Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורים של חברה שלי..הם מרוסיה..מעוניינים לרכוש רכב בעל הנעה כפולה ורצוי שיהיה גבוה..בקיצר ג'יפ :) או משהו קרוב..בחיפושיהם ומכיוון שהפרוטה או יותר נכון הם לא התברכו במזומנים רבים הם החליטו ללכת לכיוון החברות הסיניות שברוסיה וקרוב לוודאי בכל מקום אחר בעולם, זולות מכל תוצרת אחרת...עכשיו מה שהבנתי מנסיעה ברכב האמור של חברת Great Wall מדגם "SAFE" היא אמרה שהאוטו התחיל למשוך לצד כשהם הגיעו ל120...אני לא הכי מבין ברכבים אבל אני מתאר לעצמי שזה לא הכי טוב...מבדיקה במפרט ראיתי שהמהירות המירבית היא 120 קמ"ש ואולי זה מסביר את העניין..בכל אופן צירפתי פה את המפרט של הרכב..ורציתי לקבל את חוות דעתכם והמלצתכם..

בנוסף עלי לציין שהם יכולים לבחור בסובארו פורסטר רק שהיא משומשת משנת 2000 על הרכב הסיני שהוא חדש מהניילון..מה דעתכםquestionb.gif בבקשה תייעצו לי בסוגיה ורצוי ממבינים.

רב תודות לכם וברכת חיזוק ועידוד לכוחותינו בכל הגזרות שפועלים ימים כלילות לביטחוננוb.gif

הרכב האמור הוא בעמודה הימנית הקיצונית..בעל הנעה כפולה ל4 הגלגלים..

http://www.gwm.cn/eng/html/prod duct/safe_spec.asp

פורסם

אני חושב שמה שהם הרגישו זה השפעה של רוח צדדי על רכב גדול,גבוה,וכבד.

אני הייתי קונה סובארו פורסטר 2000 משומש על הדבר הזה,סובארו פורסטר שנת 2000 הוא לא רכב רע.

ובטח ובטח יותר טוב,בטיחותי,נעים,ומתקדם מהצעצוע הסיני הזול הזה.

אני לא שונא דברים סינים,פשוט יש דברים שאי אפשר להמנע מלהגיד עליהם -זבל סיני.

פורסם

אני בטוח שאף אחד פה לא נהג,לא ישב ואולי אפילו לא ראה את הרכב במציאות.עכשיו קשה מאוד להמליץ על רכב לפי מפרט(זה לא מחשב).דעתי היא ואני מניח שזאת תהיה הדעה הגורפת פה זה ללכל על סוברו או כל רכב יפני/אירופאי משומש במצב טוב. ומה עם Chevy Niva ?נראית לי אופציה עדיפה על הסינים -לפחות יש את הרכב הזה כבר מכירים ברוסיה ולא תהיה בעיה של חלקים ושירות.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לא מצליח להבין איפה רואים כמה כוח סוס ומה המחיר אבל יש שם דברים מוזרים...

ד"א 120 קמש לאוטו זהממש מעט..

האביזה של חבר שלי שנת 88 מגיעה לזה ויותר..

אז לדעתי כבר עדיף ללכת על הפורסטר שיגיע למהירות שפויה מה שאומר פחות מחסור בכוח והוא גם אותו שפהה בארץ אנשים מאוד מרוצים ממנו אז נראה לי הכי הגיוני

פורסם

הסכמנו כבר שאף אחד לא מכיר את הרכב הסיני וכל ההתבטאויות לגביו הן בגדר ספקולציה. משהנחה זו מאחורינו, וברור שכל מה שנאמר מתבסס על סטיגמות ודעות קדומות, לא נותר אלא לומר: אם הרכב מסוגל להגיע למהירות שמוגדרת כמירבית שלו ומתחיל להתנהג מוזר, משהו מאוד בעייתי. לרוב הרכבים שבאים מיצרנים נורמליים יש שלדה עם מספיק שולי בטחון כדי לעמוד ביותר ממה שהמנוע שלהם (ללא שיפורים) יוכל להביא אותם. אני מציע להשאיר את הניסויים הסיניים בבעלי חיים לאנשים שחייהם פחות יקרים להם, לקנות את הפורסטר, ולחזור לתוצרת הסינית עוד איזה 4 שנים אחרי שיתאמנו קצת.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

רק על סמך קריאה של מבחנים רבים , שנעשו במגזינים רוסיים לרכבים סיניים מסוג זה , אני יכול לומר , שמדובר בהעתקים ( לא תמיד חוקיים) של ג'יפים וטנדרים יפניים מלפני כמה דורות . איכות יצור והרכבה עדיין לא משהו , אבל הם משתפרים כל הזמן , היום לא הייתי קונה , אולי עוד כמה שנים כן .

הרכב המדובר הוא הוא ככל הנראה מבוסס על טנדר טויוטה HILUX( לא לגמרי , כי יש לו קפיצי סליל ולא קפיץ עלה מאחור )

אה, ו - CHEVI NIVA מפגינה אמינות יוצאת דופן לרעה , לא רק בהשוואה למכוניות ממערב/יפן /קוריאה , אלא אפילו בהשוואה לתוצרת רוסית אחרת .

פורסם

בל נשכח את הג'יפ הסיני שניסה בחור הולנדי אם אני לא טועה להביא לאירופה, וזכה במבחן ENCAP לציון הגרוע בהיסטוריה! רכב גדול, העתק של איסוזו רודיאו, שקרס במבחן בצורה כזו שאף אחד לא יצא שם שלם... עד להודעה חדשה, אני הייתי מתרחק מרכב סיני.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא יזיקו הוכחות..

יש לך מושג איפה אני יכול למצוא תיעוד לתוצאות של המבחן הזה? אם הוא באמת התרחש וזו לא שמועה וכ"ו..?

תראה אני מניח שהרכב הסיני הזה הוא לא ברמה אפילו לא של הקוריאנים אבל שוב הוכחות לא יכולות להזיק :)

רב תודות לכולכם על התגובות!! עזרתם לי מאוד!!

פורסם

לדעתי כשמדובר על סגמנט כזה של רכבים עדיף ללכת על בטוח..

זה לא כמו להזמין פורשה בלי לבצע נסיעת מבחן - אתה יודע שהם לא יאכזבו.

פה מדובר העתק של משהו, והעתק גרוע.

עד עכשיו הסינים לא הוציאו רכב נורמאלי לשוק, אני לא חושב שרכב זה יוצא דופן.

עוד דבר שלא ברור לי.

איך רכב שנת יצור 2006 מוגבל ל120 קמ"ש?

כל רכב עם מנוע מעל 800סמ"ק יעקוף את הדבר הזה בעצבנות...

בכלל יש לי הרגשה שSAFE זה הדבר האחרון שאפשר להגיד על רכבים סיניים...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...