Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי על המחשב 3 מחיצות. במקור כולן היו FAT32, ובזמן פורמט הראשון, המרתי רק את C- המערכת, לNTFS. שתי המחיצות האחרות נותרו FAT32.

זה מהווה בעיה כשאני מנסה לשמור קובץ שגדול יותר מ4GB על המחיצה ההיא.

שמעתי על Partition Magic. האם היא תתאים לעבודה?

האם יכול להגרם נזק לנתונים שקיימים על המחיצות?

תודה מראש לעוזרים. :)

פורסם

אין שום בעיה, תוכנה מאוד קלה ואינטואיטיבית (יחסית למי שמבין טיפה).

רוצה את הדרך הקלה להדיוטות?

1. תעתיק את כל הקבצים מ-D ל-C.

2. תפרמט את D מחדש ב-NTFS.

3. תחזיר את הקבצים ל-D.

4. תעשה אותו הדבר עם F.

הרבה יותר פשוט, PARTITION MAGIC.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

התחל , הפעלה , CMD

לחץ:

CONVERT D: /fs:ntfs

ולאחר מכן

CONVERT E: /fs:ntfs

המחשב יתחיל מחדש (או שתעשה זו בצורה ידנית) , ואז כשיעלה יפתח מסך כחול ויעשה את הכל בשבילך.

פורסם

לרוי, האם יש סיכון בתוכנה פרטישן מג'יק לאיבוד מידע או שהיא בטוחה?

אורן, כנ"ל - האם אני מאבד מידע בעזרת שימוש בCONVERT?

פורסם

ברגע שהדלקת את המחשב יש לך סיכון שתאבד מידע.

בסה"כ שתי התוכנות די בטוחות. אם יש לך מקום פנוי על הכונן, והחומרה שלך תקינה, לא אמורות להיות בעיות.

אבל, וזה אבל גדול, תמיד מגבים לפני שעושים כאלה דברים. אם אתה מוכן לסיכוי שדברים ישתבשו, אתה יכול לוותר על הגיבוי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

nitch, תודה על התגובה

בכללי השאלה שלי נוטה יותר לכיוון אפשרות הCONVERT בדוס - האם היא מוחקת את הקבצים בזמן שהיא עושה את ההמרה? בסגנון FORMAT והמרה, או שהמרה בלבד?

והאם אמורה להיות כמות מסוימת של מקום פנוי מראש על אותה מחיצה?

פורסם

אם יש לך דברים לא מגובים במחשב, בלי שום קשר, אז קבל זאת בידידות אבל אתה אהבל. באמת בידידות.

רוץ עכשיו, למה אתה מחכה?

פורסם

אם קשה לגבות, אז החומר לא חשוב לך. ולא, הConvert לא אמור למחוק כלום. אבל אמור זה שם של דג. סרטים תמיד אפשר להוריד שוב, תחשב אם זה יקח לך פחות זמן מלצרוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

*התעלקות*

יש לי בדיסק-הקשיח 4 מחיצות (C,D,F ו-G) שממררות לי את החיים.

גם אני שמעתי על התוכנה שאיש הוולבו הזכיר.

נאמר לי שאוכל לאחד את המחיצות D, F ו-G למחיצה D, אך C היא כביכול "נעולה" ולא ניתן לגעת בה ולאחד את כל המחיצות למחיצה אחת.

כמו כן, רבים סוברים שהשימוש הבריא ביותר הוא השארת חומרת המחשב ומערכת ההפעלה במחיצה C, ושמירת כל קבצי המחשב האישיים במחיצה נפרדת.

אם אבצע את האיחוד למחיצה D, הכל יהיה טוב ויפה, אבל אישאר עם נפח של 30 GB מיותרים במחיצה C כי נאמר לי שעבור מחיצה שכזאת נדרשים מקסימום 15 GB.

האם אוכל להעביר את אותם 30 GB למחיצה D?

אם כן, הכיצד??

יש לציין שפירמוט המחשב והתקנתו מחדש לא באים בחשבון מפני שאל המחשב הקיים הועתק כל המידע מהדיסק-הקשיח הישן ואין לי כל דרך/ידע להעבירו מחדש.

בתודה,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

לחולה הגה:

הייתה לי בעייה דומה לשלך:

היו לי 3 ספריות: C,D,E, כאשר רציתי לאחד את מחיצות D,E יחדיו ולהפריש מעט זכרון לטובת C.

א. בדיעבד, הגיבויים היו מיותרים (אבל עדיף לעשותם כי במקרה של הפסקת חשמל סביר שאכלתם אותה..).

ב. מחיצה C איננה נעולה לפחות לגבי הוספת זכרון אליה, מכיוון שאני הצלחתי.

הגיוני שניתן לעשות את הפעולה שאתה רוצה, מכיוון שמי שיש לו רק מחיצה אחת © ורוצה לחלקה ל-2 חייב להפריש ממנה זכרון לטובת החדשה.

פורסם

יש לי את /, /var, /archive

הדיסק מחולק כי רציתי שהswap יהיה במרכז מטעמי ביצועים.

בכל מקרה, לפותח השרשור - ביצעתי "חיבור" partitions והמרה עם partition magic עשרות פעמים, לא נתקלתי בבעיה אפילו פעם אחת.

רק תתפלל שהחשמל לא יפסיק באמצע...

פורסם

לפותח השירשור:

במקרה שלך עם כל המשקל של ה DATA עדיף לך לעשות את ההמרה רק עם תוכנה,

הסיבה היא שבגלל שיש הרבה חומר להמרה דרך שורת פקודה יקח שנים לסיים 90 גיגה של קבצים.

תוכנה עושה את זה יותר טוב תוך כדי ניצול כל משאבי המחשב.

אני לא ממליץ על פרטישן מג'יק למקרה הזה, למרות שזו תוכנה מעולה אבל יש לה קטע שברגע שיש לך שגיאה על הכונן היא פשוט מפסיקה את ההמרה באמצע וסביר להניח שתיאלף לפרמט את המחיצה מיחדש לNTFS

אני ממליץ על ACRONIS DISK DIRECTOR , היא איפלו תעשה את זה מהר יותר.

לחולה הגה:

במקרה שלך אתה יכול להישתמש באותה תוכנה שהימלצתי, תאחד את המחיצות (MERGE) ואז תוכל בקלות עם התוכנה להעביר שטח מ C למחיצה D (שכיביכול נישאר לך רק D אחרי האיחוד).

ליאשה:

למה זרקת את כל האוכל שנישאר אתמול

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...