ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,570 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני חדש פה ויש לי שאלה... אמא שלי מתכננת לקנות אוטו בקרוב והיא מתלבטת בין מאזדה 3... פורד פוקוס... וסוברו אימפרזה.. לכולם מנוע בנפח 1.6 ל'... וכולם אוטומטיים... אם תוכלו תמליצו על האוטטו שלדעתכם כדאי לקנות. תודה benz
הודעה אחרונה מאת IID, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של עד 15K לקנות רכב. הרכב מיועד למישהו צעיר כשאני מחפש את הרכב הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה והדרישות הם חיסכון בדלק,אמינות וקצת ביצועים ופוזה(שוב פעם כמו שאמרתי - בהתאם לתקציב אני לא מצפה ליותר מידי). אחרי החיפוש המכוניות שנראות לי הם: 1.איביזה שנתון 94-95 2. פונטו שנתון 97-99 מה אתם חושבים על המכוניות האלה ואם יש לכם הצעה אחרת תגידו ... תודה נ.ב מה אתם חושבים על גולף שנת 88 ? אני לא כל כך מתלהב מהאוטו אבל חבר אמר שהוא ראה אחת במצב נדיר ואני לא יודע אם שווה לבדוק ...
הודעה אחרונה מאת MaG, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי חיפוש על יונדאי קופה אבל לא מצאתי את כל התשובות אז אני ישאל פה השאלות מתייחסות ליונדאי קופה שנת 97 מנוע 2000 גיר רגיל כמה האוטו שותה דלק ? כמה האוטו עושה מ-0 למאה ? אני רואה אנשים שמוכרים את האוטו מעל המחירון , כמה באמת משלמים עליו ? יש לו בעיות מיוחדות ? מחלות (ידוע לי שיש מחלה של חלודה בסאנרופ) ? מה המידות של הגלגלים ? למי שיש עוד מידע זה יעזור
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לאחרונה התחיל "לגרד" לי שוב לקנות איזה פאן-קאר. אז אאודי "מכובד" יש, מרצדס אספנות יש, ומה עם איזה רכב פתוח לכיף? מכיוון שאני בתחיל פרוייקט בניה יקר מאוד, אין לי חשק להוציא יותר מ-15,000 ש"ח. בדקתי ומצאתי ביד-2 כמה גולפים מהשנים 1988-1992, מהדגם הראשון, קבריו 1600 יפים מאוד חיצונית. מה דעתכם על הדגם? כדאי? או שלוותר ולהקדיש את הכסף לטובת עוד תכשיט לאישה (או לחלופין פינוק לאאודי - התקנת ריפודי עור והעלאת הספק ל-190 כ"ס..)?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלה למביני העניין שביניכם: לפני כשבועיים מכרתי את האאודי A6 שלי (מנוע 1800 טורבו אחרי העלאת הספק אצל פרילינג ל-190 כ"ס לערך). בבדיקה אצל קומפיוטסט בת"א הרכב יצא מושלם לחלוטין וללא שום ריג'קט, מלבד ציון שההספק נמוך - כ-135 כ"ס בלבד. לי הדבר נראה לא הגיוני, מכיוון שיש לי נסיון רב בנהיגה (גם על מכוניות חזקות בהרבה) והרכב מרגיש חזק מאוד, גם בעליות של חיפה, והרבה יותר חזק מה-A6 ה"סטנדרטית" שיש לי עכשיו, קרי אותו מנוע טורבו אבל חדשה יותר. לקחנו את הרכב למוסך המרכזי ברמת החי"ל, שם פגשנו בבוחן נחמד שבדק ואמר שהרכב אכן במצב מעולה, ושלא צריך להתייחס לעניין ההספק הנמוך שכן ברכבי טורבו צריך להעמיד מאוורר מול הרכב בעת עליה על הדינמומטר, כדי שיידמה את הרוח בעת הנסיעה. לטענתו, ה…
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה עושים והיה ומכון בדיקה טוען שהייתה פגיעת שסי לרכב לאחר תאונה אחורית קלה (אני יודעת כי הייתי באוטו בזמן התאונה - יד ראשונה וכן כי יש לי אישור משמאי שבדק את הרכב לאחר התאונה שאין כל פגיעת שסי) ובגלל האבחנה השקרית הזו טורפדה לי מכירה של הרכב, ובמכון אחר מצאו שאין כל פגיעה (כפי שכבר ידעתי!!!). בגלל ההמצאה של המכון הראשון לא מכרתי את הרכב באותו החודש, אלא רק כחודשיים אחר כך והפסדתי כ - 5000 ש"ח במחיר לבסוף לעומת המחיר שהייתי סוגרת עם הקונה באותו היום - היא כבר רצתה לעשות העברת בעלות וכו' ואז באה הקביעה הזו של השסי. נאלצתי להמתין עד הקונה הבא כי לרכב יש שוק קצת פחות טוב מרכבים אחרים. חוץ מזה הרכב היה בונבון. האם יש לי עילה לתביעת המכון?
הודעה אחרונה מאת sweety77, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הורים של חברה שלי..הם מרוסיה..מעוניינים לרכוש רכב בעל הנעה כפולה ורצוי שיהיה גבוה..בקיצר ג'יפ או משהו קרוב..בחיפושיהם ומכיוון שהפרוטה או יותר נכון הם לא התברכו במזומנים רבים הם החליטו ללכת לכיוון החברות הסיניות שברוסיה וקרוב לוודאי בכל מקום אחר בעולם, זולות מכל תוצרת אחרת...עכשיו מה שהבנתי מנסיעה ברכב האמור של חברת Great Wall מדגם "SAFE" היא אמרה שהאוטו התחיל למשוך לצד כשהם הגיעו ל120...אני לא הכי מבין ברכבים אבל אני מתאר לעצמי שזה לא הכי טוב...מבדיקה במפרט ראיתי שהמהירות המירבית היא 120 קמ"ש ואולי זה מסביר את העניין..בכל אופן צירפתי פה את המפרט של הרכב..ורציתי לקבל את חוות דעתכם והמלצתכם.. בנוסף עלי לציין שהם יכולים לבחור בסובארו פורסטר רק שהיא משומשת משנת 2000 על הר…
הודעה אחרונה מאת zvir, -
-
דייהטסו סיריון
מאת vman- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
סיריון 1300 אוט' שנת 02-03 לאחר חיפוש הבנתי ש: 1.מנוע 1.3 עדיף על 1.1 2.שהאוטו חסכוני בדלק וסוחב (או מסוגל לסחוב) כמו רכב גדול 1.6 סה"כ עובדות מעודדות עד כה ספינת הדגל של הדייהטסו בכל הקשור למכוניות קומפקטיות היא השרייד השרייד היא אוטו די פשוט (אולי פשוט מדי) אך מצד שני מדובר באוטו קטן מידות (נוח לחניה),אוטו קטן יתאים לי כי אני לא גבוה ולכן מבחינתי מדובר ביתרון בקשר לצריכת דלק ,אני לא יודע,אך אני מניח שהצריכה טובה(=נמוכה) אם מטופל נכון ובזמן,האוטו לא רואה מוסך דברתי עם חבר שיש לו סרייד שנת 97,הוא מאוד מרוצה ממנה האם סיריון 1.3 שנת 02-03 דומה לשרייד (בנקודות שציינתי ז"א אוטו בלי פוזה (טוב מאוד) ומאוד אמין??? חוץ מזה נכנסתי ל…
הודעה אחרונה מאת eli7333, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב מסוג 306 s-16 ואני רוצה לדעת עליו כמה פרטים לפני הקנייה... איך האוטו מבחינת נהיגה..? איך האוטו מבחינת הדלק..? ואיך האוטו מבחינת האמינות..? ואם יש עוד משהו שאני צריך לדעת לגבי האוטו.... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 תודה מראש לעונים..
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי חברים !! אני מקווה לקנות בשבוע הקרוב ומעוניין לדעת בעיקר על : 1. אמינות 2. צריכת דלק כל טיפ נוסף יתקבל בברכה מנוע 1250 או 1300
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה בקשר לדהייטסו טריוס 1300 סמ"ק.. 86 כ"ס(אוטומט) האם זה רכב אמין וטוב? מה החסרונות שלו? בקיצור-שווה ללכת על זה או להתרחק כמו מאש? תודה רבה מראש !
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 7 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
ראיתי פורד פיאסטה אשר שלל מדבקות S עיטרו את אחוריה, כמו כן פס קישוט שחור מקיף את הבגאז' שלה דבר שמקנה לה מראה ספורטיבי, והבנתי גם כן שזוהי גרסא או גרסאת איבזור של הפיאסטה. מה היא בדיוק אותה פיאסטה S?...אשמח לתשובות. ד"א המכונית היא בשנתונים המוקדמים, נראית ככה בערך רק בלי האיינג'ל אייס והכנפונים המוגדלים. דומה בתכליתה לXR2?
הודעה אחרונה מאת מקלארן F1, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי שהראיתי לאבא שלי מבחני ריסוק וכתבות לא מחמיאות על האבאו הוא הסכים למכור אותה, בהנחה שאבאו 2005 נמכרת בכ70-75 אלף ש"ח זה התקציב לרכב שאני מבקש. בעקרון הרכב לא חייב להיות משפחתי, אלא משהו בסגנון האבאו. הדבר הכי חשוב זה הבטיחות, אין איפה להתפשר פה. אחרי זה כמובן אמינות וחסכוניות. ומאחר שאני נוהג גם ברכב, אם אפשר נגיעה ספורטיבית כלשהי שיהיה ברכב זה יהיה נחמד. הפרטים קצת דלים אולי אם צריך עוד פרטים תשאלו.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני בעל פג'יו 205 GR 95'. תמיד חלמתי לקנות פג'יו 306 3 דלתות דגם ספורט (XSI,GTI,S16), ובתקופה האחרונה אני מתעניין עוד יותר בנושא. לדעתי אוטו זה הוא אחד היפים ביותר שנוצרו בשנות ה-90'. אח שלי חיפש זמן רב 106 XSI במצב טוב, ובסוף התייאש והתפשר על 205. חשוב לציין שלא איכפת לי כ"כ מכ"ס, כל מיני שיפורים - הדגמים הבסיסיים XSI,GTI,S16 כבר מדהימים בלי תוספות, ואני לא מחפש ואין לי זמן לדברים האלה. בהיותי סטודנט אני רוצה אוטו אמין ושיעשה את העבודה , אך אם אפשר שיהיה גם יפה ומספק מבחינת כח (שוב - לא באופן מופרז), למה לא? אני יודע שהיו המון דיונים על נושא זה בפורום, ועשיתי בר כמה חיפושים וקראתי בנושא, גם קראתי באתר PSI , ואני פה כדי לקבל יותר חוות דעת לג…
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
שלום לכולם. רציתי לשאול האם יש דרך לגלות אם הקילומטרז' מזויף? מדובר בג'סטי בת 15 כמעט ש"עשתה" 61K. יכול להיות שהמונה מתאפס אחרי 100K? אחרי התקנת מנוע חדש מאפסים מונה? תודה,
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מתעניין כרגע ברכב מסוג פורד אסקורט, אני הרשום כאן את הפרט שלו ואני מעוניין לשמועה את דעתכם! אז ככה הרכב הוא פורד אסקורט glx ,שנת 90, מנוע גרמני 1.6(קרבורטור),אין הגה כוח!,עשה 140 אלף ק"מ,אני אהיה יד 7. הבחור רוצה על האוטו 6000, כלל מערכת סב ורמקולים 250 וואט כל אחד, עכשיו מה שיותר מעניין אותי ואני רוצה שתעזרו לי זה:1.האם יש בעיות בדגמים האלה של פורד??. 2. האם האוטו הזה חסכוני בדלק(אני לפני גיוס !)??. 3. האם יש לאוטו שוק טוב(במידה ואני ירצה למחור לפני הגיב)??. 4. כמה אתם מעריכים את האוטו??. 6000 זה מחיר טוב או יותר מידי??. 5.הבחור אמר שהוא מוכן לתת לי את האוטו ב 5000 בלי המערכת,יותר כדי?? חשוב לציין שמבחינה פנימית האוטו לא כל כך מושקה ,נגד…
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
-
אוטו ב-15K
מאת ozwrx-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פונטו S55 מנוע 1100 הילוכים יד ראשונה פרטית! 70,000 ק"מ בלבד 3 דלתות צבע לבן, טמבונים שחורים שמורה ללא תאונות 15,000 ש"ח או שמה... פולו מודל 98 מנוע 1000 הילוכים יד שניה מהשכרה 177,000 ק"מ לבנה ללא שריטה אחת!! 5 דלתות 15,000 ש"ח הדרישות שלי הן: שתהיה הכי אמינה שאפשר זולה להחזקה, וצריכת דלק נמוכה לא חשוב לי המזגן
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום , כבר מספר חודשים שאני חושב על לקנות רכב (כגון:פיאסטה/שרייד ...) , ונתקלתי בהודעות למכירה של רכבים ללא טסט . במידה ואני קונה רכב ללא טסט , מה הסיפור ? יש קנסות ? תוספות לשלם ? במידה וצריך לבצע מהלך פשוט ולא יקר מהרגיל על מנת שהרכב יהיה כשיר , העניין יוצא מאוד משתלם כספית , מכיוון שרכב ללא טסט נמכר ביותר זול. ואם לא , בגלל זה אני שואל פה . עוד מספר שאלות . - אחרי שקראתי רבות על הרכבים , ראיתי מספר פעמים שאנשים ממליצים בנוגע לפיאסטה , לקנות שנתונים מ-86 עד 90 . מה ההבדל בין הרכבים מכנית מתחת ל-86 ומעל ל-86 (חוץ מהשנתון) ? - מהם הרכיבים המכנים שהכי צריך לשים אליהם דגש , בזמן הבדיקה (נק' החולשה) / הרכיבים שהכי יקרים (כמו צמיגים , צמיגים עולים …
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני צריך מידע על נתונים טכניים ובכלל כל מה שאתם יודעים אודות הרכב הנ"ל האם הייתם קונים ומשקיעים ברכב כזה? מה דעתכם על צורתו החיצונית? יפה/ספורטיבית או שיש בארץ רכבים אמריקאים מאותו קטגוריה יפים יותר? איזה תוספות חיצוניות הייתם שמים לה אם בכלל? איך קובעים בארץ מחיר לרכב כזה? אודה מאוד על כל מידע על הרכב תודה מראש לכל חבריי הפורום
הודעה אחרונה מאת much, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי רובר R25 משנת 2003 שאני מתלבטת אם למכור ולהחליף למכונית יפנית ורציתי לדעת אם כדאי לי לנסות למכור באופן פרטי ואחר כך לחפש רכב (יש לי זמן) או להיכנס למגרשי טרייאין ולעשות זאת ביחד?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי שאלתי היא האם יש 306 קבריו' בישראל? ואם כן אז האם יש הרבה כאלו ? תודה מראש רועי
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
1.4 ו 1.1 (השוואה) לא חייב מדוייק. ועל הדרך שאלה,אני דיי לחוץ בכסף עכשיו אבל יש לי אפשרות (או יותר נכון אני צריך) רכב זול,חשבתי לכיוון פיאט אונו 93 S70 1.4 (שמעתי ש 1.0/1.1 חלש מאוד,בגלל זה גם שאלתי את השאלה הקודמת) עכשיו השאלה היא,העם ההבדל הוא מאוד גדול בין קורברטור והזרקה?פשוט אונו 94 עולה כבר 8000+ ו 93 5-6 אלף אפשר למצוא שמורה,ועד כמה שזה נשמע קצת זה עדין כסף. שמעתי גם שהזרקה באונו עושה בעיות,העם זה נכון? תודה מראש על התשובות!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין 2 הרכבים האלה יש לי 65K+- מעדיף כמה שפחות אבל יכול להוסיף עוד כסף. אני מחפש אוטו ספורטיבי ויציב בלי הרבה פוזה (לא חייב להיות יפה אבל שיהיה אופה) אני גם צריך החזקה לא בשמיים ונוחות יום יומית לנסיעות עירוניות ופעמיים בשבוע בינעירוניות איזה אוטו עדיף? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Herman, -
-
- 42 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
השאלה הנשאלת היא איך האוטו, ובעיקר בהשוואה ל306 (לי יש XT, אבל גם הספורטיביות). אני רגיל ונהנה מהתנהגות ותקשור עם ההגה והשלדה, אבל סובל מחוסר כוח. לכן השאלה היא לגבי: התנהגות? כוח? (בסביבות ה150כ"ס?) אמינות? (עד כמה שאפשר בספורטיביות בנות עשור) האם היא תהווה תחליף לXT או שאתאכזב?
הודעה אחרונה מאת יוגב R, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תקציב :45K שנתון:שנת 2000+- גיר:אוטומט אם אני רוצה רכב שצריכת הדלק שלו תיהיה קטנה או אפילו מאוד קטנה, האם אוכל למצוא רכב כזה רק בקטגוריית סופר מיני ,ואם סופר מיני מה האפשרויות שלי חוץ מפיאט פונטו??? תודה
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
הציעו לאחותי לבחור רכב ליסינג 1. מאזדה 3 2. טויוטה קורולה 3. פורד פוקוס לא ידעתי מה לייעץ לה? מבחינת נוחות, ביצועים. תוכלו לעזור לי ? תודה גיא
הודעה אחרונה מאת Doubl3T, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הי, כתבתי כאן כבר כמה פעמים, אבל אני עדיין מתלבט - והתווספו עוד שיקולים. אני ממש אשמח לדעות פרודוקטיביות... יש לי פיאסטה שנת 97 ידנית (שווה להערכתי 15K- יד חמישית, אבל רק 120 אלף קילומטר). חשבתי לשדרג, כשמה שחשוב לי זה שיהיה רכב קטן, והאמינות, צריכת דלק, מזגן, שיהיה ידני, ושיחסוב טוב את הדרך ת"א - י-ם - שהוא יעשה אותה די הרבה. כשאני אומר לסחוב, הכוונה היא שהוא יוכל גם להאיץ - הפיאסטה מסוגלת לעשות את העליות על 120 קמ"ש, אם אני נשאר על זה. אם אני נאלץ לעצור, ומנסה להאיץ בעליה - זה כבר מעבר ליכולותיה. עוד דבר שחשוב לי, זה שזה יהיה רכב שאפשר לקנות מאיזה טרייד אין / סוחר / כיו"ב - (אם יש המלצה על כאלה, אני אשמח) - אני עובד, ולא מעוניין להפסיד כמה ימי עבודה על חיפוש…
הודעה אחרונה מאת avi_shava, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ידידה שלי מעוניינת לקנות רכב ויש לה קושי בהחלטה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אני יודע ששני הרכבים לא קשורים אחד לשני ואי אפשר להשוות כל כך (בגלל זה לא יכולתי לענות לה ממש) אז כל הגאונים שרוצים לכתוב שאין קשר וכו'... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 תחסכו אבל בכל זאת היא בתלבטות בין מיני קופר ופג'ארו קינג אין לה צורך בג'יפ למטרת שטח, כך שאפשר להוריד את החלק הזה בהחלטה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 בקיצור, השאלה פונה לאנשים שמכירים מקרוב את הרכבים הללו, מומלצים ? בעיות ? כדאי ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת AssafO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהנחה ש20K זה בעצם 20,000 ש"ח התקציב הוא בין 20,000-25,000 מתלבט בין הרכבים הבאים: רובר 216 קאווליר סוזוקי בלנקו מזדה לנטיס כאופציה אחרונה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
-
מי מחובר 21 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 903 אורחים (הצג רשימה מלאה)