Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב- אופל קורסה 1.4 שנת 2000.

במהלך נסיעה התחמם (נורה נדלקה)הרכב בבדיקה ראשונית לא נראה נוזל במיכל העיבוי. הוספתי מים והמשכתי בנסיעה (כ1/2 שעה).

בבדיקה בבית נראו סימני מים בשמן ("טחינה" במדיד ובמכסה מילוי שמן) ועשן לבן מהאגזוז.

בהתיעצות עם מוסך UMI נאמר שמדובר בראש מנוע ש"הלך" וצריך לפתוח הכל לשלוח ראש לשיפוץ, לנקות ראדיטור, להחליף אטמים, שמנים ומים והצעת המחיר 7200 ש"ח.

בקשתי להמלצה על מוסך זול יותר ואמין באזור רעננה , הרצליה, כ"ס.

כמו כן האם בטוח מדובר בראש מנוע שהלך או שיתכן ורק האטם בלוי. האם עצם הנסיעה עם מנוע חם גרמה לנזק חמור יותר?

האם העלות שהוצאה הינה ראלית? יקרה?

תודות.

פורסם

נסיעה עם מנוע חם (רותח) בהחלט מגביר את הנזק למנוע.

צריך לפתוח ראש ולראות. אטם ראש זה בטוח.

יש שמן במים? תסתכל ברדיאטור אם כן יש צורך בניקוי הרדיאטור

7200 נראה לי בהחלט מחיר יקר.

עוד מעט ה"שפיצים" יגיעו ויתנו את דעתם לעומק.

פורסם

שטנגה שלום רב!

לבקשתך[ בה.פ] קבל את אבחנתי הבאה, שבאה מהרגשה ומניסיון בלבד, ולכן קבל אותה בערבון מוגבל בלבד! לצערי אני היום לא איש בשורות!

לדעתי חוסר המים במיכל העבוי היה אמור להדליק לך נורה אדומה( בראש שלך), מכיוון שחוסר מים שגורם להתחממות, אינו מקרי ומעיד על בעייה חמורה, ובעיקר ברכבים בעלי מיכל עבוי, ובעל מערכת קירור סגורה!

בזמן הדלקת הנורה האדומה , היה אסור להמשיך בנסיעה, והיה צורך בגרירת הרכב, אטם ראש

נשרף בגלל התחממות יתר, לאורך זמן ממושך, חדירת מים לשמן, מעידה על כנראה ראש אכול כבר הרבה זמן באזור מעברי המים, וחדירה איטית של מים לשמן, בדיקה מוקדמת, של מי הקירור לאחרונה, וצבע שמן המנוע, היתה יכולה להדליק לך נורת אזהרה, מוקדם יותר אך לא היתה מונעת את הנזק,

לגבי המחיר נראה לי כמובן גבוה מאוד, והייתי ממתין לרפי לין שימליץ לך על מוסך באזור שבקשת!

כמובן שאנו מצפים לעדכון בנוש בפורום!

בהצלחה!

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום.

קודם כול באופל קורסה יש שתי דגמים של מנועים.

האם המנוע הוא אופל רגיל (8) שסטומים.

או מנוע אקו-טק ולמה?

אם רגיל אז המוסך גנב בן גנב. אבלל אם המנוע אקו-טק והלך אטם ראש אז לצערי סרט יקר.

הסכום בכללי ניראה לי מופרז אבל אם תרצה עזרה תפנה אלי בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...