Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הונדות מצומצם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש טורבו... והוא מוחבא :-) כפי שציינת

הסיויק הלבנה באמת יפיפיה ואם אני לא טועה שייכת פה לסיויקנוס פה בפורום.

אחלה תמונות, אחלה צילום.

אמת הלבנה היא של סיויקנוס... בהחלט רכב נקי...

קו---------------------------------------

פורסם
אנשים זאת סיוויק.

סתם להזכירכם.

לדעתי כל אוטו מטופח מטופל ומושקע יכול להיות יפה ולעשות חמים בלב(או קריר כי הרכב לא שלי)

אפילו שזו סיויק...

פורסם
אנשים זאת סיוויק.

סתם להזכירכם.

מה ז"א 'זאת סיוויק'? אחלה אוטו; תמורה מצויינת לשקל. (ולוקחת את הפאסאט שלך בכיף :) 1.8T, לא? ).

נכון שאם היו לי 100K הייתי קונה אימפרזה GT או קליאו ספורט, אבל אין לי. בתקציב של 23K הסיוויק בחירה מצויינת. חוץ מזה שזה אוטו יפה. (כשאין עליו 'אביזרי טיסה' ונצנצים כחולים, כמו שלי לדוגמא).

אגב עידן יש לי איזו סיוויק להראות לך (הכחולה בסרטונים). גם זו 'רק סיוויק'?...

פורסם

איזה סיוויק לוקחת פאסאט 1.8T אתה מדבר סטנדרט מול סטנדרט ? בנמוכות כן, אבל בגבוהות אוטומטית מול אוטומטית אין לסיוויק יותר מידי סיכוי - הרכב הזה יודע למשוך עד 210 קמ"ש בקצב מעולה...שלא לדבר שב1500 שקל עם צ'יפ הרכב הזה יודע למשוך יותר מהר ויותר גבוה...

ועוד מדובר ברכב עם 1480 קילו...ולא במשקל נוצה....מה גם שההשוואה הזאת מגוחכת...והאמירה שזרקת סטייל "שלי יותר גדול" מגוחכת בפני עצמה...

נ.ב. - הלבנה נראית באמת בטוב טעם...

פורסם

עתיד.. שלי ידנית !. ואין איתה בעיות בגבוהות... וזה נאמר לעידן בהומור, ממש לא בסגנון של למי יש יותר גדול... (יעיד הסמיילי בסוף).

בכל אופן, אני מפסיק עם הצ'אט כי זה מעצבן את שמר..

פורסם

IMG_2157.jpg

Sweet winter mod :wink:

עם איזו מצלמה צילמת? האם השתמשת בחצובה?

תודה.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...