Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי עם בעל רכב המוכר מאזדה 121, שהיתה ביד הראשונה מהשכרה.

פרטי הרכב:

נפח: 1,300

שנה: 1997

מחיר: 25,000 ¤

יד: 3

ת. הילוכים: ידנית

תוספות: נעילה מרכזית עם שלט, חלונות חשמליים.

המוכר מתעקש להתעלם מעניין חברת ההשכרה וטוען שמצב האוטו מעולה ושזה לא משנה שהוא היה מהשכרה, ושיש לו שוק מעולה אז אפשר למכור מעל מחירון. בנוסף הוא הולך השבוע להחליף קלאץ' ולעשות טיפול 10000, אז הוא אומר שאם הוא ימכור לי ב-23000 זה מבחינתו 21000 והוא לא מוכן לזה. הוא גם אומר שעשו בדיקה לאוטו לפני שבוע וחוץ מהקלאץ' הוא יצא ממש בסדר (מנוע וכו'), ופשוט הוא לא הצליח להגיע להסכמה על המחיר עם הקונה (רצה לתת 21000). 25000 זה קצת מעל התקציב שלי, אבל 23000 זה בסדר (במחירון הוא 22200). כדאי להתאמץ כלכלית ולקחת את האוטו ב-25000?

ומה ההשלכות של זה אח"כ?

תודה.

פורסם

ההשלכות לזה שיהיה קשה למצוא קונה פראיר באם בעתיד תחליט למכור את הרכב שיקנה אותו במחיר כזה.. על עבר של חברת השכרה מורידים כ-12% ומעלה..

פורסם

קודם כל האוטו מהשכרה , אז בכלל אין מה לדבר על מעל המחירון !

גם בגלל שבד"כ קורעים את המכוניות מהשכרה וגם בגלל שגם אתה תמכור אותו תצטרך להוריד מהמחיר .

עוד דבר, האוטו הנ"ל זה לא איזה אוטו ספורטיבי נדיר או משהו בסגנון ואפשר למצוא כאלה שמורות (קשה לי להאמין שמישהו הפך את "בימבה" לערס מוביל :roll: ) .

יוגב

פורסם

הקלאץ' הוחלף כי לא היה תקין ובכל מקרה אם לא היה מחליף היה צריך להוריד מערך הרכב את עלות התיקון.כמו כן,הרכב הוא יד שלישית ומהשכרה,לא הנתונים הכי מושכים.רוב דגמי שנת 1997 הם מהשכרה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
קודם כל האוטו מהשכרה , אז בכלל אין מה לדבר על מעל המחירון !

גם בגלל שבד"כ קורעים את המכוניות מהשכרה וגם בגלל שגם אתה תמכור אותו תצטרך להוריד מהמחיר .

עוד דבר, האוטו הנ"ל זה לא איזה אוטו ספורטיבי נדיר או משהו בסגנון ואפשר למצוא כאלה שמורות (קשה לי להאמין שמישהו הפך את "בימבה" לערס מוביל :roll: ) .

יוגב

אם את מיצו גאלאנט הפכו.... אז יש מצב שגם את בימבה. חפש בנגב טוב, ותמצא :!:

פורסם

אני רק רוצה להדגיש ש-22200 זה מחירון תוך כדי שאני משקלל את ההשכרה.

אוטו עם אותם נתונים, אבל לא מהשכרה, עולה באמת בסביבות 25000 בלוי יצחק.

תודה על התגובות המהירות!

פורסם

ואני חושב שאם האוטו טוב, אז 2-3K לכאן או לכאן לא ממש ישנו. עצם העובדה שאתה אומר שהתקציב שלך הוא X ואתה לא יכול להוציא יותר, מעלה קצת תהיות. ומה עם ביטוח? זה 1700 לחובה פלוס עוד 2000 לפחות למקיף, אם תעשה. מה עם טסט? מה עם יישור קו באם תצטרך? טיפולים? דלק? אל תקנה אוטו ב-25000 ש"ח אם אין לך עוד כסף בצד להחזיק אותו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הגבלת המחיר למקסימום 23000 זה בשביל שיהיה כסף בצד.

היתה לי אונו 94 לפני כן (עד שנגנבה ביפו, ולא היה מקיף מן הסתם), אז באמת שאני יודע שצריך לשמור כסף לתיקונים וכו'...

מחיר מעל ה-23000 יאלץ אותי להצטמצם קשות עוד חודש בשביל שכן יהיה כסף בצד.

אם ייקח לי עוד חודש למצוא רכב, יהיה עוד כסף מן הסתם.

פורסם

לדעתי לרכב בן קרוב לעשר שנים כבר לא משנה העבר מהשכרה כי אם הוא ימכור את האוטו בעוד שלוש-ארבע שנים אז ההפרש, נומינלית, יצטמק. סביר גם להניח שאם נגרמו לרכב נזקים בהשכרה הם כבר תוקנו מזמן.

בימבה מאד מבוקשת ויעידו הפתקים על החלון של האוטו של הבת שלי...

הצעתי: תבדוק טוב טוב את האוטו, בקש פירוט מהמוסך המטפל ואם האוטו מוצא חן בעיניך, תנסה להתמקח קצת ותקנה אותו.

כל רכב אחר בן אותו גיל הוא כבר לא מושלם...

ואין כמו בימבה..גם יפה וגם אופה...

ויום אחד היא תהיה כזאת....(מתוך אתר הולנדי)

DSC00067.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למה בכלל לקנות אוטו קטן ידני מהשכרה מודל 97 ב25 אלף שקל? באותו מחיר אתה יכול לקנות סקסו 1.4 פרטית מודל 2000-1 למשל ולא חסרות עוד דוגמאות. אלא אם אתה לחוץ דווקא על הבימבה, שזה כבר עניין אחר.

פורסם

לא כדאי!אני בטוח שהוא לא יצליח למכור מפני שאוטו שלו השכרה תחכה קצת בעוד חודש אולי הוא מוריד מחיר ואם לא חבל או תמצא כבר יותר טוב מהמוכר! אני מחזיק לך באצבעות שתקנה אוטו במחיר טוב והאוטו מעולה בהצלחה

פורסם

אני לא הייתי מתפשר עם בעל הרכב.

במיוחד שהחלפת קלאץ' היא חלק מתחזוקה שוטפת של הרכב והוא לא יכול להכניס אותה

כביכול בתוך מחיר הקניה.

אל תשכח שאת מה שאתה תשלם מעבר למחיר האמיתי של הרכב בעת הקנייה אף אחד לא ייתן לך כשאתה תמכור!

כמה ק"מ הרכב עשה דרך אגב ?

פורסם

דיברתי עם בעל רכב המוכר מאזדה 121, שהיתה ביד הראשונה מהשכרה.

פרטי הרכב:

נפח: 1,300

שנה: 1997

מחיר: 25,000 ¤

יד: 3

ת. הילוכים: ידנית

תוספות: נעילה מרכזית עם שלט, חלונות חשמליים.

המוכר מתעקש להתעלם מעניין חברת ההשכרה וטוען שמצב האוטו מעולה ושזה לא משנה שהוא היה מהשכרה, ושיש לו שוק מעולה אז אפשר למכור מעל מחירון. בנוסף הוא הולך השבוע להחליף קלאץ' ולעשות טיפול 10000, אז הוא אומר שאם הוא ימכור לי ב-23000 זה מבחינתו 21000 והוא לא מוכן לזה. הוא גם אומר שעשו בדיקה לאוטו לפני שבוע וחוץ מהקלאץ' הוא יצא ממש בסדר (מנוע וכו'), ופשוט הוא לא הצליח להגיע להסכמה על המחיר עם הקונה (רצה לתת 21000). 25000 זה קצת מעל התקציב שלי, אבל 23000 זה בסדר (במחירון הוא 22200). כדאי להתאמץ כלכלית ולקחת את האוטו ב-25000?

ומה ההשלכות של זה אח"כ?

תודה.

לא. הרכב מהשכרה, הקלאץ' היה גמור ->זה בלאי של הרכב אין מה לעשות.., איזה שוק מעולה? שוק "בסדר" - הוא כנראה פרסם ומיד התקשרת, אז הוא חש שיש ביקוש.. אל תשלם על הרכב מעל למחירון שלו, ואם הוא לא היית צריך לקנות אותו עם קלאץ' גמור אני בטוח שלא היית משלם מחירון. תבדוק עוד 121.. בטוח תמצא עוד המון עם נתונים טובים.. האוטו הזה לא נקרע על ידי ילדודס, אני מבטיח לך.

נאור.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

כמה ק"מ הרכב עשה דרך אגב ?

130,000.

נראה לי שאני אוותר על התענוג הזה בינתיים.

תודה רבה!

• תוכן חדש...