מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,582 נושאים בפורום הזה
-
ג'נט 15 לפיג'ו
מאת Guy_T- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אין עליהם סריטה ! מחיר 1100 גיא :0504223302
הודעה אחרונה מאת Guy_T, -
- 0 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מושבים מעור של RGA (אם אנלא טועה).... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11 עם קרעים קטנים בפינות (די נפוץ בכיסאות ספורט)... כולל מסילות של הונדה האצ'בק 93 אשר התאימו אותם לכסא.... 1000 ש"ח לזוג.... זוג חגורות שבאות מהחורים של הכיסא (שמתלבשות על הכתפיים...) של חברת Sparco... חגורות אדומות... במצב פצצה! 500 ש"ח.... מי שמעוניין רק בטל': 0546223156 - רמי. לא בה"פ
הודעה אחרונה מאת רמי הלוחץ, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האוטו למכירה בהזדמנות רצינית . מנוע V6 24V שנבנה בסדנת מירוצים מקצועית בחו"ל בנפח 3300 עם מערכת ניהול עצמאית של חברת HALTECK עובד נפלא במצב חדש. גיר "דוג" מוכן למירוצים של סדנת קולוטי באיטליה . כל חלקי ההניע נלקחו מאלפא רומיאו מילאנו 3.0\SZ. -מערכת מתלים משופרת ומחודשת לחלוטין ,כולל רולבארים עבים, מוטות פיתול משופרים,זרועות קסטר עם חיבורים משופרים, בוקסות מפוליאורטן בכלל חלקי המתלים ויוניבולים,בולמים מתכווננים וקפיצי הנמכה. -מערכת בלימה משופרת כולל קאליפרים 4 בוכנות גדולים ודיסקים גדולים מאוד קדמי \אחורי מחורץ כולל משאבת בלם מוגדלת (חדשה). -קלאצ' ומשאבות מסטר וסלייב חדשים בני 500 ק"מ. -הגה כוח של ב.מ.וו סדרה 5 עם צינורות מסוככים. -מערכת בקרה כוללת 5 שעונים…
הודעה אחרונה מאת ChenS, -
למכירה פיאט אונו שנת 91 מצב פצצה יש תוספות למנהם
הודעה אחרונה מאת kim, -
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סובארו DL שנת 92 כחדשה. 1600 במקור. צבע מקורי ללא תאונות ניראית פצצה יד שניה פרטית עם הגה כח אוטומטית 150000ק"מ המחיר הוא מחיר מחירון (אני מאמין שיש על מה לדבר אבל לא ריצפה) הרכב הוא של דוד שלי ואני מפרסם בשבילו 0525707158 0525214298 דוד
הודעה אחרונה מאת skaston, -
- 0 תגובות
- 887 צפיות
מתאים לכל סובארו אימפרזה. 15' אוהד 0523747494
הודעה אחרונה מאת ohad ben hamo, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אאודי 80, מודל 78 GLS ענתיקה 1600 אוטומטי מצב מעולה חיצוני ומכני לאספן בלבד שנה וחצי לפני רכב אספנות + מחסן מלא חלקי חילוף לכל המעוניין נא צרו קשר עם דב במייל: [email protected] אני מציג לפניכם תמונות של האאודי
הודעה אחרונה מאת רכב מושלם, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה דייהטסו שרייד ,שנת 93 ,ידנית. במצב מעולה,שמורה ומקורית לחלוטין,חדשה ממש!! 158000 ק"מ בלבד,מטופלת,טיימינג,משאבת מים,רדיאטור,צלחות קדמיות. האוטו חסכוני בדלק(כמו שכולם יודעים בטח...)וחזק כמו אחלה משפחתית 1600. המחיר הנדרש 13000 ש"ח. יום טוב. טלפון: 054-8019580
הודעה אחרונה מאת nitayp, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למכירה סט גלגלים מקוריים של מיאטה 95'. החישוקים הינם בקוטר 14 אינץ', רוחב 6 אינץ', מרווח ברגים 4X100 ואופסט של כ-30 מ"מ. לדעתי, יכולים להתאים ללאנטיס דור ראשון או 323. ארבעת הגלגלים כוללים צמיגי Falken ZE-512 במידה 185/60R14 שעברו פחות מ-10K ק"מ, למיטב ידיעתי. הגלגלים מאוזנים, אין רעידות בשום מהירות כלשהי ומצבם טוב: אין כמעט שפשופי מדרכות. נמכרים לטובת רכישת סט חישוקים חדש במידה שונה. מחיר מבוקש: 1000 ש"ח. הכוונה היא למכור את הגלגלים ברביעיה. יתקבלו גם הצעות לזוג גלגלים בודד. הצעות ניתן לשלוח בה"פ או ל- [email protected] דניאל
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מפרסם לבקשת המוכר סובארו דגם: XT Turbo שנה: 87 הנעה: 4X4 גיר: אוטומט צבע: כחול מטאלי יד: 4 (אם אני לא טועה) איזור: נתניה הרכב במצב טוב ובעל ערך אספני גבוה בעתיד. לפרטים בפלאפון:057-4666570 ולבקש את יוסי.
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 1 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
בצער רב, אני נאלץ למכור את הקליאו שלי. רנו קליאו ספורט MK-2: שנת 2003 יד 3 ידנית 67,000 ק"מ צבע כחול מטאלי שאסי נקי - מתחייב בבדיקה. מצב חיצוני - אין שום שריטות או מכות פח. מצב מכני - במצב מצויין, המנוע עובד נקי ועגול, טיפולים במוסך מורשה בלבד. ללא שום בעיות מכניות/חשמל. מצב פנימי - אין שום סדק או שריטה, הרכב ממש שמור שמור בצורה חולנית, והכל מקורי. אין שום קילופי עור, ההגה וכו'.. לרכב יש שטיחים חדשים מקוריים של קליאו ספורט. בנוסף מורכבת ידית הילוכים(הראש שלה) חדשה(מקורית של קליאו ספורט) שהורכבה לפני כחודש. צמיגים - GOODYEAR EYGLE F1 במצב מצויין. מערכת - אני מוכר את כל המערכת המקורית שאיתה קיבלתי את הרכב: רדיו המקורי של הרכב(שנשלט…
הודעה אחרונה מאת =DJ Shadow=, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רביעיית בולמי קוני צהוב, משומשים + קפיצי הנמכה 30 מ"מ (ל205GTI) - מחיר - 1350 ש"ח צמת הזרקה + מחשב של 205GTI 1.9 + מחשב של 1.6 לוח שעונים של 205GTI (ספידומטר רועד מעט) - 150 ש"ח מסרק הגה כח של 309 (מתאים ל205) מנועים לנעילה מרכזית של 205/309 ידית אורות/איתות ל205/309 ידית וישרים/שפריצרים ל205/309 מייבש למזגן ל205/309, כמעט חדש מדחס ל309/405/205 עם מנועי XU בה"פ
הודעה אחרונה מאת ofir, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למכירה מחשב ניהול מנוע למאזדה 6 -3- ועוד חדש באריזה (מקורי מהחברה ) לפרטים : 0542210024
הודעה אחרונה מאת avishiyu, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב בצבע כסף מטאלי שנת 02 87000 ק"מ יד שלישית רכב מטופל ואהוב צמיגים + ברקסים חדשים הוחלפה רצועת טיימינג בחברה רכב סטנדרטי לחלוטין חיצוני ומכני אני משאיר רדיו דיסק (התקנה מיוחדת על הדשבורד) + רמקולים איכותיים אפשרות להשאיר את הקסנון בתוספת תשלום זעומה רכב יפיפה במצב מצוין מחיר נדרש : 63500 או למרבה במחיר (המחיר לא למיקוח – אין טעם לנסות להוריד חבל על השיחה) לא לפנות בה"פ רק !!! בטלפון 0544501541
הודעה אחרונה מאת B-TON, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נשארו רק 2 סטים מקוריים חדשים אצל הספק ביפן, תאור הפריט: סט חצאיות מקוריות וחדשות של דגמי V6 ZXI 323F-BA צבועות בצבע יסוד (פריימר), הסט כולל 2 חצאיות (אחת לכל צד), סט מלאה של תופסנים והוראות הרכבה הכוללות נייר שבלונה לקדיחת שני חורים מתחת לדלת הנוסע (לפי הוראות ההתקנה של הייצרן). הערה: החצאיות צבועות בצבע יסוד (פריימר-אפור), יש לקדוח 2 חורים בקוטר 8 מ"מ מתחת לדלתות הנוסע וזאת על מנת לחזק בנוסף את החצאית ע"י 2 תופסנים מיוחדים שנכנסים לחורים הללו, כך רשום לפי הוראות ההתקנה של הייצרן, הסט מגיע עם שבלונה מנייר לסימון 2 נקודות לקדיחה בפח. מחיר סופי כולל משלוח: 870 ש"ח זמן המתנה: כ-4 שבועות. שאלות בהודעה פרטית. תמונה להמחשה:
הודעה אחרונה מאת Giora, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מהממת, טסט עד ספטמבר 2007, מנוע 2000 ידנית, 55 אלף קילומטר בלבד! טיפולים במרכזי בלבד+אפשרות להוצאת כל ההיסטוריה של הרכב. צבע אפור עכבר מיטאלי כהה וריפודי עור נדירים בצבע בורדו כהה! סאן רוף, ג'אנטים, רדיופון ועוד המון תוספות. *היתחייבות על שילדה נקייה* צורה חדשה! הרכב של חברה לעבודה, אני מטפל במכירה. 054-31-555-35 אופק.
הודעה אחרונה מאת fish, -
- 0 תגובות
- 931 צפיות
למכירה סיטרואן ZX שנת 95 יד 4 (יד 1 +2 עבר במשפחה,4 קנה לפני חודש בלבד) 3 דלתות צבע בורדו 1800 אוטומטית מ ק ו ר י ת לגמריי , 90,000 ק"מ הכל ברכב עובד ותקין הרכב יגיע עם ספר טיפולים מיומו הראשון אחלה אוטו למי שרוצה אוטומת שנוסע ומתנהג פצצה! למי שמעוניין לדעת למה מוכרים לאחר חודש אז התקבל בבית רכב חברה ( ) מחיר 16,800 ש"ח ט"ל : 052-4824335 צח.
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה: פונטו ספייס HGT שנת 2001 יד שניה מפרטי (גם הראשונה) ללא תאונות!!! מעולם לא שופרה או עברה "התעללויות". עברה 158.000 ק"מ- מדובר על נסיעות בין עירוניות בלבד (כביש 6) מאחר ואני גר בכפר סבא אך עובד באשדוד. הרכב עבר בדיוק טיפול גדול ומקיף הכולל טיימינג. טסט עד 07/07 צמיגים אחוריים חדשים. מצבר חדש. מערכת סטיראו מעולה. מחירון: 51.000 אחרי שקלול של יצחק לוי: 48.912 מחיר מבוקש 45.000
הודעה אחרונה מאת ngel, -
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
A3 טורבו מדהימה , שנת 2002 ידנית עם 150 כ"ס במקור ,סאנרוף מקורי , הרכב עם 50K ק"מ ועכשיו לרשימת השיפורים: צ'יפ של סופר צ'יפ , צנרת נירוסטה מלאה מההתחלה ועד הסוף - בנייה עצמית , פילטר פתוח , בודי קיט של ריגר קומפלט , מושבי עור מדהימים (תוספת במחירון של 7K) , מראות כרום M3 חשמליות ועוד המון המון... הרכב יד 3 . הרכב מוערך בכ-220-250 כ"ס . גילוי נאות - הרכב עבר שיפשוף בצידו השמאלי - צד נהג , וכל הצד ניצבע , דלת נהג הוחלפה במקורית מהחברה. מחיר מבוקש - מחירון הרכב בגירסתו הבסיסית 113K+7K על הסלון עור =120K - תוספת מחיר צנועה עבור כל השיפורים . ***למען הסר ספק , הרכב לא עבר תאונה "קשה" או כל דבר אחר בסגנון! לפרטים נוספים - 054-4939930
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 0 תגובות
- 991 צפיות
יד 5. גיר ידני. 148,000 ק"מ. צבע אפור. מצב מצוין ומושלם. מחיר נדרש-מחירון(24,000 ש"ח). לעוד פרטים: 054-6834826--אהרון.
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 0 תגובות
- 971 צפיות
יד ראשונה (00) ידנית 1000 סמ"ק 170000ק"מ טסט כמעט לשנה באוטו יש רדיאטור חדש+הוחלף חלק מהצנרת. הוחלפה רצועת טיימינג פחות מ 1000 ק"מ על האוטו אטם ראש. גומיות של הצריות. מצבר מלפני חצי שנה. אגזוז חדש. הוחלף דיסטרביוטור. האוטו אחרי טיפול (שמן פילטרים פלאגים תוסף דלק) הטיפולים נעשו כל 5000 ק"מ בחמשת השנים האחרונות. בנוסף-רדיודיסק קנווד +מגבר קנווד+9*6 של פיוניר צריך לעשות לאוטו ראש מנוע (לדברי המוסכניק) מברור שעשיתי הדבר עולה בין 800-1200 ש"ח כעט האוטו עומד בחנייה של הבית. הוא במצב נסיעה. האוטו הזה מאוד אמין ,לא היו שום תקלות, פרט לבלאי טבעי של חלקים.מאוד חסכוני עושה 1 ל 17 עד המקרה נסע וסחב מצויין. האוטו נקי מבחינת תאונות -פרט לשיפשופ…
הודעה אחרונה מאת NIKIG, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני מוכר את הבייבי שלי. מיאטה NB שנת 2004. יד ראשונה. נהג יחיד ובוגר. שמורה בקנאות. טופלה אך ורק במוסך מורשה. מערכת סאונד מושקעת מאוד. 63000 ק"מ. 112000 ש"ח. איתן 0546200716
הודעה אחרונה מאת eitanshay666, -
קיט דלתות שחף
מאת V-T-I- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה קיט דלתות שחף אוניברסלי מושלם מתאים לכל הרכבים אפשרות החלפה באנג'ל אייז \ג'אנטים\כסאות ספורט וכל מיני דברים לאצ'בק 93 ידנית ידנית מי שיודע טווח מחירים אז המחירים נעים בין 8k ל12k אני דורש הרבה הרבההה פחות מהמחיר הזול הצעות טלפון ושאלות בפרטי
הודעה אחרונה מאת V-T-I, -
- 0 תגובות
- 877 צפיות
ג'אסטי 86 במצב שלם חיצוני ופנימי ראש מנוע לא תקין וללא טסט שנתיים מחיר: 1000ש"ח טל:0522-669121 יש גם אפשרות להחזיר אותה לכביש למי שמעוניין
הודעה אחרונה מאת Roy_m, -
- 0 תגובות
- 955 צפיות
בעקבות שיפוץ של שני מכוניות נשארתי עם מלאי גדול של חלקים מכאנים וקוסמטים בעיקר לאלפא 75 אבל חלקים מכניים רבים מתאימים לכל סוגי הטרנסקל : גולייטה , אלפתה 90 וכו'... קוסמטיקה : גריל קדמי אלפא 75 , פסי קישוט , סלון מלא , דשבורד , שני טמבונים קדמיים 75 , טמבון אחורי , סמלים , דיפוני פנים של 75 לארבע דלתות . שמשה מקורית חדשה של אלפא 75 מאיטליה כולל גומייה חדש גם הכל מאיטליה . תפוח גיר מקורי של 75 , גג מקורי. מכניקה: רדיאטור משופץ , אלטרנטור משופץ , סט שני קרבורטורים דולרטו 40 . מדחס מזגן , משאבת הגה כח . סט גאנטים 14' כולל צמיגים סט ג'אנטים 13 מקוריים של אלפא כמו שהגיעו על אלפתות . דוד אחורי מקורי חדש של אלפא 75 ועוד הרבה חלקים שנשארו לי …
הודעה אחרונה מאת alfa147-italia, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
rsi אדומה יד 4 169000 ק"מ שנת 95 , תוספות: דוד זרימה חופשית, יציאה 120מ"מ של דראגון עם אישור. פילטר פתוח a.k.a רכב חזק ! לפרטים נוספים 0503755255
הודעה אחרונה מאת gal_p, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כל דבר טוב נועד להסתיים בסוף ואני מוכר את האלפא 75 TS שלי . מודל 90 מנוע 2 ליטר בולמי קוני ספורט צהובים קפיצים קשיחים ומונמכים מערכת פליטה משופרת צבע מדהים אז למה אני מוכר ? ה פ ת ע ה !!! דובי מילר 050-7602896
הודעה אחרונה מאת דובי מילר, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה משאבת מים חדשה לגמרי בקופסא של חברת GMB היפנית. המשאבה בניילון ובקופסאתה המקורית ואף פעם לא הורכבה , רק לבוא ולקחת. המשאבה מתאימה ל323 בשלדת BG בעלת מנוע B6. (מתאימה גם ל323F עם הפנסים). המחיר הנדרש : 120ש"ח. נא ליצור קשר בט"ל: 0544430067
הודעה אחרונה מאת Bear, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מצב חדש כולל אחריות. בה"פ.
הודעה אחרונה מאת shnaper, -
יונדאי סונטה
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יונדאי סונטה שנת 2000 מנוע 2000 יד שניה צבע אפור עכבר רכב מפנק עם כל התוספות אפשרות החלפה מחיר 45000 שח גמיש האוטו נמצא בקריות 0525702260 לירוי
הודעה אחרונה מאת לירוי1,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,717 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- david1986
- mikk
- orankohn
- ניקו פ.
- Paprika-Metuka
- D4K
- GTאי
- yossy
- FROGIE
- Chmimo
- avargel
- borsood