Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חשבתי שאתה מדבר על החיבור בין שני חלקי הבית של הטורבינה. כאן בכלל אין בעיה.

קח פלטת קלינגריט וסיליקון עמיד בחום ואתה מסודר. ניתן גם להשתמש VITON שהוא גומי שעמיד ב200 מעלות ופשוט לקחת פלטה קצת עבה.

תעלה צילום של הצד השני, אולי ניתן לתפוס אותו על מחרטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
התמונה ששכחתי לצרף.

שלום מאיר... ה"מכה" שאתה רואה שם זה לכלוך.

אולי לפי התמונות הבאות תבינו יותר טוב למה אני מתכוון :D

img23065nv.jpg

img23096kq.jpg

קו---------------------------------------

פורסם

עכשיו זה הרבה יותר ברור.

אם אני מצליח לזהות נכון הבעיה היא לא פלאנג' עקום אלא שקוטר המדרגה יותר גדול מהפלאנג' הנגדי. אם זה באמת המצב לך לחרט עם פלטת אלומיניום בעובי 5 מ"מ ובמידה של הפלאנג' של המגדש ושיחרוט לך חור בקוטר החור בסעפת היניקה עם מדרגה בגובה מילמטר בקוטר המגרעת במגדש. קדח את הפלטה לפי חורי הברגיןם בנמגדש, אטום את השטח בין המגדש לפלטה ובין הפלטה לסעפת ופתרת את הבעיה יותר זול ויותר טוב מאשר כרסום השטח.

פורסם
וואי וואי וואי

איך זה היתעקם ככה???

אתה חייב כאן כירסום\חריטה .

לא יעזור לך אפילו סתם עבה. (מה שגם לא מעשי).

בהצלחה.

ירון מאיר

Lol

זה לא התעקם. פשוט הטורבו לא בנוי ב 100 אחוז לפלנג' הזה של הסעפת.

בקשר לפתרון של שי.

בעקרון זה יכול לעבוד... אבל פתרון דיי חוראני (בלי להעליב) אם אני יחליט להכניס עוד פלטה בין 2 הפלאנג'ים יהיה יותר סיכוי לדליפה. מה גם שלא קל להשיג אטם לT3 בארץ...

אף אחד לא מכיר איזה חרט שיכול לבצע לי את העבודה באיזור ת"א ב"ב ר"ג? ניסתי בכמה מקומות אבל בינתיים כולם מתנערים...

בברכה מושיק גלימידי

פורסם

הבעיה שלי כרגע היא כמות של אנשים חולים בשילוב של עומס עבודה. אחרת הייתי מזמין אותך לאשקלון לביקור ומישר לך את זה תוך רבע שעה.

נכון שהפיתרון שהצעתי לך הוא רחוק מאידאלי אבל הוא יחזיק ויפתור לך את הבעיה.

נסה את נידקו ברמלה או אלקה בשונצינו בת"א. יש גם בית מלאכה בראשון שנקרא דאקרים בע"מ ברחוב משה שפירא. בעל הבית שם מחזיק פורשה ועוד רכב אספנות כך שיכול להיות שמתוך האהבה לתחום הוא יעזור לך. דבר שם עם יוסי אשכנזי.

פורסם
הבעיה שלי כרגע היא כמות של אנשים חולים בשילוב של עומס עבודה. אחרת הייתי מזמין אותך לאשקלון לביקור ומישר לך את זה תוך רבע שעה.

נכון שהפיתרון שהצעתי לך הוא רחוק מאידאלי אבל הוא יחזיק ויפתור לך את הבעיה.

נסה את נידקו ברמלה או אלקה בשונצינו בת"א. יש גם בית מלאכה בראשון שנקרא דאקרים בע"מ ברחוב משה שפירא. בעל הבית שם מחזיק פורשה ועוד רכב אספנות כך שיכול להיות שמתוך האהבה לתחום הוא יעזור לך. דבר שם עם יוסי אשכנזי.

תודה רבה שי.

היום עשיתי את השטח אצל חרט באיזור התעשייה חולון. לקח לי 180 ש"ח....

ככה זה ניראה עכשיו:-) BLING BLING !!

http://img370.imageshack.us/img370/8640/img25043rz.jpg

• תוכן חדש...