Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי טורבו שצריך יישור שטח בפלאנג' שמתחבר לסעפת. האם מישהו מכיר בעל מקצוע AKA "משפץ ראשים" שיכול לעשות שטח ליציקת ברזל? (איזור המרכז)

היתי אצל המשפץ בחולון והוא אמר שאינו מסוגל לבצע....(כנראה שהוא פוחד להרוס את הלהב של הכרסומת?)

תודה...:-)

קו---------------------------------------

פורסם
ברר אצל מכון המשפץ גם טורבו "שרותי אלקטרו דיזל" שברח' גולומב 26 ת"א, טל' 03-6872128

ובקש את אבי.

אתרם הנו www.s-electro-diesel.co.il

בברכה ובהצלחה - רפי לין :-)

שלום רפי... אני לא צריך בהכרח משפץ מגדשים. אלא מישהו שיש לו כרסומת ולא פוחד ליישר יציקה.

פורסם

אנדריי ... בפתח תקווה .

אני לא זוכר את הכתובת המדויקת , אבל זה קרוב למוסך של אלי בונבוניירה ... קצת לפניו באחת הסימטאות מימין .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

למעשה כל בית מלאכה יכול לעשות את זה אבל צריך משחזת שטחים ולא כרסומת. אתה צריך להוריד כמה מאיות ולא כמה עשיריות כי זה ישנה את צורת ההאוזינג של הטורבו. נסה לדבר עם נידקו ברמלה ואולי הוא יסכים לעשות את זה.

לגבי החרט שפחד לגעת ביציקה הוא כנראה פחד כי הוא לא יודע מה זה. לישר יציקה יותר קל מלישר אלומיניום בגלל בהקשיחות הגבוהה יותר (לא צריך לפפחד מכיפוף בגלל הדפינה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אנדריי ... בפתח תקווה .

אני לא זוכר את הכתובת המדויקת , אבל זה קרוב למוסך של אלי בונבוניירה ... קצת לפניו באחת הסימטאות מימין .

תודה... אני אנסה.

ebari. אני מכיר את שרותי אלקטרו דיזל והוא לא יוכל לעזור לי בנושא.

שי ז.

ידוע לי שכמעט כל בית מלאכה יכול לעשות את העבודה... אבל ה"שטח" שאני רוצה לעשות לטורבו הוא ע"מ להעלים מדרגה... (משהו כמו 2 מ"מ)

יותר מאוחר אעלה תמונהו שתוכלו להבין על מה אני מדבר.

בברכה

מ.ג.

פורסם

2 מ"מ זה די הרבה ועלול לשנות את תפקוד הטורבו. כל כרסם קונבנציונאלי יוריד את זה בשבב אחד. חפש בדפי זהב בית מלאכה לעיבוד שבבי באיזורך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
2 מ"מ זה די הרבה ועלול לשנות את תפקוד הטורבו. כל כרסם קונבנציונאלי יוריד את זה בשבב אחד. חפש בדפי זהב בית מלאכה לעיבוד שבבי באיזורך.

שלום שי.

אני לא חושב שה2 מ"מ האלו ישפיעו על פעולת הטורבו. חוץ מזה שאולי (אולי) יחלישו במקצת את הפלנג'.

בעקרון אני צריך להוריד את הקנט שבתמונה לגמריי בכדי שיתאים לסעפת שלי מבלי לדלוף.

IMG_2418.jpg

פורסם

אם אתה מיתכוו ל 2 מ"מ למה שסימנתי,

אז אין צורך כלל לכרסם זאת.

יש להניח אטם/סתם בין הטורבו לסעפת.

לחזק את הברגים לפי המידה הרצויה .

על מנת להיות בטוח שלא בורחים גזים , התז על החיבור של הטורבו /סעפת מי סבון (כאשר המנוע מונע כמובן).

באם ישנם בועות מבעבעות אזי הסתם /אטם לא טוב .

ירון מאיר

• תוכן חדש...