Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלבים גוססים והשיירה מקטינה ראש

בזיון מה שהולך פה במדינה!

האזהרה פורסמה עוד ב20 לדצמצבר בארה"ב והועברה גם לישראל והמוצצי דם האלה פשוט התעלמו ממנה כדי להרוויח עוד על חשבוננו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212730,00.html

http://www.nrg.co.il/online/35/ART1/044/861.html

פורסם

חוצפה של הרשויות.

כבר ידוע מזמן על היחס המזעזע של הרשויות בארץ כלפי בעלי חיים.

לדעתי צריך להעמיד לדין את האחראים על המחדל הזה בארץ, שלא הודיעו לאף אחד ולא הזיזו אצבע כדי למנוע את הטרגדיה.

צריך לשפוט אותם ולהעניש אותם לפי מלוא חומרת הדין.

למזלי אני משקיע בדוגלי כל השנים וקונה לכלב שלי רק את זה.

פורסם

לתשומת ליבכם

הכלבה שלי אוכלת "נוטרה נגטס" כבר כשנה +

בבדיקה מול הספק שלי ( שבמקרה הוא חבר של אבא) הובהר לי שמבדיקה עם החברה - הרעל הזה מה שלא יהיה נמצא בגרסת הפרימיום-(היקרה יותר)

למזלי הכלבה שלי לא אנינת טעם ומסתפקת בגרסה הזולה- (מה עוד שהיא מחסלת 15 ק"ג בחודש שזה די יקר)

מקווה שאף כלב לא יפגע עוד מהאוכל הזה -למי שהכלב נפטר(ממש כמו חלק מהמשפחה) תנחומיי... ושיבריאו כל השאר.

img01608mc.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

עניין מאוד מצער!

למזלי, הכלב שלי מקבל רק פרו-פלאן (סלמון - אנין טעם הבחור :wink:).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב, דבר ראשון, "כצט" איבדו את האמינות שלהם בעיני... וחברה שאין לי אמון בה אני מישתדל לא ליקנות ממנה (ממש כמו שאני מישתדל להימנע ממוצרים של "תנובה")...

לעניין, ה"רעל" שמדובר הוא בא מהתירס שבאוכל...

שמעתי על זה בפעם הראשונה מאישתי שעובדת בבית חולים לחיות לפני שבועיים.

הבדיקה היא די פשוטה, וזו בדיקת דם רגילה. מומלץ לעשות בדיקת דם כזו על כל מיקרה (כדי ליבדוק אולי הכלב סובל ממשהו אחר, לחברים שלנו מצאנו שהכלבה סובלת מהרעלת דם, וביגלל הגיל הם חשבו שהיהיתנהגות שלה, קרי עיפות ואפטיות, הן חלק המגיל. למרות שכלבה בת 7-8 אבל לא אמורה להיות ככה...)

שיהיו בריאים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
והמסקנה היא לעבור לאוכל טבעי למי שיש את האפשרות
וזה אומר? לתת לכלב "שאריות"? ממש לא בריא להם... וזה גם עושה אותם מסריחים מהפרווה ומהפה...

אוכל טיבעי, אני מקווה שאתה לא מיתכוון גם לסטייק פילה לכלב, אין בזה את כל אבות המזון שהוא כן צריך....

האוכל שמגיע בקופסאות שימורים יכול להיות אף הוא "נגוע" בכל מיני זוועות, והוא מכיל גם חומר משמר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

התכוונתי לדגים, ירקות, בשר, כל דבר שהכלב אוכל בטבע.

אני יודע שדגים וירקות לא נאכל בטבע אבל זאת תוספת טבעית שלא תזיק

רק צריך לתת עצמות למשחק מידי פעם לניקוי השיניים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני אוכל נוטרה נאגטס באופן קבוע. מזל שלפני שבועיים עברתי לסיינס דיאט. יותר טעים.

אני בעד תביעה ייצוגית חריפה נגד כל מי שמעורב בזה בדומה למה שהיה עם רמדיה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בהחלט צעד מתבקש.

אבל ראשית כל יש להימנע מלרכוש את המוצרים של הספק הנ"ל ולו רק כדי שיפנים כי ההחלטה שלא לפרסם את דבר הרעל בתוך המזון אולי נתנה לו הזדמנות להרוויח בטווח הקצר, אבל בטווח הארוך הוא ישלם על החלטה מבישה זו ביוקר רב!

פורסם

מזון הכלבים "סופר קלאס", המשווק ברשת שופר-סל, הורד מהמדפים. בדיקה העלתה כי מדובר למעשה ב"נוטרה נאגטס" שעבר מיתוג מחדש. בעמותת תנו לחיות לחיות חושדים כי גם ה"סופר קלאס" מסוכן וזועמים על הייבואנית שלא הזהירה את הלקוחות. 'כצט' בתגובה: המותג אינו מכיל את הסדרה המורעלת

http://www.nrg.co.il/online/35/ART1/047/013.html

• תוכן חדש...