Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה צינורית שמחברת בין שתי הגומיות של המסרק , מה תפקידה והאם ניתן לוותר עליה?

ועוד שאלה קטנה האם ברכב הזה ניתן לפרק רק את הפעמון ולהחליף,

או שרק את כל הציריה לפרק בשלמותה ולקחת לשיפוץ?

פורסם
ישנה צינורית שמחברת בין שתי הגומיות של המסרק , מה תפקידה והאם ניתן לוותר עליה?

ועוד שאלה קטנה האם ברכב הזה ניתן לפרק רק את הפעמון ולהחליף,

או שרק את כל הציריה לפרק בשלמותה ולקחת לשיפוץ?

ודאי שאפשר לוותר עליה, יש גם רצועה שמחברת בין איזו גלגלת בתחתית המנוע במרכז לגלגלת אחרת במעלה המנוע, היא מיותרת גם.

אה, ויש עיגולים שחורים כאלה בפינות של האוטו, מחוברים בארבע ברגים כל אחד, יש להם ציפוי גומי שחור שכל הזמן מתלכלך, גם עליהם אפשר לוותר, סתם מעלים את המשקל של הרכב...

לגבי הציריה - נהוג לפרק את כל החלק במידה והוא תקול. אם זו רק הגומיה - אפשר להחליף אותה לעיתים מבלי לפרק את הכל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תפקיד הצינורית, שמחוברת בין הגומיות הוא,להעביר את האוויר מהגומיה שמתקווצת

לגומיה הנמתחת,בעת סיבוב ההגה.סידור זה נועד, כדי למנוע לחץ ודחיסת האוויר בעת כיווץ הגומיה.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

יש רעש חזק מאוד מהציריה וחשבתי להחליף רק את הפעמון , רק שבחנות של החלקי חילוף אמרו לי שלרכב הזה לא ניתן לקנות פעמון בנפרד וצריך לפרק את כל הציריה ולשלוח לשיפוץ.

השאלה שלי האם זה נכון לגבי הרכב הנ"ל?

האם יש מקום בנתניה או חדרה שמתעסק בציריות ?

מה עדיף לשפץ או לקנות אחת מוכנה, מה עלות של שיפוץ ציריה ?

פורסם

נכון נכתב כאן על הצינורית

ולגבי ציריה לרוב הרכבים הצרפתיים יש לשפץ ציריה הם לא עובדים השיטה של פעמון

עלות זה בערך 390 ש"ח ציריה משופצת והחלפה זה עוד כ שעה עבודה .

אני מכיר חנות ברעננה זה O.K חלפים רעננה נמצא ישר מול צומת כפר סבא צפון 200 מטר בערך.

לשפץ או לקנות משופצת זה אותו דבר כי אם לא משפצים את שלך אתה חייב לתת את הציריה הישנה

חזרה .

זה חוסך למכונאי זמן ליפט כי שמורידים ציריה בדרך כלל הרכב נשאר על הליפט .

בהצלחה

אורי

פורסם

לגבי הצינורית , הרי ישנם חורים בגומיות אז למה שיתפתח לחץ בגומיות אם זה פתוח לאטמוספירה.

לגבי הציריה אני רק צריך המלצה על מקום בנתניה או חדרה שאפשר לקנות או לשפץ שם ציריה, פירוק והרכבה אני עושה בעצמי.

• תוכן חדש...