Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו חבר'ה הסאב הישן שלי נתתי אותו לאחי.. אז הוא משתמש בו רגיל ועכשיו צצה בעיה ..

פעם תיקנתי את הסאב .. כי הSROUND נקרע ונפל הטבעת.ץ אז החלפתי טבעת בחדשה והחליפו לי את כל הSROUND ושמו לי חדש.. עכשיו יש לי בעיה יש לי טיפה איזה 3 וחצי 4 סנטי מטר שההדבקה ירדה האם יקרה דבר אם אפעיל אותו או שכדאי להחזיר אותו למתקן...?והאם יקרה משהו אם אדביק את הדבר הזה בדבק מהיר?

פורסם

דבק 3 שניות בחיים לא

הוא מתקשה ואז ישבר

אם כבר איזה שהוא דבק גמיש ( מגע\סיליקון )

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זה שתיקן לי את הסאב אמר לי שזה לא צריך לעשות לך בעיה .. (הוא חבר שלי...)

אמר לי לקחת דבק מגע ולשים אבל לו ללחוץ עד שהדבק יתייבש ואז ללחוץ את הממברנה על הSROUND...

האם כך לעשות?

• תוכן חדש...