Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אצלי בסובארו אני מצליח למצוא את ה'נקודה' כשאני כמעט עוצר ונמצא על הילוך שני, ומוריד לראשון וממשיך שוב בנסיעה (אני עושה את זה כל יום, יורד מכביש עירוני לדרך צדדית, בשביל להכנס לדרך הזו צריך לעלות על מדרכה ואז אפשר להכנס, אז אני נוסע על שני, נותן ברקס מכניס לראשון עולה ימינה, וממשיך לנסוע מבלי ממש לעצור לגמרי, ואין ממש בעיה).

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני עושה את זה כל יום, יורד מכביש עירוני לדרך צדדית, בשביל להכנס לדרך הזו צריך לעלות על מדרכה ואז אפשר להכנס.
מ"דיסקל" מסרו שצירייה משופצת תעלה לך 400 ש"ח לפני מע"מ...
פורסם

כל זמן שהרכב בנסיעה אין כל בעייה להמשיך בשני. המנוע קצת יביע את מחאתו ע"י גרגור קל אבל עד מהרה הוא יתאושש וסיחוב כמו שהוא יודע.

בכל רכב, מסונכרן או לא, בעת שילוב להילוך ראשון יש לעשות זאת בעדינות ובמהירות המתאימה. אף פעם לא להשתמש ביתר כוח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מ"דיסקל" מסרו שצירייה משופצת תעלה לך 400 ש"ח לפני מע"מ...

כבר החלפתי 2 ציריות לפני כחודשיים, ועד אז הייתי עושה את המסלול הזה לפחות פעמיים ביום מהיום שהרכב אצלי.

הציריה השמאלית דווקא הייתה זו ש"דופקת", בימנית החלו נקישות קלות, אז החלפתי את שניהם ביחד בטיפול שעשיתי לאוטו לפני הטסט. הבנתי שהציריות הן מחלה בסובארו.

וכן כל אחת עלתה 400 שקל. עם קבלות.

פורסם
אולי אכן טעיתי לגבי שאר הדגמי פיאט אבל לגבי פונטו אני בטוח שאני צודק. העניין נבדק במס' רכבים כמו שציינתי קודם ובמוסך מורשה.

אז אולי אתה בכל זאת נכנס עם הראש בקיר. זה שעובד של פיאט קישקש לך משהו, אומר כלום.

קח את הדגם של הגיר שלך, תמצא ללא כל בעייה שרטוט של החלקים שלו באינטרנט ואתה תראה שלהילוך הראשון שלו בהחלט יש סינכרון. חבל על הויכוח.

סימן נוסף לכך שיש לראשון טבעת סינכרון הוא שכשאתה מנסה לשלב לראשון בנסיעה אתה אולי לא מצליח, אבל אתה מקבל שקט, לא רעש של גג"שים. נסה לשלב לרוורס בנסיעה ואז תשמע איך זה נשמע ללא טבעת סינכרון.

זה שפיאט עשו משהו וזה עובד חרא או לא עובד? הם גם התכוונו שהנורות האחוריות ברכבים שלהם ידלקו, לא?

גירים ללא סינכרון להילוך הראשון היו במשאיות קלות משנות ה70 ומטה, ובמשאיות כבדות אפילו מאוחר יותר. גיר כזה למשל , הוא הT18 . הראשון לא מסונכרן, כמו הרוורס, ובאמת צריך לעמוד כדי לשלב אותו. אף יצרן מכוניות, אפילו לא אחד שמייצר זבל כמו פיאט, לא היה מרשה לעצמו למכור גיר ללא סינכרון לראשון, בשנות ה80 וצפונה.

פורסם

סליחה אם אני לא מובן, יש עליה מיוחדת לשביל, אני לא עולה על אבני שפה. אני יודע שאסור לעלות על מדרכות - ברור שאסור.

פורסם
שמר, זאת דיאל.

זה יכול לעלות על כל דבר.

כמו דניאל רק בלי ה'נ'.

אתה רומז על משהו?:-o:shock:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...