz4.jpg

• תוכן חדש...