Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכם.

ברצוני לשתף אתכם מקרה שקרה לי ביום חמישי האחרון.

חבר טוב שלי אסף אותי והיינו בדרכינו לקניון איילון. בדרך לשמה, בכביש של גני התערוכה (משהו כמו קילומטר אחרי הלונה פארק), התנועה היתה מעט כבדה, המכוניות נסעו על 40-50, התנאים לא היו תנאי עקיפה לחלוטין מכיון שהרכבים נסעו בצורה די צמודה בשביל להספיק את הרמזור.

50-60 מטרים לאחר שהספקנו לעבור את הרמזור הארור, התנועה נשארה עדיין די צפופה, המשכנו לנסוע בנתיב האמצעי ופתאום משום מקום הופיעה הונדה S-2000 במהירות של לפחות 80 ועקפה רכבים כאילו היו אויר, היא עברה מהנתיב השמאלי ע"י זריקת הגה ופניה חדה מאוד לנתיב שלנו, לא שימת לב בכלל אלינו וחברי בלם באופן פתאומי ממהירות של 50 קמ"ש בשיא הכוח רק כדי לא להכנס בו.

לאחר מכן ראינו את אופן הנהיגה ואת המשכיות העקיפות חסרות כל התחשבות, כאילו אין אף אחד על הכביש.

בכל מקרה, אין אני מבקש פרטים עליו כי אני יודע טוב מאוד מה מספר הרכב, וכבר נתקלתי באופן נהיגתו אינספור פעמים בתל אביב, ואני לא בא לסבך אותו או משהו - אני פשוט רוצה לדעת מדוע הוא מסכן כך אותו ואת הזולת? ראיתי עקיפות, וראיתו מקרים של נהיגה מטורפת וראיתי לא מעט מתלהבים שמאיצים כאילו אין מחר, אבל המקרה הזה באמת חריג, זה נראה מנקודת מבטו של נהג אחר כאילו הוא באמת באמת חושב שהוא נמצא במירוץ, הנהג הזה פשוט לא יכול להשאר בנתיב מסויים הוא תמיד עוקף ולא מתחשב בכלום!! בוער לו בתחת פשוט, ולא רחוק היום שבו יעשה תאונה ואף גרוע מזה, יטול את חייו שלו או חייו של אחר.

אני ממש לא בא להטיף לכם על אופן הנהיגה שלכם גם אם יש כאלה שנוהגים במהירות מופרזת או עושים שטויות לפעמים על הכביש - כמובן בגבול מסויים, כי אני אומר תעשו מה שבא לכם על הכביש רק אל תסכנו את האחר, החיים שלכם זו האחריות שלכם.

מי שיודע על מה\מי אני מדבר חייב להסכים איתי, פשוט רציתי לדעת מה מניע כזה בנאדם לנהוג בצורה כזו חסרת התחשבות, הוא פשוט מתאבד על הכביש.

אם תהיתם לא רק עכשיו העליתי את הנושא ולא מזמן, כי פשוט חבר שלי שהוא בנאדם באמת זהב בלם בצורה כל כך פתאומית שכמעט סטינו לנתיב הימני והתהפכנו, ולא לי ולא לו מגיע להפצע או למות חלילה מכזה פרא אדם, כי לא משנה מה תגידו, זו ממש לא הפעם הראשונה שהוא נוהג ככה ואני בטוח שלא הפעם האחרונה, פשוט ראיתי את אותו הרכב כל כך הרבה פעמים (לפחות 20 פעמים, אחרי כן הפסקתי לספור) מתנהג ככה על הכביש, ובאמת לא מגיע לאנשים אחרים לעשות תאונות בגלל המנוול הזה.

אם מישהו שמע\מכיר את הבנאדם ויכול איכשהו רק לשאול אותו מדוע הוא מתנהג ככה על הכביש, ולהכניס לו מעט שכל לראש ופשוט להסביר לו בשיא הכנות למה הוא עלול לגרום, פשוט לדבר איתו ולהגיד לו בצורה יפה שמדובר בחיים של אחרים ובחיים של עצמו, זה הכל.

בדאגה עמוקה, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ליאור אני מבין את הדאגה שלך ואני מסכים איתך בחלק מהדברים.

רק דבר אחד צרם לי בעין בכל המודעה הבאמ דואגת שלך...

ה"ייחול" לכך שהבנאדם, לא משנה בין אם נהג בפראות או נהג כמו זקנה בת 82 (יש גם כאלה מטורפות :twisted: ), לא מגיע לאיש (!) לעשות תאונה וחס וחלילה להפצע/לההרג ועל פי כמה וכמה להרוג!

אם מישהו מהפורום מכיר את אותו נהג הוא יכול להמליץ לו להרגע ולהרגיע את אופן הנהיגה שלו לפחות בכבישים צפופים, לצערנו יותר מכך לא נוכל לעשות, אלא אם כן תרצה להתלונן נגדו בתחנת משטרה, וזה כבר לשיקולך.

אז באמת כל הכבוד על האכפתיות כיאני בטוח שלא מגיע לא לך ולא לחברך בעל לב הזהב לעבור משהו כזה, אך כמו שציינתי.. אל תאחל דברים כאלה אפילו לשונאיך! (מהסיבה הפשוטה שאמא שלו לא עשתה לך כלום.. אם אתה מבין את הנקודה שלי)

המשך שבת שלום שתהיה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אתה צודק, נסחפתי קצת, אני לא באמת מאחל לו את זה ולקחתי את זה חזרה.

אבל אתה חייב להבין את התרעומת שלי ואת העצבים שלי על אותו בנאדם.

הקטע נערך מחדש אלירן, והושמט הקטע של ה"ייחול".

פורסם

לא צריך להיות יפי נפש.

מי שנוהג בצורה פרועה וחסרת התחשבות מגיע לו כל מה שיקרה לו. זו אחריות אישית שלו וזו יכולה להיות המחווה היפה שלו לדרווין.

כל מה שצריך לייחל ולאחל זה שכל הנהגים האלו לא ייקחו איתם חפים מפשע.

רק הערה קטנה - מדובר בדעתי הפרטית כאדם פרטי ללא שום קשר לפורום.

פורסם

צודק! זו היתה השקפתי בהתחלה, אבל אלירן (יפה-הנפש) העיר הערה ורק בשבילו האמת שיניתי ותקנתי.

אשפוז צודק סה"כ, זה עניין של אחריות - אתה נוהג ככה - בסופו של דבר תעשה תאונה, אם אתה לא מסוגל אחרת, סע באוטובוס או טקסי. אלירן, מקווה שראית את השרשור שחבר בפורום העלה של ז'קלין ההיא, איך היא היתה לפני התאונה ואיך היא נראית כיום אז לתשומת ליבך.

ליאור

פורסם

אני מכיר את תופעת הs2000 האפורה...

מידי פעם שאני נוסע לעבודה בבוקר אני תמיד פתאום רואה אותו טס בנתיב השמאלי ומזגזג בין מכוניות כאילו הוא חי בסצנה ממהיר ועצבני.

אני חושב שכל פעם שאני רואה אותו הוא מגיע לפחות לאיזה 160-170 קמ"ש (!!!!!) והכבישים שאני נוסע בהם הם לא צפופים ודחוסים במכוניות אבל לא חסר משאיות איטיות שנוסעות שמה על 80 (שזה גם מסוכן מאוד!)

בקיצור ניראה לי שאנחנו מדברים על אותה מכונית כי גם פה הנהג הוא חסר אחריות לחלוטין..

יוגב

פורסם

יש אנשים שאוהבים לעשות "שופוני", במיוחד אם הם עם החברה במושב לייד, הם רוצים להראות עד כמה הם גברים.

יש כמה מתלהבים פה ושם, שחושבים שהם חיים בסרטים.

גם אני נתקל לאחרונה במתלהב אחד עם בימר משופרת בצבעים מזעזעים , הוא נוסע כל יום בצק פוט לכיוון נשר, כל יום אותו סיפור, כל יום ב 07:00 הוא חותך כמו משוגע את כל העולם עם מוזיקה בפול ווליום.

לא חסר מטורפים.

פורסם

לא חסר כאלה..... ישראלים..... מה אתה מחפש? תרבות נהיגה?! לא פה....:x

רק בנהיגה של 5 דקות יש לך איזה 4 אנשים שניכנסים לך לנתיב בלי לאותת ואפילו לא ניראה כאילו הם מיסתקלים במראה! ועוד איזה 3 שבפניות של כמה נתיבים מעיפים אותך החוצה...... ו.....

קיצר.. התופעה מוכרת ויש הרבה כאלה... :roll:

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

הורג אותי,יש אחד בצפון, רוסי עם דייהו נובירה לבנה עם מדבקות של מהיר ועצבני ובניות מפיבר וספויילר ,ממש גועל נפש, הכל לא נראה קשור לכלום ברכב הזה, נאונים , ווילונות על כל החלונות כולל אלו בצידי הנהג והנוסע מקדימה, אגזוז פתוח, הוא חושב שיש לו מינימום פרארי, הוא נוסע כמו משוגע, כאילו אין מחר, כאילו משהו רודף אחריו.

נשאלת השאלה...למה? מה דייהו עשו לך שאתה עושה את זה לאוטו הזה?!

פשוט בדיחה.

פורסם

אישפוז,

אתה צודק במה שאמרת.. אכן אם הנהג יביא את עצמו למצב של תאונה זה באמת תהיה אשמתו המלאה!

אבל יש הבדל משמעותי בין זה שהוא יהיה אשם אם חס וחלילה יקרה משהו כזה לבין לאחל לבנאדם פציעה קשה או אפילו קלה!

ואני מאמין שתסכים איתי בכך.

ליאור,

איכזבת!

כמה חסר חוט שדרה אתה יכול להיות?!

לשנות את דעתך רק בגללי?!

למה? מי אני בכלל?!

ואני מאמין שאתה תסכים איתי שעדיין לאחל לבנאדם דבר כזה זה פשוט לא במקום!

אשפוז, בוא לא ניתמם, אני ואתה ואני בטוח שעוד הרבה מחברי הפורום המכובד הזה נכנסו לפניה בחריקת צמיגים, נתנו לזנב להשתובב מעט או יצאו בחריקת צמיגים מעמידה ברמזור, אני לא מצדיק התנהגות כזאת, אבל אני בטוח שמכל הפעמים שעשית/עשינו את זה הכבישים לא היו סטריליים לגמרי מאנשים והיו שראו אותנו, אז אני לא היתי רוצה שמי שיראה אותי מחליק מעט יאחל לי דברים כאלה.

קרא לי דביל, אבל מנסיון שלי (איחלתי לאדם שמתנהג זהה לעשות תאונה קלילה ושרק הרכב יפגע מעט בשביל שילמד לקח, ובאותו לילה זה קרה, עד היום אני מצטער על כך תאמין לי!)אני מאמין בעין הרע, ומעדיף לא לעשות כך לאחרים גם כן.

אשפוז, פניתי אליך כי אני יודע שאתה וותיק בעניין הנהידה ואת ליאור פשוט יצא לי פחות להבין מה עבר בחייו (לא שאני מתיימר לדעת מה עברת אתה :) )

ולסובארו, בהודעה מעלי, תסלח לי אבל אין הרבה קשר לדייהו של הבחור ולאיך שהיא נראית, זה עניין של טעם (למרות שאני מסכים איתך בעניין האטעם במקרה זה) אבל אין קשר בין הכיעור/יופי של הרכב להתנהגות הנהג, אולי זה מדרבן אותו להנוג ככה אבל אני בטוח שעם כל רכב אחר נהג כזה היה נוהג באותה דרך מטופשת.

מקווה שהבהתי את עמדתי בעניין.

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

0526599998

פורסם

גם אני מכיר את התופעה הזאת! אצלנו בעיר יש אלפא רומאו 164 עם ספויילר של אימפרזה טורבו:?

בפקקים צפופים הוא נדחף מנסה לעקוף בכל מקום! ונצמד למכוניות ומאיץ ברמזורים בפרפורים

ורעש של אגזוז זועק! תמיד אמרתי יבוא היום שלו שהוא יצטער על הנהיגה הזאת! ואכן אתמול יום שישי אני נוסע ורואה את האלפא רומיאו במצב ממש דומה בתמונה הזאת!

damage2164.jpg

כך שנראה לי שיהיה קצת שלווה בכבישים לכמה שבועות עד שיתקן את האוטו!

וגם הטרד הזה נורא מזכיר לי את הקובץ הזה! http://planet.nana.co.il/maatrixx/crash.pps פשוט כל כך אמיתי!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

שמע אלירן, מלכתחילה טענתי מה שאשפוז טען, אבל אח"כ אחרי ההערה שלך הפעלתי את מידת הרחמים והסכמתי איתך עד שאשפוז הגיב ובעצם חזרתי לדעתי המקורית מכיון שחשבתי על זה פעמיים.

לגבי במקרה שקרה לךזה אינדיבידואלי.

תחשוב על זה בכל מקרה...יש דבר שנקרא אחריות ושיקול דעת מינימלי.

ליאור

פורסם

ליאור, אני מסכים בהחלט.

יש אחריות ויש שיקול דעת.

יש כאלה שאין להם את זה (מבחירה או בגלל מום בלידה) ואני מסכים שאם זה קורה אז הם אלה שצריכים לקחת אחריות על הטפשות שלהם.

אבל מכאן ועד לאחל לאותו טיפש דבר כזה יש שנות אור!!!

כמו שאמרתי, אמא שלו לא עשתה לי ולך שום דבר רע!

תאחל שיתפס וילקח ממנו הריון.. זה מובן לי..

תאחל שהרכב לא יניע לו כל פעם עד שיתפוס קרז ויקנה מרוני את התלת אופן שלו

תאחל שיתקלקל לו כל יום משהו חדש במנוע עד שיסדר הכל ויבין שלא שווה להשתולל בגלל הוצאות גבוהות (למרות שאני מאמין שיש כסף לבחור שנוסע באס 2000).

תחשוב על זה...

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

0526599998

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...