מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצב מכאני וחיצוני מצוין, טסט כמעט לשנה ,ספר טיפולים ,טורבו חדש עדיין באחריות ,לאחר טיפול גדול הכולל : טיימינג, פילטרים,שמנים ועוד . וו גרירה ,אגזוז REMUS כפול, פנסים שקופים ,מערכת סלון RECARO , מושבי ספורט. פורק חיצוני פנסי ערפל מנגנון למניעת פריצות 057-8107529 ג'קי.
הודעה אחרונה מאת ג'קי, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה פגו שנת 2002 יד ראשונה צבע אדום, אוטומט. שמורה מאוד מטופלת במוסך מורשה בלבד. כולל תוספות כגון: אזעקה,גאנטים,פנסים שקופים,דיבורית מערכת סטריאו. האוטו עבר 46000 ק"מ. פלאפון: 0544238549
הודעה אחרונה מאת yaniv69, -
- 0 תגובות
- 755 צפיות
למכירה אופל אסטרה שנת 1998 יד שניה, מזגן, הגה כוח, נעילה מרכזית, חלונות חשמל, טסט לשנה, 4 צמיגים חדשים קלבר. מחיר גמיש חיים
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אנג'ל אייס חדשים בקופסא.מתאים לקופה,האצ' וסדאן. בצבע שחור יפה.1500 ש"ח. 0546-466-525
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הונדה אקורד ארה"ב דגם LXI שנת יצור 1998. מנוע בנפח 2000. שמורה ומטופלת רק במוסך המרכזי. צבע כחול כהה מטאלי, גלגלי מגנזיום, איתורן, טסט 5 חודשים, יד שלישית, 174,000 ק"מ. האוטו שמור וללא תאונות. המחיר המבוקש הוא לפי מה שכתוב במחירון לוי יצחק ביום סיום העיסקה. לא יודע כמה זה, מי שרציני יבדוק באתר לוי יצחק. אין משמעות לכמה אני מבקש היום, כי אם הרכב ימכר היום זה מחירון דצמבר, ואם הרכב ימכר בינואר זה מחירון ינואר, לכן אני גם לא רץ לבדוק מה המחיר היום ונכון שאם עד ינואר המחיר ירד אתם תגידו שאני מפסיד כסף, אבל אני בינתיים נהנה מהמכונית. *********נא לא להתקשר בשבת - תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
למכירה מפרטי, יד ראשונה! 143000 ק"מ, נפח 1900, נהיגת ספורט, מגנזיום, גג חשמלי, בקרת אקלים, ידית הילוכים והגה מעור, משענת יד מעור ווילון אחורי מקוריים, 4 צמיגים חדשים, מצבר חדש, מטופלת ושמורה. איתן 0522934935
הודעה אחרונה מאת eitan07, -
סיטרואן ויזה
מאת דין007- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ויזה 85 מצב נסיעה סביר+ מזגן עובד המון חלקי חילוף טסט עד יום שלישי הקרוב ולכן- אחרי יום שלישי אין אופציה לבצע העברת בעלות יכולה לשמש ליום יום לנסיעות עירוניות או למישהו שרוצה לעשות איתה משהו בכיוון שימור או שיפוץ אצלי 5 שנים 900 שקלים עדיפות לחובבי סיטרואן נמצאת בהרצליה 0507680007
הודעה אחרונה מאת דין007, -
- 0 תגובות
- 987 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה(או להקפיצה), אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ו…
הודעה אחרונה מאת shvartzi, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה פולקסווגן בורה דיזל מודל 2000 דגם 90 כ"ס במצב חדש !! יד שניה (4 שנים אחרונות) נהג יחיד מכניקה במצב מעולה פנים חוץ כחדש קילומטרז' - 231000 ק"מ הסיבה לק"מ הגבוהה היא העובדה שבעל הרכב נמצא באשדוד ועובד בת"א . מחירון 50,000 שקל . מחיר 45,000 שקל גמיש טיפה ! בברכה , רוני לפרטים נוספים 0547938995
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
גאנט 15
מאת asaf gozlan- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה גאנט 15 אינץ צבע לבן 4 ברגים של חברת lenso. חדשים חדשים. פרטים אסף 0578157810
הודעה אחרונה מאת asaf gozlan, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכול למכירה(פח,פנים, חלקים מכאניים - מלבד המנוע והגיר) 0502157081 יריב
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במצב חדש. מתאים לכל אימפרזה. ירד מ-WRX שנת 2005. צבע שחור/אפור. 400 ש"ח רן 054-4813089
הודעה אחרונה מאת Ranster, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
17 אינץ,עדיין על הרכב,מקוריים של 330CI. מצב חדש,צמיגים חדשים בני חודש וקצת,חדשים עם הניטים,205/50-17 פירלי P6000 אחוריים ומישלין אקסלנס קדמיים. קישור לתמונה ביד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=1&CarAccessorySubCatID=2&Title=330ci&fromPrice=&untilPrice כל פרטי ההתקשרות שם.
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
כאמור נעילה מרכזית הכוללת 4 סולונואידים מתוכם אחד שולט (חמישה חוטים). את כל החיווט, רכיבי ההתקנה, המוח וזוג שלטים. חדש באריזה של חברת Dragon Fly. מחיר: 200 שקל אזעקה של חברת רב בריח דגם MVP-370 חדשה באריזה. אזעקה מעולה הכוללת את כל הניתוקים והחיבורים האפשריים לאזעקה חד כיוונית. מחיר: 300 שקל פילטר אויר פתוח של חברת Max Racing חדש באריזה (פילטר בלבד ללא צנרת). מחיר: 220 שקל.
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הבקלית שבורה בפינה שלה ועברה תיקון קוסמטי היום החלפתי אותו לחדשה ולכן אין לי צורך בה המחיר 50 שקל בלבד...... אני מרעננה
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
4 גאנטים במצב שמור מאד + 4 צמיגים במצב טוב + מידה 185-60-14 ימכרו ב-800 ש"ח 054-8012005 יניב.
הודעה אחרונה מאת BREITLING, -
- 0 תגובות
- 950 צפיות
פיזו 306 שנת 99 , אוט' , 1800 סמ"ק עם 141K ק"מ. במצב מצויין. 0504572486 או 04-8228007
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סיאט אינקה מודל 97 ללא רישיונות - לפרוק בלבד. ראש מנוע גמור. 3000 ש"ח. 054-6689191
הודעה אחרונה מאת kitcar, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קרבורטור לוע אחד + סעפת יניקה - 350 סטרטר - 200 גלגל 13 עם ג'נט ברזל - 50 קאם שאפט של ax sport - 250 (מתאים לכל ראש קרבורטור שרוצה יותר כוח) כל החלקים מתאימים לכל 106/205/306/zx/ax עם מנוע 1.4/1.1 גריל במצב חדש של 205 - 50 זוג פנסים ל 205 ימין + שמאל - 150 לשניהם מכסה מנוע של 205 במצב טוב ללא דפיקות - 300 לוח שעונים של 205 רגילה - 100 בקלית אחורית ל 205 הצורה החדשה ימין + שמאל כ"א - 40 ראש מנוע של 205 הזרקה חד נקודתית - 50 צמת מחשב + מחשב של 205 הזרקה חד נקודתית - 100 מאפרה + מצת ל205 - 50 יש לי עוד חלקי פלסיקה פנימית ל 205 אם אתם צריכים משו דברו איתי אני אומר מעכשיו כדי לחסוך לכם שיחה אין לי חופה ללוח שעונים! אני ל…
הודעה אחרונה מאת Nir017, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
מחשב ניהול מנוע וראש הזרקה חד-נקודתית לרכבי פיג'ו-סיטרואן. מתאימה לרכבים בעלי קוד מנוע KDY, שזה סיטרואן AX/C15 ופיג'ו 106/205. פורקו מרכב עובד תקין ובמצב מצוין. מי שחיפש יודע כמה קשה למצוא כאלו במצב תקין ובמחיר הוגן. אלירן - 050-9729998
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה ! מאזדה F שנת 92 לבנה מושקעת מצב מצוין מנוע מיבוא 160000 ק"מ מפרסם לחבר בלי ה"פ 0522765570
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 95 יד 2 מנוע 2200 שמורה מאוד ! (איזור הגליל) מוכן בהחלפה על אלרו או סטרטוס 0506851243 0522833039 אבי (זה לא אני, נא לא להשאיר ה"פ)
הודעה אחרונה מאת 'Coupe, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה אאודי קופה GT 2000 סמ"ק. 16V הזרקה ממוחשבת g60 ידנית, משופצת כחדשה כל התוספות- ח"ח, נ"מ, ה"כ,מזגן, גג ועוד... רכב נדיר ויפיפה , שמור ומטופל לפרטים רן...0508581008
הודעה אחרונה מאת liorhalabi@gmail, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
במחיר מציאה, רביעיית צמיגים במצב חדש. לא שחוקים, קרועים וכו'. ח-ד-ש-י-ם. שוכבים במחסן שלי כבר חצי שנה, היו בשימוש שבועיים וירדו מהרכב עקב מעבר לפירלי PZero "18. מידה: 225/45/17-ZR צמיגים עם אחיזה מדהימה ודירוג מהירות Y (מעל 290). (צמיג מקורי של סובארו STI בשנים 2001-2002) 1500 ש"ח (375 ש"ח לצמיג!)
הודעה אחרונה מאת shnaper, -
- 0 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
צבע בורדו מטאל מודל 2001 190,000 ק"מ טורבו דיזל גיר: טיפטרוניק\ אוטומט נפח מנוע: 3,200 יד שניה דגם מפואר הרכב מושקע בכל התוספות האפשריות: מערכת די וי די הכוללת מסך חשמלי של קלריון +מסך תקרה(מע' בסך 6000 ש"ח). וו גרירה כיסוי נחושת מיוחד לגלגל מאחור מדרגות צד מגן חזירים מקדימה +פנסי ערפל סאן רוף. 4 צמיגי וולקן חדשים חדשים + טסט לכמעט שנה. הרכב פשוט מדהים ומאובזר בכל התוספות האפשריות(כל התוספות בסך של 13,000 ש"ח). מחיר נדרש: 140,000 ש"ח. לפרטים נוספים: ירון 0505271453
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב לאחר טסט תפוחים חדשים טיפול החלפת שמנים + פילטר גיר משולש עליון חדש ראדיאטור חדש + מאורר חשמלי במקום המאוורר הקבוע יש לי רכב נוסף לחלקים!!!!!!!כולל מנוע גיר טרנספר שילמתי על פחחות וצבע שעדיין לא בוצעה אזעקה חדשה 2 צמיגים חדשים אני מעדיף החלפה על SIX SEVEN או סופה הגיפ חייב להיות מסודר לא משנה המודל 052-4642756 תמונות ביד 2 בגיפים
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
למכירה מזדה לאנטיס שנת 99' 1.8 אוטומטית, 100,000 ק"מ. טסט לשנה. 057-8179015 עמרם.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 0 תגובות
- 982 צפיות
הרכב מצב מעולה מבחינה וכאנית וחיצונית ופנימית . תוספות לרכב : נעילה מרכזית מזגן אזעקה קודנית פילטר פתוח לוח שעונים של SXI הגה של SXI טסט לשנה. עכשיו עברה טיפול 10 אלף וטסט !!! בקיצור חברה שווה לבוא לראות בקשר למחיר תבואו ניסתדר לא לדאוג ! 0504223302 גיא
הודעה אחרונה מאת Guy_T, -
- 0 תגובות
- 967 צפיות
ברוכים הבאים לפורום! הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות קנייה ומכירה של רכבים מכל סוג. אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים) או חלקי רכבים(רק מכירה). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן. אין לפרסם הודעות מסחריות - רק פריטים למכירה ע"י אנשים פרטיים, שלא במסגרת עסק מסחרי. אין לפרסם יותר ממודעה אחת למכירה/קניה בתקופה של שבוע(7 ימים) (אחרת ידחקו הודעות אחרות לגיטימיות של אנשים פרטיים). שימו לב בבקשה - מדובר על הודעות חדשות, לא על פרסום מחדש של הודעה שכבר פורסמה. אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה(או להקפיצה), אנא המתינו שלושה שבועות בין פרסום לפרסום. הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ו…
הודעה אחרונה מאת respecta, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
למכירה מנוע ZX 16V \ 306 S16 במצב מעולה . כולל צמה ומחשב. המנוע עדיין מותקן ברכב. הודעות בפרטי לרצניים בלבד. תודה.
הודעה אחרונה מאת volzx,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,717 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- david1986
- mikk
- orankohn
- ניקו פ.
- Paprika-Metuka
- D4K
- GTאי
- yossy
- FROGIE
- Chmimo
- avargel
- borsood