Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לעשות בתנאים ביתיים עם בוקים?

איך הגישה?

האם התהליך מסובך ברכב הזה בפרט?

לגבי טיימינג -

יש רעש של גולות מגרגרות ( כמו של מיסב כדורי גמור ) בהתאם לסיבובי המנוע מצד שמאל של המנוע ( הצד של פקק מילוי השמן ).

אחרי 215,000 קילומטרים בתנאי טיפול ארץ ישראלי של הבעלים הקודמים נפלה עלינו המכה?

סדר גודל של מחיר במוסך?

( הבנתי שהסיכוי להצלחה בטיימינג בסאני ללא הוצאת המנוע קלוש ).

רב תודות

KD

פורסם

לפי דעתי שני אנשים יכולים להסדר בשלב הורדה , לעומת זאת להרכיב בחזרה יהיה די קשה .

לגבי הטימינג אני עברתי על הספר היינס של הרכב הזה כמה פעמים , זה בהחלט לא פשוט , יש שם שתי שרשראות .

יכול להיות שהרעש שאתה שומע מגיע מאחת מהן שרפויה טיפה או בלויה לחילופין . מה שבטוח זה שלא להרבה מקומות יצא להתעסק עם זה אז תוודא טוב בידי מי אתה מפקיד את הרכב.

פורסם

שלום.

קודם נתחיל בטימינג (סיפור מהתחת אמיתי) צריך לפרק את כול החלקים מחזית המנוע.

כמו כן חיבים לפרק את הקרטר (אגן שמן) שלא יבלבלו לך את המוח כי יש שתי ברגים שמחזקים את משאבת השמן בתוך הקרטר. כמו כן הבעיה היא לא מהשרשראות אלה מותחנים שבורים יש ארבעה

מותחנים כמו כן יש גומיות לחץ שמן מיוחדים שחייבים להחליף אותם.

לדעתי איין לך ברירה אלה לפרק את המנוע והגיר מהרכב ולבצע את התיקון על שולחן.

אם אתה לא מיומן אל תתחיל כי העסק של הטימינג מסובך ומחורבן.

צריך להרוג את מי שתיכנן את המערכת הזו. אגב חייבים לפרק את כול בית הטרמוסטט והוא מניק לא קטן.

ובנימה אופטימית מאחל לך הצלחה בחיי שאתה זקוק להצלחה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תוספת קטנה, המנוע והגיר יוצאים מתחתית הרכב בחטיבה אחת ועל כן לא ניתן לביצוע ללא ליפט.

אני ממליץ באימיול ניתן להוריד את ספר היצרן workshop manual המקורי של הסאני , שני כרכים של קרוב ל1500 עמודים כל אחד. תוריד את זה וכל השאלות יהיהו יותר ברורות.

פורסם
תוספת קטנה, המנוע והגיר יוצאים מתחתית הרכב בחטיבה אחת ועל כן לא ניתן לביצוע ללא ליפט.

אני ממליץ באימיול ניתן להוריד את ספר היצרן workshop manual המקורי של הסאני , שני כרכים של קרוב ל1500 עמודים כל אחד. תוריד את זה וכל השאלות יהיהו יותר ברורות.

שלום אתה מוזמן אלי לראות איך אני מוציא את המנוע והגיר מלמטה בלי ליפט אייך אני?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כל הכבוד, אבל התייחסתי לפותח השרשור ולא אליך שהרי אין לי ספק לגבי רמת הידע והניסיון שיש לך.

אני מניח שאין סיכוי שתחלוק עמנו את הליך הוצאת המנוע מתחתית הרכב ללא ליפט?

פורסם

אמנם לא עשיתי את זה בניסאן, אבל אפשר להוציא מנוע בלי ליפט, פשוט משתמשים בג'ק הידראולי, פלטת עץ, חברים שעוזרים, הרבה זהירות ובבוקים גבוהים.

להכניס הרבה יותר קשה בלי ליפט או לפחות מנוף קרן.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כנראה שבטיימינג נוותר על חווית ה DIY.

בעתיד עם יותר ציוד הרמה אולי זה יהפוך לריאלי.

סדר גודל של מחיר במוסך?

-----

רגע ניסן אתה אומר שבעצם אני חייב לפרק את המנוע והגיר ביחד ולא ניתן להוריד רק את הגיר לשיפוץ ?

פורסם

תודה רבה.

המחיר מתייחס לטיימינג מלא ( הכל חדש? )

כי מציגים את זה פה כהרבה יותר גרוע מעבודה במחיר כזה.

פורסם

את האמת אני לא יודע לא ניכנסתי לפרטים אני רק יודע שאמרו לו שהחלפת שרשרת טימינג תעלה לפחות 2500 וזה לא היה מחיר סופי כניראה...אז בנתיים הוא נישאר לנסוע עם השרשרת המרעישה

פורסם

אני מבין שאין אפילו מה להשקיע בשמן טוב כדי לנסות להציל משהו( או להפסיק את הרעש ) כי הבעיה היא במותחנים....

אשמח לתשובה בנוגע להפרדה בין גיר ומנוע בהורדה.

( אגב בסמלון זה אותו מנוע רק בדגם האמריקאי המשודרג + שיפורים )

פורסם

לחבר שלי עם ניסאן סאני הלך מותחן שפרץ אטם ליד גלגל שנראה לי מניע משאבת שמן או מזגן.

הרכב הגיע לבני.

טופל בצורה מקצועית מאוד מאוד.

התיקון מסובך לאללה והרבה חלקים מחליפים כי הם ממש על הדרך.

אם הרכב יכנס למוסך ניסאן בפחות מ5000 הוא לא יצא משם.

אלה אם כן חיפפו בכל צורה אפשרית

• תוכן חדש...