Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררתי קצת על קומפוננטים של אוריון , ננעלתי על הדגם P5.2

http://www.orioncaraudio.com/component/pseries.asp

לאחר בדיקה בצ'יפר הם עולים 1800 ש"ח +-

נכנסתי לאתר של אדי מערכות (היבואן של אוריון גם), באתר רשום שהמחיר שם הוא 1089 ש"ח

http://www.adi-shops.co.il/ProductDetails.aspx?productID=66

התקשרתי לחנות ושאלתי , הבנאדם אמר לי שאם אני מזמין דרך האתר אז המחיר הוא כזה.

אם אני רוכש דרך החנות המחיר הוא 1600 ומשהו ש"ח.

משהו פה מסריח, בעל החנות אמר שדרך האתר אני חוסך את ה500 שקל האלו -+ כי אין עמלות כמו בחנות רגילה.

מה אתם אומרים ?

פורסם

באמת זה נשמע מוזר כי יש להם עוד הרבה דגמים של קומפוננטים שם שהם בהרבה יותר זולים ממקומות אחרים

מחר אני אמור להיות שם בא.ד.י מערכות אז אני ישאל ויחזיר תשובה

Component: Orion p5.2 100 RMS

Sub: Phoniex Gold Octan R12 250 RMS

Amplifier: JBL GTO 75.4 104RMS X 4

פורסם

דבר אחד אני יכול להגיד בבטחה

אין מתנות חינם

במידה והמחיר נמוך משמעותית אני מציע לך ראשית כל ליצור קשר אם היבואן של אוריון בארץ ולברר את המחיר אצלו.

תמיד ניתן לייבא רכיבים לא מקוריים, ניתן להביא רכיבים גם ביבוא פרללי (מקביל). לא חסר קומבינות.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה ?

"א.ד.י מערכות" זה היבואן של דיירקטד בארץ,כלומר הם היבואנים הבלעדיים של אוריון,פרסישן פאוור וכו'.

אם ב"א.ד.י מערכות" כתוב מחיר של 1089ש"ח , אזי זה המחיר של הסט הזה...

וגם אם נפלה טעות, עדיין עפ"י הפרסום אותו יבואן יהיה חייב לספק את המוצר באותו מחיר נקוב כפי שפורסם באתר.

under construction..

פורסם

מחיר הצרכן של הקומפוננט הנ"ל הוא 1600 לפני מע"מ כניראה ישנה פה טעות הקומפוננט "6.5

שלהם הוא במחיר 1669 ש"ח לא ניראה הגיוני שהדגם של 5.25" יהיה נמוך כל כך...

דרך אגב במבט שני ראיתי את הדגם הנמוך שלהם שהוא C5.2 באותו מחיר כמו הדגם P5.2 אז לפי מה שאני מבין מישהו עשה טעות ופירסם את אותו מחיר בשני הקומפוננטים מכאן ישנה הטעות....

פשוט מאוד.

תומר.

פורסם

המחיר בחנות "אדי מערכות" הוא 1600 ומשהו .

להזמין דרך האתר (של "אדי מערכות") עולה 1089 +35 שקל דמי משלוח .

הוא אמר בטלפון שדרך האתר זה ככה המחיר כי בחנות לוקחים גם את העמלה שאין דרך האתר.

ליאור, אני מחכה לתשובה ממך.

תודה.

פורסם

אני לא אוהב אותם, את א.ד.י מערכות -

שלחתי לשם את אבא שלי להתקנה של רמקולים קדמיים (עוד לפני שהתחלתי בכלל להתקין בעצמי... הרכב של אבא, לא רציתי לעשות פאדיחה...) הוא שילם על רמקולים 6.5 וכשבאנו לשם (תוך כדי ההתקנה) קלטנו את המתקין מנסה "לדחוף" לדלתות רמקולים של 4 אינטש והתירוץ שלו היה שאי אפשר לעשות הגבהות מעץ בדלת הזאת ומבחינת העומק זה מה שנכנס בדלת עם רמקולים של פנסוניק

אמרנו לו יפה תודה ושלום - היום מותקן אצלו מוראל מילניום חמש ורבע על הגבהה מעץ שאני בניתי...

ולפני זה היום מותקנים בדלתות (אחרי הרמקולים המקוריים) פיוניר 6.5 (אמנם הם באמת לא עמוקים)

הציוד שלהם יפה ומרשים, אני מאמין שהם מאוד מקצועיים ושיש להם שירות טוב - אבל המחירים שלהם יקרים לדעתי ועל הפאשלה הזאת, אני לפחות איבדתי בהם אמון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
דבר אחד אני יכול להגיד בבטחה

אין מתנות חינם

במידה והמחיר נמוך משמעותית אני מציע לך ראשית כל ליצור קשר אם היבואן של אוריון בארץ ולברר את המחיר אצלו.

תמיד ניתן לייבא רכיבים לא מקוריים, ניתן להביא רכיבים גם ביבוא פרללי (מקביל). לא חסר קומבינות.

בזה אתה צודק בהחלט באתר ישנה טעות וזהו אין מה לדון יותר.....

פורסם

צלצלתי אל א.ד.י מערכות ואכן אמרו לי שאם אני קונה דרך האתר זה יהיה המחיר ואם אני קונה דרך החנות זה יעלה יותר

עכשיו הזמנתי את האוריון פי 5.2 לפי מה שכתוב ב1089 שקל

עכשיו צריך לצלצל אלי נציג שירות כדי לאשר את ההזמנה

ומחר אני גם יהיה שם אז נדע הכול.

פורסם
צלצלתי אל א.ד.י מערכות ואכן אמרו לי שאם אני קונה דרך האתר זה יהיה המחיר ואם אני קונה דרך החנות זה יעלה יותר

עכשיו הזמנתי את האוריון פי 5.2 לפי מה שכתוב ב1089 שקל

עכשיו צריך לצלצל אלי נציג שירות כדי לאשר את ההזמנה

ומחר אני גם יהיה שם אז נדע הכול.

שלא תתפלא אם יעדכנו אותך שיש טעות עם המחיר.

פורסם
שלא תתפלא אם יעדכנו אותך שיש טעות עם המחיר.

גם לי זה נשמע קצת מסריח המחיר אבל בסדר בוא נגיד הם לא יכולים לחייב אותי על מחיר אחר אז אין לי מה להפסיד

פורסם
בזה אתה צודק בהחלט באתר ישנה טעות וזהו אין מה לדון יותר.....

תומר.

נו? ואם ישנה טעות? למה זה אמור לעניין את הלקוח?

ברגע שהחברה פרסמה מחיר של מוצר מסויים באתרה, היא אחראית לספק את המוצר באותו מחיר.

זה קורה גם בחנות רגילה שבו אתה רואה מחיר על חולצה זאתה מעוניין לרכוש וברגע שאתה מגיע לקופה אתה מגלה מחיר אחר, אתה בתור לקוח תקבל את המחיר שנראה בתג המחיר.

ולצורך העניין תג המחיר זהה לתצוגת המוצרים באתר כזה או אחר.

אם זו חנות אלקטרונית אזי מה שהלקוח רואה ומסכים לשלם עליו כי הוא ראה מחיר X את הלקוח יקבל את אותו מוצר במחיר X שאותו הוא ראה.

under construction..

פורסם

או שיכול להיות מצב אחר- יכול להיות שהם מוכרים סטים שעברו תיקון או סטים שהיו משומשים ונראים במצב טוב מאוד -עושים להם אריזה מחדש ויש עוד אלף ואחד סיבות.

אולי מפעת הסיבה שדרך האתר אנשים לא רואים את המוצר שהם קונים, הם מוכרים חתול בשק מה שנקרא ומקווים לטוב, שלומר שהלקוח לא ישים לב.

• תוכן חדש...