Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!

אני חדש בעסקי המערכות לגמרי והייתי מעוניין בעזרתכם הנדיבה...

יש לי בפולו רדיו טייפ,מאחורה- 2 רמקולים של KENWOOD 250 וואט כל אחד,מקדימה(מובנה ע"ג הדשבורד) 2 רמקולים של פיוניר 4 אינץ' וואט לא יודע.

אני מעוניין במערכת MP3 טובה בסדר גודל של 1000-1200 ש"ח.ורציתי לדעת את מירב האפשרויות למערכת,כלומר:

1). האם כדאי להשאיר את האחוריים ולהחליף מקדימה בלבד?

2). האם כדאי להחליף את כל הסט?

3).מזה קומפוננט?

4).והאם יש אתר טוב בנוגע לדגמי מערכות?

בתודה מראש לכל ה-HELPERIM

פורסם

קודם כל ברוך הבא

א. www.zap.co.il תבחר ב"רכב"

ב. - מה התקציב שלך ומה אתה מחפש - מערכת בסיסית בלי הגברה וסאב או שאתה ממש מתעניין במערכת כמה שיותר טובה בהתאם לתקציב עם הגברה וסאב וכל מה שנלווה לזה...

ג. אתה יודע איזה סוג של צליל אתה אוהב - שקט שטוח ורגוע, הרבה באס אבל בלי שהצליל יהיה צורם או שאתה דווקא אוהב צליל צורם... תנסה להגדיר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחפש מערכת בסכום של 1000-1200 ללא סאב ומגבר.

הרבה באס אני לא אוהב... להגדיר סוג של צליל קשה לי...

אבל אני מעוניין לשמוע שירים שקטים יחד אם זאת עופר ניסים(זה הז'אנר), ולהיטי MTV למיניהם

פורסם

תשאיר את הרמקולים האחוריים - אין שום צורך להחליף אותם.

קנה מערכת ב800 ש"ח - ממליץ לך לחפש MP3 של פנסוניק עם שלט רחוק - יש הרבה עיצה והם נותנים תמורה מצויינת למחיר.

ותוסיף ל400 ש"ח שנשארו עוד 100 ש"ח ותקנה סט קומפוננט - מורל פולס 6.5 - אתה תצטרך להתקין אותם על הדלתות - בפולו זה צריך להתאים - אם לא - תקנה 5.25.

במידה ואתה לא מעוניין גם בזה - תקנה את הרמקולים הרגילים 4 אינטש של מוראל פולס - עולים 400 וקצת... ותבקש מהמתקין שיחבר לך לרמקולים הקדמיים קבל של 200 מיקרופאראד לפני כל רמקול (זה ימנע מהרמקול לנגן תחום תדר של באס שמזיק לו).

הקבלים עולים בערך 5 שקלים בחנות אלקטרוניקה - אם לא יהיה קבל של 200 מיקרופאראד - תקנה שניים של 100 לכל רמקול ותבקש מהמתקין לחבר לך אותם (אני לא זוכר אם זה בטור או במקביל...) כדי שיתנו 200 מיקרופארד... נדמה לי בטור...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המערכת עצמה אולי בזול אבל מה עם הרמקולים?!

לא ישאר לו כסף לסט רמקולים!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
המערכת עצמה אולי בזול אבל מה עם הרמקולים?!

לא ישאר לו כסף לסט רמקולים!

במקום לקנות כל פעם משהו מעפן, עדיף לאט לאט לקנות דברים סבירים.

הפולס לא יקרים במיוחד, וזה אפשרי בהחלט לאסוף כסף לזה. קודם כל שיתחילים עם הדברים היותר גדולים.

סם.

פורסם
אם לא יהיה קבל של 200 מיקרופאראד - תקנה שניים של 100 לכל רמקול ותבקש מהמתקין לחבר לך אותם (אני לא זוכר אם זה בטור או במקביל...) כדי שיתנו 200 מיקרופארד... נדמה לי בטור... על מנת להגיע לקבל בערך של 200 מיקרופארד שיורכב משני קבלים של 100 מיקרופארד כל אחד, יהיה עליך לחבר אותם במקביל ולא בטור כפי שכתבת.
כמו כן, קבל כזה צריך להיות קבל מסוג BI - POLAR, זהו קבל ללא קוטביות שמיועד לשימוש בקרוסאוברים לאודיו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

לא חייב להיות בכלל בי פולר - רצוי, רצוי מאוד

אבל שהקבל לא יהיה 50 וולט אלא 160 וולט ויהיה עמיד לחום גבוה. מגבר של רדיודיסק לא יצליח להוציא ספייקים מכזה קבל - מנסיון.

Pioneer TS-X150

פורסם

רוצה פאנל סבבה?

תקנה את הפאנל הזה:

DEH1700 Pioneer

הוא עולה 600 שקל תומך MP3 והוא טוב מאוד..

הבעיה היחידה שלו שהוא יציאה אחת.

פורסם
לא חייב להיות בכלל בי פולר - רצוי, רצוי מאוד
קבל חייב להיות BI - POLAR, כאשר משתמשים בו בקרוסאובר לרמקולים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
הבעיה היחידה שלו שהוא יציאה אחת.

הוא אמר שלא מעניין אותו מגבר בכלל , אז מה זה משנה בכלל ?!?

אני הייתי ממליץ לחפש מכשיר בסיס של JVC בסביבות ה 600 ש"ח + מורל פולס 500 ש"ח + אם אפשר להגדיל טיפה את

התקציב כדאי להביא 6X9 בשביל שיהיה לך עוד באס , מומלץ - תצא אחלה של מערכת בסיסית.

• תוכן חדש...