Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה נותן למנוע ? אריכות ימים ? ביצועים ? מה כל הביג דיל בין 95 ל 98 ?

ההבדל במחיר הוא ברור לעין זה בטוח , קרוב לשקל הבדל לליטר.

אבל מה בעצם זה נותן למנוע ?

אני אישית מתדלק כל הזמן ב 98 , מאחר וזה עולה לי כמו 95 אז... מן הסתם אני יעשה את זה כי הבנתי שזה יותר בריא .... אבל למה ?!?!

והאם מומלץ לי להיות בכלל עם 98 כל הזמן (מבחינה כספית אין בעיה כמו שציינתי קודם) אני מדבר כאן מבחינה בריאותית למנוע.

אני נוהג בפונטו HGT 1.8.

פורסם

כן איפה בדיוק ? פשוט שאני עושה חיפוש על המילה דלק יוצאים לי משהו כמו 33 דפים אז זה טיפה מסובך... בכל אופן אישית לא מצאתי בפורום הנ"ל טופיק בנושא...

פורסם

1. אל תחפש "דלק", תחפש "95" וגם "98" ותראה מה תמצא.

2. במקרה ... היום רוני שלח אותי לפה: http://www.carinfocus.com/frame0.htm (תודה רוני)

תיכנס ל-"מאמר מערכת" ותבחר מהתפריט "מערכת הדלק וסוגי דלק".

ואלי גם תמצא עוד דברים מעניינים באתר ..

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

בקישורים שהעלה אישפוז, מדברים על יחס דחיסה.

מישהו יכול לרשום כתובת בה אוכל למצוא רשימה של יחסי דחיסה של דגמים שונים?

או שמא תכתבו מה לרשום בגוגל על מנת לקבל נתונים אלה.

תודה :p

תומר.

172

פורסם

קודם כל המקום הראשון לחפש זה בספר רכב שלך ...

אח"כ אתה יכול לנסות באתר של היצרן שלך, אני מצאתי יופי של דפי נתונים של סיאט.

בסוף (או בהתחלה, כרצונך) אתה יכול לנסות את זה, זה בטוח עובד אבל זה מידע ממקור שני, אז יכולים להיות אי דיוקים:

http://www.carfolio.com/specifications/

בדף הנתונים תחפש compression ratio.

פורסם

להשתמש ב98 ע"פ ניסיון שלי.

אני אישית לא הרגשתי הבדל בתאוצה או מה...

ומאידך יתכן שכדאי ללכת על better safe then sorry כאן גם אם לכאורה משלמים חותר על 98 ,במקרה שלך חבל"ז שו"ש:-)

אם זה זהה לך על 98

יום טוב

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לבעל ה-HGT: ממה שראיתי יש לך יחס דחיסה 10.3:1 שזה בבירור מחייב אותך ל-98 אם אתה רוצה מנוע שלם לאורך זמן.

ואולי בכל זאת תשתף אותנו איפה אתה קונה 98 במחיר של 95 ?

פורסם

ברשת תחנות פז יש סידור ל"פזומט תחנה קבועה". אתה מקבל כרטיס מגנטי לתחנה שאתה בחרת. התשלום אחת לחודש בהוראת קבע. לא מתקינים דבר באוטו!

עלות ה98 בהנחה של 70 אגורות ל 6 חודשים ואח"כ הנחה קבועה של 40 אג'. כמו כן אתה לא משלם עבור השירות, כולל שירות לילה. הכרטיס עולה לך 5 ש"ח לחודש.

הפנייה לפזומט היא אישית או בהמלצת מנהל התחנה שגם יקשר אותך עם הסוכן/ת. הם באים אליך הביתה להחתים אותך על הוראת הקבע. החשבוניות מגיעות בדואר ובמייל.

סידור נהדר שאני חוסך עימו כ 13% לחודש בעלויות הדלק.

למה זה כדאי להם? הם חוסכים את עמלת חברות האשראי ומצרפים לקוח קבוע עם תזרים מזומנים ידוע מראש, פחות או יותר, לתחנה.

פורסם

וואלה !?

אחלה סידור בשבילי כי התחנה הכי קרובה לי לבית זה פז. וגם לא רוצה שיגעו לי באוטו, וגם חייב 98 (כנראה).

צריך להתחייב לתקופה ?

חוצמזה פעם כתבו בפורום לא להתקרב לפז. מישהו יודע למה ?

פורסם

החוזה הוא פתוח ללא כל התחייבות וזה דו-צדדי. גם אתה וגם פזומט יכולים לבטל את ההתקשרות בהודעה קבועה מראש ללא כל חיוב או התחייבות. פשוט ביותר!

למה לא פז? השד יודע! רוב החברות דלק רוכשות אותו בבז"ן ואין כל הבדל!

פורסם

ובכן זה עסקה של אבא שלי עם פז.. מאחר ויש לנו מעל ל 10 רכבים בחברה.. אז התשלום על 98 הוא כמו 95 ... זאת הסיבה היחידה

אני משער אז שאני ישאר עם ה 98 :)

• תוכן חדש...