Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ: קליאו 1.4 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי.

חבר שלי מעוניין לקהות אוטו והוא מצא קליאו 1.4 אוטו' מודל 94, 90,000 אמיתיים על השעון.

מטופלת שמורה ונקייה.

שאלה: האם כדאי בכלל קליאו 1.4 אוטו'? האם היא מספיק חזקה בגרסה האוטומטית (לא שהוא ממש מחפש כוח) ולא עגלה?

והאם הק"מ המצויין מעלה הוא כדאי לאוטו בשנה הנ"ל??

תודה לעוזרים!!!

Polo 2012

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך הוא, שייזהר מהגיר של הקליאו בשנה הזו!

הם נוטים לבעיות, ותיקון שלו יקר.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

תמליץ לו על קליאו באותה השנה רק גיר ידני, גם צריכת דלק טובה יותר (פחות מאוט') וגם כן המנועים של הידני חזקים יותר מהאוטמטיים ... בכללי אחלה רכב אני ממש מרוצה .. ( לי יש קליאו 94' ידני - RT)

וד"א הקילומטרז' אם הוא אמיתי באמת מאותה השנה זה אמור להיות באמת טוב ..

פורסם

אם היית עושה חיפוש הייתה רואה שכולם מזהירים מפני התיבה האוט' של רנו בשנים האלו..

אם הוא לא חייב אוט', שיחפש ידני, גם אמין יותר, חסכוני בדלק וביצועים טובים יותר.

פורסם

יש מישו, שאולי יש לו גיליונות של המגזין הגה, ויוכל לומר לי באיזה גיליון יש שם את המבחן שעשו לה ב"יד שניה" ?

כי אני זוכר שפעם ראיתי את זה שם

Polo 2012

פורסם
יש מישו, שאולי יש לו גיליונות של המגזין הגה, ויוכל לומר לי באיזה גיליון יש שם את המבחן שעשו לה ב"יד שניה" ?

כי אני זוכר שפעם ראיתי את זה שם

כל אוטו והסיפור שלו.

בכל אופן במשפחה יש קליאו 92 אוטומטית הדגם המפואר עם 135000 ק"מ.

האוטו טופל ונשמר טוב, הגיר אמין מאוד והכל בסדר.

קליאו זה אוטו נוח מאוד, מרווח יחסית, יש לה מזגן מעולה והיא מאובזרת עם הגה כוח וזולה גם למכירה וגם לאחזקה.

דרך אגב הקליאו הנ"ל מיועדת למכירה, אם אני לא טועה בסביבות 11000 ש"ח.

אם אתה מעוניין צור קשר.

0546-478606

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
כל אוטו והסיפור שלו.

בכל אופן במשפחה יש קליאו 92 אוטומטית הדגם המפואר עם 135000 ק"מ.

האוטו טופל ונשמר טוב, הגיר אמין מאוד והכל בסדר.

קליאו זה אוטו נוח מאוד, מרווח יחסית, יש לה מזגן מעולה והיא מאובזרת עם הגה כוח וזולה גם למכירה וגם לאחזקה.

דרך אגב הקליאו הנ"ל מיועדת למכירה, אם אני לא טועה בסביבות 11000 ש"ח.

אם אתה מעוניין צור קשר.

0546-478606

תודה, אבל לפני יומיים כבר נקנתה הכלה, פרטיה כמו שמופיעים למעלה, אגב מחיר: 15,700. קצת יקר לדעתי.

בכל אופן פשוט רציתי לראות את הכתבה הזאת שעשו עליה, זה יכול מאוד לעזור, הם עושים את זה מאוד יסודי שכביכול הם בודקים רכב מיד שנייה ואומרים את כל הבעיות והמחלות שלו

Polo 2012

• תוכן חדש...