Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסוג פורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני מתעניין כרגע ברכב מסוג פורד אסקורט, אני הרשום כאן את הפרט שלו ואני מעוניין לשמועה את דעתכם!

אז ככה הרכב הוא פורד אסקורט glx ,שנת 90, מנוע גרמני 1.6(קרבורטור),אין הגה כוח!,עשה 140 אלף ק"מ,אני אהיה יד 7.

הבחור רוצה על האוטו 6000, כלל מערכת סב ורמקולים 250 וואט כל אחד,

עכשיו מה שיותר מעניין אותי ואני רוצה שתעזרו לי זה:1.האם יש בעיות בדגמים האלה של פורד??.

2. האם האוטו הזה חסכוני בדלק(אני לפני גיוס !)??.

3. האם יש לאוטו שוק טוב(במידה ואני ירצה למחור לפני הגיב)??.

4. כמה אתם מעריכים את האוטו??.

6000 זה מחיר טוב או יותר מידי??.

5.הבחור אמר שהוא מוכן לתת לי את האוטו ב 5000 בלי המערכת,יותר כדי??

חשוב לציין שמבחינה פנימית האוטו לא כל כך מושקה ,נגדי לדוגמה שיש לו חלונות ידנים וכמאט בכל הדלתות הגלגלת של הידית שבורה.

אבל הוא נראה והוא אמר שהוא השקיה הכל מבחינה מכנית והוא דעג למנוע ,שזה חשוב יותר(בכל מקרה אני יכך אותו למושך)

תודה מראש לעוזרים!! ואני באמת צריך עזרה,זה רכב ראשון ואני לא רוצה "ליפול"!

פורסם

אהה ועוד משו קטן,אם משהוא יודע סדרי גודל של בטוח לרכב הזה אני ישמח לשמוע, לנהג חדש!

פורסם

חבר מהעבודה מוכר את האסקורט שלו; שנת 92, מבפנים שמורה ביותר, הצבע דהה מעט, ידנית, כרגע ללא טסט עקב רכישה של רכב חדש, מערכת JVC דיסק, הרכב בחולון.

הוא רוצה עליה 6,000 ש"ח.

אם תרצה ליצור קשר טלפוני עם בעל הרכב, שלח הודעה פרטית ותקבל מספר טלפון.

פורסם

באסקורט יש רק 5 ספרות במד קילומטרים . גם אם היה 6 ספרות, עדיין זה לא אומר כלום , 140 אלף לא היגיוני בעליל , יותר סביר 240 אלף , עם אופציה ל - 340 .

לחבר טוב שלי היתה לפני כמה שנים פורד אוריון 87 (מכאנית זהה לאסקורט ) נהגתי בה הרבה .

זריזה יחסית , לא חסכונית בכלל בדלק , בזמנה נחשבה למכונית איכותית וטובה ( הדגמים ה"גרמניים" ולא ה"ברזילאיים").

אמינות בסיסית היתה טובה .היום - לא ידוע , תלוי רק במצב הרכב .

לדעתי השוק לא קיים , אסקורטים מדגם חדש יותר (שנים 92-93) נמכרים באיזור 7-8 אלף ש"ח, ושנים 96-97- ב12 אלף , כלומר המחיר שהוא דורש יקר .

מה זה "נראה לי שהוא אמר שהוא השקיע במנוע " ?

קח את הרכב למישהו שמבין , רוב המכוניות האלו כבר גמורות .

יש טסט ? לכמה זמן ?

מה המצב החיצוני מבחינת מכות וחלודה ?

המנוע מעשן ?

המכונית יכולה להיות אלטרנטיבה ראויה לאונו ושות' ,

בתנאי שהיא במצב סביר ולא דורשת השקעה מידית של אלפי שקלים. אל תקנה ללא בדיקה במוסך.

יהיה לך קשה למכור אחרי , נניח, חצי שנה , ואולי אפילו תצטרך להשבית אותה , במיוחד אם עד אז יגמר הטסט .

פורסם

שלום , קודם כל נתחיל שהמחירן של דגם כזה הוא 8200 ש"ח לדגם CLX .

מישהו אמר שלא יכול להיות שהמכונית עברה 140000 ק"מ כי באמת מד האוץ בפורד בנוי מ 5 ספרות .

בעיה ידוע בפורד זוללות דלק , שמן ובמכונית הזו מחליפים שרשרת טיימינג כל 60000 ק"מ ,אגב גם נקרעת לפני ....

דגמי הפורד 1.3 ליטר יותר פשוטים אבל גם הרבה יותר אמינים ..

בסוף אחרי כל ההוצאות והתיקונים יעלה לך הרכב הזה הרבה יותר ממחירון , חוץ מזה אל תאמין לכל מה שאומרים לך ,

פעם הרכב היה להיט (חמישה הילוכים מהיר ...) כן אבל זה היה כאשר הרכב היה חדש , יצא לי לא מעט לינסוע על רכב שכזה שהיה חדש ( של הוריי ) בשנת 90 ,עקב ריבוי תקלות הם חזרו ליקנות מיצובישי .

סיכום : תיקנה משהו אמין יותר בסכומים שכאלה סובארו ,פונטו ,אונו , מיצובישי לנסר (90-92) ...

בהצלחה.

פורסם

הייתה לי 1300 שנת 87 ומהיום שקניתי אותה עד שמכרתי אותה בכיתי על הקנייה

קניתי ב4300 והוצאתי 5000 סה"כ בשנה אחת רק על תיקונים לבסוף התייאשתי (יותר נכון אבא) ולקחתי תמיצובישי של אבא והוא קנה אוטו אחר... האוטו הושבת עד שחבר לקח אותו ב1000 ש"ח ושיקם אותו וכרגע הוא שוב מושבת וכרגע יושב באחד המקומות שהערייה לקחה אותו אלייה...

עצה שלי אל תתקרב

פורסם

אל תתרגש מזה שרשום ברשיון שהוא תוצרת גרמניה.

האיכות הרכבה שלו דומה לזו של רפובליקת בננה.

סך הכל הרכב נחמד,קח בחשבון מחסור בהגה כח.

דרך אגב המנוע הזה הופך לחלש מאוד החל מהרגע שהוא עובר 100 אלף ק"מ-מנסיון.

פורסם

להבדיל מקודמי,מניסיון אישי עם פורד אסקורט, אני לא ממליץ לגעת ברכב הזה.

אתה לפני גיוס, אני מניח שאתה מחפש עלויות בסיסיות ונמוכות לרכב שתרכוש.

אני לא ממליץ על פורד אסקורט מהשנים הנ"ל, מפני ש הבלאי עושה את שלו ,ובאסקורט יהיו לך הרבה הוצאות ,יותר ממה שאתה חושב, מעבר לזה מדובר ברכב מיושן עם טכנולוגיה מיושנת,ללא הגה כוח ,מזגן אם יש הוא על הפנים,חשמל לקוי ...ועם שוק על הפנים.

המערכת זה דבר זניח שכלל אין לו חשיבות בכל מה שנוגע לרכב כרגע, לכן, אל תתפתא כ"כ מהר,250 וואט ועוד...זה שטויות .

במחיר הזה תוכל לרכוש רכב שיהיה אמין משמעותית וזול בהוצאות מהאסקורט, כגון פיאט אונו,סובארו גאסטי\לאונה...ויש עוד כמה.

בכל אופן תחשוב טוב לפני שאתה עושה צעד כזה.

אם אתה מעוניין בחוות דעת נוספות, תעשה סבב מוסכים, שאל מה מוסכניקים חושבים\ממליצים,אין טוב מזה, ואז תקבל את כל התמונה במלואה.

המנוע זו דווקא נקודה טובה ברכב הזה, הבעייה היא שכל מה שמסביב פשוט מתפרק\לא מחזיק, זה מתחיל במנגנוני דלתות וחלונות וכלה במייסבים שהולכים כל שני וחמישי ,אגזוז שכל שנה דורש החלפה,והרשימה עוד ארוכה מאוד.

• תוכן חדש...