Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההיסטוריה לעולם חוזרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף קנית רכב אמיתי ! מזל טוב.

הצפוניים מצפים כי כבר ביום שישי הקרוב תבוא למפגש בyellow עם הרכב ואם לא אז לפחות עם תמונות.

שלמה דן גדרון

פורסם

תודה לכל המברכים. אבי נוף - אשמח ליצור עמך קשר, במיוחד בצד המכאני (מבחינה קוסמטית, כפי שתווכח, הרכב מושלם).

ועכשיו, לכל המצפים - קבלו תמונות!

PICT0122.JPG

PICT0123.JPG

PICT0124.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הרכב באמת במצב מושלם איזה מושלם האוטו תתחדש

אונו 94 1.6 הזרקה יחידה בארץ

פורד שנהייתה לבאגי

עובד במוסך מורשה מיצובישי יונדאי

פורסם

תתחדש! איזה יופי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מצטער, אבל עבדו עליך, לוחית הרישוי עקומה. הייתי מוריד על זה לפחות 50% במחיר.

מזל טוב, אני חושב שהרכב עונה לתואר "קפיצת זמן".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

עונה לתיאור?:shock: על מקרים כאלה זה הומצא:wink: ...

פורסם

צודק. באמת הורדתי 50%, שזה היה בערך 200 שקל. כפי שאתה מבין, המחיר נקבע לפי 400 ש"ח לטון ברזל, והחלונות בחינם...

שוב תודות לכל המברכים. החיוך המטומטם לא סר מפני מאז יום חמישי, ורק הולך ומתעצם. ולא תאמינו כמה חברים פתאום יש לבנאדם, שחייבים להיות הראשונים לעשות סיבוב!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מזל טוב - אני מקווה שאנחנו נהיה הראשונים לראות אותה אחרי שתסיים לשפץ :)

בהצלחה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...