מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,583 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
נשארו חלקי מנוע לפוקוס 99-04 בית מצערת , חיישנים , סליל הצתה , ועוד חלקים ... כדי לברר אצלי לפני שקונים . חלק מהחלקים חדשים לגמרי . 054-2210024
הודעה אחרונה מאת avishiyu, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
שלום לכולם. כרגע הפורק מותקן לי על הרכב. פשוט בא לי צליל חדש. תציעו. 0546804975
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מפרק BX19TZS שנת 1992 (מנוע XU9 בנפח 1905 סמ"ק). הרכב מצויד בגיר אוטומטי תקין שאין לי בו כל שימוש. זוהי תיבה 4HP14 של ZF ששימשה במגוון מכוניות של היצרן, 305, 205, 405, 306 (עד שנת 1998 ), BX, ZX, קסארה (עד שנת 1998 ) ובטח בעוד כמה דגמים. הגיר מורכב במכונית והפירוק באחריות הרוכש (נכון לעכשיו, אולי בעתיד אתרכך). נוכל לחשוב יחדיו על דרכים יצירתיות להסרתו. לחילופין, מול ביתי יש מוסך שישמח להסירו תמורת תשלום שיקבע בין הקונה לבין המוסך. 300 ש"ח. עוד שאלות? ה"פ או 052.3059990
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למבינים ורציניים בלבד !!!רכב ספורט נדיר ביותר מייבוא 2000 סמ"ק 16 שסתומים מקורי ,170 כ"ס + הרכב מושקע מעל 50000 ש"ח מעוניין בהחלפה על אופנוע מנוע , גיר וקלאץ חדשים כולל אחריות מלאה ! צבע חדש , פילטר פתוח , קאמשפטים חמים , הגה מומו , בקרת שיוט , דיסקים מאווררים , אגזוז סברינג , גנ'ט + צמיגים חדשים 195-45-15 , בקליות , אזעקה , מערכת שמע . לפרטים: 054-5574242
הודעה אחרונה מאת bozu, -
- 0 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברים אני מוכר 4 גלגלי מגנזיום שמתאים לפולו אפשרות להתאמה גם לרכבים אחרים הגלגלים במצב טוב - חדשים לחלוטין מי שרציני שכתוב לי הודעה בפרטי מצורפת תמונה
הודעה אחרונה מאת bmwx5, -
- 0 תגובות
- 772 צפיות
בודי סביר ,גיר ,מנוע ,ג'נטים, כיסאות וכו'. 0505782498 אומי
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה: ב.מ.וו 550, 2006, לבנה, פרטית, כל התוספות האפשריות, נקיה לחלוטין, כחדשה! (אין אפשרות החלפה) 054-2252222 אייל
הודעה אחרונה מאת eli s, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה טורבו Momentum EJ40 במצב חדש ללא חופשים (בסביבות 20,000 ק"מ אמיתיים), מתאים לאיזור ה-400 סוסים במנוע, מעט יותר גדול מה-VF34/35 אך עם זמינות יותר טובה. http://www.ultrasportracingcars.com/product.php?pid=723&lang=en&PHPSESSID=d8cf2cb818fab11fa96df3eaf2f8a8e5 אינטרקולר STI מקורי + Y-PIPE במצב חדש. שסתום פריקה מקורי STI. ג'אנטים + צמיגים 18" PIrelli PZero הכל במצב חדש לחלוטין. ועוד כל מני דברים בה"פ.
הודעה אחרונה מאת shnaper, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שימו לב,אני מפרסם בשביל חבר,אז לא לשלוח הודעות בפרטי אז ככה,מדובר בפורד פיאסטב מדגם S,שנת 86 בין האחרונות שנשארו בארץ,ועוד במצב מדבים כמו הנוכחית,למי שלא יודע לרכב יש מנוע 1300 85 כ"ס ו5הילוכים (להבדיל מהאחרות שלהן יש מונע 1100 של בערך 55 כ"ס ו4 הילוכים). הרכב מגיע עם צמיגים רחבים (מאושרים כמובן) וג'אנט ברזל מיוחד קל משקל (כמו של ה-RS) האוטו מומנך קפיצים+בולמים בכ-30 מ"מ. לרכב יש סאן רוף עובד תקין ללא נזילות או בעיות. דש בורד עם שעון טורים מקורי,הדש עבר בניה מחודשת לאחר התפוררות המקורי ובנוסף נבנו דיפוני דלתות חדשים עם גימור עור שחור. הרכב בצבע לבן ועבר פחחות וצבע קומפלט לפני כשנה. מבחינה מכנית האוטו חדש לגמרי,שנה וחצי האחרונות הוחלף רדיאטור לחד…
הודעה אחרונה מאת Gidi, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
טוב , אז ככה (מצטער מראש על הנוקשות) - הרכב יימכר רק במחיר שאני דורש - נא לא להתקשר כדי להוריד במחיר - כל הפרטים על הרכב במודעה. 306 XSI במקור כיום 306 טורבו , מנוע 2.0 RGX עם טורבו של אימפרזה GT99,מרכב 3 דלתות , צבע כחול מיטאלי חדש , שנת 96 קודם כל - שילדה נקייה. ג'אנטים 15 של OZ דגם F1 בצבע כהה עם ספייסרים מיוחדים, צמיגים 195-50-15 דאנלופ SP9000 מקדימה ומאחורה 202 שיפורי מנוע + מרכב : *מנוע RGX , שמונה שסתומים , עם טורבו אימפרזה GT 99 - הכל מאושר ברשיון ללא שום "קומבינה" !!! *ציריות משופצות *קלאץ' קיראמי מלא *גיר קצר של 1.9 *שעונים BOOST, EGT , שיפט לייט משולב עם מד סל"ד והכי חשוב - מחשב גדישה של גריידי PROFEC B SPEC 2 *4 קוני מתכווננים + הנמ…
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תוכנה מקיפה לרוב דגמי פורד בכל הנוגע לטיפולים,פירוק והרכבה של הכל!!! רק 40 שח.מתאים לפיאסטה/אסקורט//פוקוס/מונדיאו... למכירה חלקים של ראלי דור 1: מנוע צעדים מקורי משומש חיישן מצב מצערת=TPS-מקורי חדש מהחברה-400 שח מסרק הגה מקורי נטל תיגבור-450 צמת ניהול מנוע+מחשב-במצב מושלם-500 מצערת מקורית עם כל החיישנים מכסה+מנעול+מפתח לטנק דלק בצבע לבן-70 ספוילר מקורי של אקס אס אי-150 לוח שעונים מקורי של אקס אס אי-220 דיפוני דלתות(פלסיטקים),וקלפים(החלק המרופד הקטן עם פסים בצבע אדום)-הכל ב70 קפיצים מקוריים ראלי1- 70 משאבת דלק-170 מצוף דלק-120 רילי הזרקה לראלי 1- 100 רילי הזרקה לראלי 2/GTI - " כמו כן-: פסי קישוט אחוריים של XS …
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הגיע זמן למכור את הבובה שלי ! סובארו DL 1992 1600 ידנית במצב נדיר חיצונית,פנימית ומכנית. לבנה,קילומטראג' 170000 ,יד 3 במשפחה קלץ' חדש מקורי,מפלג חדש(לא משופץ),משעבת מים חדשה ,צמיגים חדשיםCONTINENTAL ,UNIROYALE ,בולמים אחוריים KYB חדשים הוחלפו לפני חצי שנה,אימובילייזר,אזעקהCLIFFORD,רב-בריח, רדיו דיסק ו4 רמקולים.טסט עד ינואר ,טיפול אחרון לפני 5000 אלף קילומטר שכלל(שמןAGIP 20W50,מיםPRESTON ANTIFREEZE,פילטרים,פלאגיםNGK,רפידות בלמים REMSA(קדמי ואחורי),כיוון פרונט, כל הגומיות וציריות חדשות. ירושלים מחיר 13000 גמיש. טל:0524228907 מיכאל (לא בשבת)
הודעה אחרונה מאת biohazard, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה הונדה סיוויק שנת 96 צבע ירוק כהה מנוע 1600 עשתה 16300 קילומטר גמיש לפניות או בפרטי או ב-0509762054 עידו.
הודעה אחרונה מאת עידו 1306, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מאזדה שנת 2002 מנוע 1600 עברה טיפול של שמנים פילטרים מסננים +החלפת רפידות בלם + צלחות דיסק יש טסט לשנה תוספות מגנזיום 195/55/15 מאושר ברשיון הרכב בנוסף אני משאיר מתנה ממני דיוידי שמוסתר בתא כפפות ומסך תיקרה 8 וחצי אינץ עדין באחריות חוץ מזה יש אפשרות למערכת. לאוטו יש את כל התוספות נעילה מרכזית חלונות שנסגרים עם האזעקה וקודנית. הרכב יד 3 יד שנייה במשפחה(בעלים קודמים דוד שלי) המספר שלי. 0506914334
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאחר שיפוץ יסודי של הפורד RS 2000 שלי אני מוכר אותה בצער רב ויגון כודר עקב סיבות של מעבר לרכב חברה ופרוייקט שיפוץ רכב אספנות שזקוק למזומן. הרכב הוא יד שניה 177 אלף קילומטר שזה ממוצע של 15 לשנה. הרכב עבר טיפולים מקיפים והולחף כמעט הכל לחדש.מושקע במעל ל30 אלף שקל. צמיגים, משאבת מים, רדיאטור, אלטרנטור, ברקסים, בולמים,צמות חשמל, סוויץ,משולשים,מוטות היגוי ועוד המון דברים הכל ברכב חדש עם קבלות. הרכב במצב של ישור קו מתקדם ואין מה לדעת בו רק לשים דלק ולסוע. אפרופו דלק למרות המנוע 2000 שלו הוא אוכל בממוצע 1:10-11 וזה בדוק כולל נסיעות בעיר. למי שאוהב מערכות ברכב יש נעשה איטום ובידוד אקוסטי ויש אפשרות לקנות את המערכת עם הרכב במחיר מצחיק מאוד. הראכב סטנדרתי מלבד אגזוז של …
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 0 תגובות
- 933 צפיות
זוג מראות צד לסיויק דור שני שנת 92 שחורות,מצב מצויין חשמל עובד פיקס,תציעו מחירים גמיש ביותר למטרת רווח מחייה כולה 0502569991
הודעה אחרונה מאת starline, -
לנצ'יה תמא 1993
מאת שי- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לנצ'יה תמא 1993 2.0 ליטר, 155 כ"ס, גיר אוטומטי יד שניה - שתיהן פרטיות - אצלי 7 שנים שמורה במצב מדהים, מטופלת בקפדנות טסט לשנה ללא תאונות. כל התוספות המקוריות של הדגם: ABS, ריפודי אלקנטרה, חישוקי מגנזיום 15", בקרת אקלים מפוצלת לאחור, מראות מתקפלות חשמלית, מראה פנימית פוטו-אלקטרית (מתכהה) וכו' 054-7587412 או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאט אונו דגם Comfort, ארבע דלתות. צבע לבן, ללא שום תוספות/קומבינות. 1994, יד רביעית, ידנית, מנוע 1400 הזרקה (151K ק"מ). שמורה פנימית וחיצונית (יש כמה עיקומים בפח). מזגן תקין, ח"ח, הכל עובד מצויין + הותקנה נעילה מרכזית. אצלי כחצי שנה, עברה יישור קו שכלל בלמים+דיסקים, צמיגים אחוריים, בולמים קדמיים, תושבת מנוע, 10K. נמכרת עקב החזרת הספרינט לכביש. הראל, 0523-616527 תמונות של האונו המטורפת!
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קיט טורבו מלא לפיג'ו 205/106/306 וכו' רק להרכיב לכוון וליסוע!! כולל: מנוע 2.0 של 605 טורבו מחשב ניהול של 605 ידנית!! פרוץ (אין למצוא מחשב 605 ידני) פורק צנרות+אינטרקולר חזית צנרת פליטה 2.5 פילטר אויר פתוח כולל בניה מנירוסטה ועוד.. מחירים לפנים! *הקיט נמכר בשלמותו ולא כל פריט בנפרד* עוד למכירה: ג'נטים 14 + צמיגים KOMHO סלון שלם של 205 GTI (מושבים קידמיים ואחוריים) 2 כיסאות ספורטיביים (ריקליינרים) מדהימים וחדשים בשקית לא נעשה בהם שימוש מעולם (לא באקטים) ג'אנטים מדהימים של OZ F-1 מידה 15 כולל צמיגים חדשים לגמרי! שעון בוסט ו-EGT של אוטוגידג' כולל פוד קורה. כל הקשקשנים והמשועממים בבקשה תחסכו ממני את הטלפון.. מחיר…
הודעה אחרונה מאת נקש_205, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
שמורה יד 1 מנוע 1.6 חדש! ללא תאונות צבע כחול כהה 155K שנת 97 שלומי 0547-309022 הרכב של חבר - פרטים בטלפון בלבד!
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כל החלקים לפיאסטה MK2 . מנוע וגיר אחרי טיפול מקיף ביותר, הוחלפו כל מחזירי השמן, קלאץ' חדש ( פחות מ3000 ק"מ) רצועת אביזרים חדשה. כל חלקי המכאניקה במצב מצויין , אחרי טיפול . חלקי פנים במצב מצויין, דשבורד אחרי צביעה מקצועית ( שחור) פנסים , בקליות , פינות פגושים , מראות מושבים, ספסל אחורי , ידיות וכו.. גנטים רחבים עם צמיגים במצב מצויין ( 165/13) ג'נטים רגילים עם צמיגים במצב סביר ( עוברים טסט אך כבר די ישנים) * אפשרות לחלקי פח חיצוניים ( צבע כחול מטאלי וללא חלודות ומכות). ** הרכב עם מכה חזיתית , פגיעה במכסה מנוע , רדיאטר ושלדה . הרכב מפורק לחלקים, ניתן לקנות בשלמותו במחיר מצחיק. הכל במחירים מצחיקים . צריך לפנות מקום.…
הודעה אחרונה מאת Gregos, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החופה חדשה. צבע שחור. מה שבתמונה. 500 שקל. מחיר סופי. ההגה מעור שחור, מצב מצויין, עבר 500 קמ על האוטו. של חברת VICTOR, עם מתאם של VICTOR, מתאים לפיזו 205 ו309, אולי גם ל405. ההגה בעל תקן אירופאי E1, וחרוט מאחורה. תוצרת איטליה! מצב מצויין. נוח מאוד, מחיר סופי. 600 שקל.
הודעה אחרונה מאת srack, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 703 צפיות
שלום למכירה 2 נורות קאסנון 9006 12V צבע טמפרטורה 5000K במחיר 80 ש"ח אפשר לייצור קשר במייל [email protected]
הודעה אחרונה מאת מ.פ, -
- 0 תגובות
- 859 צפיות
אז ככה צריך לבנות לאינטרקולר רק דודים והוא פיקס בלי בריחות בלי כלום דורש 350 שקל ליצור קשר ב0525220566 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת Mickael Meyer, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה STI 2002 יד שנייה, שחורה 65 אלף ק"מ. יובל - 0522450021
הודעה אחרונה מאת nadavbitton_86, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
כל החלקים לאלפא 33 במצב מצויין...יש לי גם מושבים קדמיים של 1.7 תילתן ירוק במצב חדש!! כל הקודם זוכה 0528319010 ************************************************************* למכירה סטרטר לGTI 6 במצב דנדש יכול להתאים גם למנועי XU למיניהם למי שרוצה סטרטר יותר חזק חייב להימכר לפני סוף שבוע הבא 0576240002
הודעה אחרונה מאת yaz_pre, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
צורה חדשה בצבע אדום , נראת מהפנטת ( בעצמי חזרתי כמה פעמים בשביל לראות שזה באמת מנוע TFSI) פלאפלוץ : 0546821978 אין לי קשר לרכב חוץ מזה שראיתי אותו וכאמור הוא מדהים לכן לא לפנות אליי .
הודעה אחרונה מאת amisha, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הפרטים מהמודעה: פיז'ו 106 ראלי אדומה, פרטי, שנת 1995, 1300 סמ"ק, ידני +מזגן. 052-4511371 057-8136387 הרכב נראה במצב מקורי וטוב+. בהצלחה, הראל.
הודעה אחרונה מאת Sprint, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה 3 הגאי ספורט יפים חדשים ודנדשים!!! מחיר כל הגה 450 ש"ח לפרטים 0507-595335 דניאל **ההגה עץ של MOMO **יש גם מתאמים לסוזוקי
הודעה אחרונה מאת deniboy, -
- 1 תגובות
- 990 צפיות
מיצובישי פאג'רו, מודל 1997 מנוע 2500 טורבו דיזל, גיר ידני 264,000 ק"מ , יד 4 טסט לעוד 10 חודשים איתוראן + DVD, צבע בורדו, 5 דלתות רן: 054-6699141 057-7213029
הודעה אחרונה מאת a.c,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 2,071 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ilyaf
- sperial
- pooh-bear
- תומר 125
- yor2
- D_D
- Accent Coupe
- פריג'י
- שביט
- TomerP
- צוק
- David32