Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 35K בבאר שבע...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל כשעברנו עם הסובארו 93 לבירת הנגב

מבחינתנו (זוג + שני ילדים) היא היתה מעולה

אמינה, צריכת דלק לא גבוהה , טובה גם בשטח :grin: בקיצור- סובארו

כעבור חודש היא נעלמה

מה אתם ממליצים? ההעדפה שלי היא לכיוון קורולה- האם אפשר למגן אותה כך שלא תיגנב

אשמח לחוות דעתכם ותודה מראש

פורסם

הטויוטה אופציה מצויינת, אמינה במידה וטופלה טוב..

למגן? אין דבר העומד בפני הרצון, אם הדודים בדרום ירצו אותה הם יקחו אותה ויהיה מה...

לא תעזור שום אזעקה ושום קודם...

פורסם

אז מה האופציה? אמנם ביטוח מקיף אמור לכסות אבל למי יש כח למצוא עוד אוטו

אנסה לשאול אחרת- האם יש אוטו אחר באותה רמת אמינות/צריכת דלק/עבירות שלא נחשב "גניב"? אמנם תמיד עדיף להוציא כמה שפחות כסף אבל אם עוד חמשת אלפים-עשרת אלפים יקנו לי שקט נפשי (יחסי) אז אולי כדאי...אני מתנצל שאני שוב שואל :roll:

פורסם
אולי המכוניות הפחות פופולאריות
פיאט פנדה :-P

בקשר למיגון , לאחר שתקנה את מבוקשך, מחירן של האזעקות החכמות כיום הוא נמוך , בנוסף גש לחשמלאי ובקש שיתקין "כפתור סודי" שיקשה על הגנב הממוצע :twisted:.

פורסם

מנסיון שעברתי לשכונה חדשה בבאר שבע שקרובה לבני דודינו בתל שבע, אין דבר כזה "רכב גניב" או "רכב בצבע אדום לא ניגנב" (האיביזה של הוריי שנגנבה הייתה אדומה) הכל לפי הזמנות. אני אתן לך דוגמאות של רכבים שנגנבו בשכונה שלי ככה שתבין:

פיאט אונו של אחי הגדול, 1000 סמ"ק שנת 90'.

פיאט אונו של דוד שלי, 1400 סמ"ק שנת 95'.

רובר 214 שנת 96 אם אני לא טועה.

2 רנו אקספרס ניגנבו בהפרש של ימים אחדים.

רנו קליאו 1.4 שנת 92

ועוד כמה מכוניות ששחכתי ונחשבות ללא גניבות.

עזוב אותך משטויות, קנה אוטו מרווח מהנה ובטוח ושיענה על הדרישות הנוספות שלך, תעשה לו ביטוח מקיף (כמובן שתברר לפי כן כמה יעלה מקיף באיזור שלנו לכל רכב, כדי שלא ייפול עלייך הביטוח בהפתעה) ותישן טוב בלילה. אחד מבני דודינו אמר לאבא שלי בפירוש: "גם אם תרתך את האוטו, אנחנו ניקח אותו אם אנחנו רוצים תוך 5 דק'" לדעתי חבל למגן את האוטו מעבר למה שהביטוח דורש.

כאילו שיעזור אם תמגן אותו ותתפוס מישהו מנסה לגנוב אותו, ידידי, רק שתהיה בעניין, רבים מהם חמושים בנשק חם. לא שווה להתעסק איתם.

פורסם

אני הייתי קונה קאיה מנטור.

מדובר במכונית מיושנת אך סבירה המבוססת על מכללים יפניים של מאזדה.

המכוניות הללו נמכרות במחירים רחוקים מהמחירון ולכן גם אם תגנב המכונית - תקבל יותר ממה ששלמת.

למיטב ידיעתי המכונית אינה ידועה כחביבת הבדואים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין רכב שהוא לא גניב גם אם תהיה עליו המערכת האלקטרונית הכי חכמה בסופו של דבר היא תיגנב.

כבאר שבעי אין שכונה בעיר שלא ניגנב ממנה רכב לא משנה האיזור יש הזמנה לרכב מסוג מסויים אז רכב מהסוג הזה יגנב - תתפלא אבל גם לאדה הם גונבים. המיגון היחידי הוא בית פרטי עם חנייה ממוגנת בשני שערים. ככל שהזמינות לרכב שלך תהיה גדולה כך הוא יעלם מהר יותר, תחנה במיקום אשר מהווה בעיתיות לגנב.

אני הייתי ממשיך לחשוב על הטויוטה - רכב טוב, נוח ואמין.

פורסם
מנסיון שעברתי לשכונה חדשה בבאר שבע שקרובה לבני דודינו בתל שבע, אין דבר כזה "רכב גניב" או "רכב בצבע אדום לא ניגנב" (האיביזה של הוריי שנגנבה הייתה אדומה) הכל לפי הזמנות. אני אתן לך דוגמאות של רכבים שנגנבו בשכונה שלי ככה שתבין:

פיאט אונו של אחי הגדול, 1000 סמ"ק שנת 90'.

פיאט אונו של דוד שלי, 1400 סמ"ק שנת 95'.

רובר 214 שנת 96 אם אני לא טועה.

2 רנו אקספרס ניגנבו בהפרש של ימים אחדים.

רנו קליאו 1.4 שנת 92

ועוד כמה מכוניות ששחכתי ונחשבות ללא גניבות.

עזוב אותך משטויות, קנה אוטו מרווח מהנה ובטוח ושיענה על הדרישות הנוספות שלך, תעשה לו ביטוח מקיף (כמובן שתברר לפי כן כמה יעלה מקיף באיזור שלנו לכל רכב, כדי שלא ייפול עלייך הביטוח בהפתעה) ותישן טוב בלילה. אחד מבני דודינו אמר לאבא שלי בפירוש: "גם אם תרתך את האוטו, אנחנו ניקח אותו אם אנחנו רוצים תוך 5 דק'" לדעתי חבל למגן את האוטו מעבר למה שהביטוח דורש.

כאילו שיעזור אם תמגן אותו ותתפוס מישהו מנסה לגנוב אותו, ידידי, רק שתהיה בעניין, רבים מהם חמושים בנשק חם. לא שווה להתעסק איתם.

אני לא יודע מה איתך אבל לי ממש לא אכפת מי מנסה לגנוב לי את הרכב, ברגע שהשלט שלי מתחיל לצפצף אני קופץ החוצה עם המקוצרר והברטה... קרה לי לפני חודש והיצלחתי להציל את המערכת שלי ...

פורסם

תקנה פורשה קאיין טורבו..

הוא הרכב הכי לא גניב בארץ (מבחינת הגנות, לפי טבלה שהייתה בידיעות לפני כמה חודשים) ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

fish רק שתהיה בעניין: ברגע שתפגע בפורץ הוא יוכל לתבוע אותך ולגבות ממך ה-ר-ב-ה כסף. לצערנו, זה החוק המטומטם במדינה הזו. ניראה לי שלגנב יש יותר זכויות מאשר לך (למשל אסור לך לבטל את ביטוח החובה אם הרכב ניגנב עד שהרכב נימצא או עד שאתה מקבל מהביטוח את הכסף, שבמידה וחלילה הגנב ה"מיסכן" יעשה תאונה, שלא יתבע אותך.

אסור לך לפגוע בו עד שהוא לא מהווה לך סיכון ממשי.למשל, לגנב מותר להסתובב לך בבית ולך אסור לגעת בו כל עוד הוא לא מהווה איום לחייך עד שתגיע משטרה! (אני יודע, חוק מפגר, רק שתדע שאפילו השוטרים מפחדים לעצור אותם כי הם פוחדים מהתנכלויות...). תאמין לי, גם אותי החוקים האלה ממרמרים.

אגב, עם כל הכבוד לברטה שלך, איך היא תוכל להתמודד שכמה חבר'ה ירימו לך את האוטו על משאית ב- 3 לפנות בוקר שאתה תהיה שקוע בשינה עמוקה? עד שתצא מהבית היא כבר תהיה בדרך לבית החולים למכוניות בדהרייה, שם תהפוך לתורמת מנוע, גיר, ושאר חלקים.

איתמר.

פורסם

בוא נתחיל שלב שלב...

1. ממש לא מעניין אותי שהוא יתבע אותי אחרי זה... מי שנוגע לי ברכב במיקרה הטוב יקבל סטירה,

במיקרה הרע יקבל 5.56 או 9 מ"מ לביצה או לרגל (תלוי אם הוא יזוז או לא...)

2. אם אני אמצא גנב מיסתובב לי בתוך הבית אני יהיה חמוד וקודם יבקש ממנו לשכב על הריצפה או משהו כזה לפני שאני מיתעצבן... כל עוד הוא לא נישכב מבחינתי זאת תקיפה.

3. אם מישהו בכל זאת יגנוב לי את הרכב אני יבטל את הביטוח ושיתבע אותי עד שנה הבאה.

ככה אני יוכל לדעת מי זה.

4. אני ישן עם השלט ליד הראש, תאמין לי שאני יתעורר מהר מאוד. חוץ מיזה שמהאיזור שאני גר בוא יש רק דרך אחת לצאת, תאמין לי שאני יתפוס אותו הרבה לפני שהוא יגיע להילוך שלישי (עם כל הכבוד להצ'בק cbr 900 מאוד משופר קצת יותר מהיר ממנה...

ועם כבר כבוד לנשק אז למקוצרר עם טריג'יקון וציין ליזר יש קצת יותר כבוד ככה שהוא יוזמן בטוח למירדף אחרי הגנבים חסרי הלב...

פורסם

אתה צודק, אבל אני מושפע קשות גם מסירטי פורנו ככה שזה לא חוכמה לצחוק עליי...:-P

ותיתפלא אבל אני הייתי רציני בכל מה שכתבתי.

• תוכן חדש...