Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני נוסע בכביש רטוב, על פס צבע (מעבר חציה, חץ , או חלק מקו הפרדה) ההגה של הרכב פשוט עושה תנועה מיידית לכיוון הגלגל שעלה על הצבע.

חשוב לציין שזה נעשה בכל זמן, גם כשאני לא מפעיל על הרכב שום סוג של כוח (בלימה, תאוצה, סיבוב)...

הצמיגים חדשים (SP 9000) והאחיזה שלהם גם בכביש רטוב מעולה! בנוסף אציין שהמשולשים ברכב פגומים. בנוסף, כל בור הכי קטן "לוקח" את ההגה לכיוונו - גם ביבש, שלא לדבר על מהמורה, שבמקרה כזה האוטו נחבט ופשוט בורח הצידה. האם כל הסימפטומים הללו קשורים לתקינות המשולשים (הבנתי שהגומיות שם קרועות ויבשות)?

תודה לעוזרים.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

בכביש רטוב מקדם החיכוך יות נמוך מאספלט בגלל הצבע. תנהג בזהירות ואל תחשוב לבלום בפתאומיות על מעבר חצייה או על פס אחר.

פורסם

תודה על העזרה, זה ממש לא מה ששאלתי...

במצב תקין (צמיג ורכב), הצמיג לא אמור להחליק על כביש רטוב, גם לא על פס הצבע - כל עוד לא הפעלתי כוחות על הרכב. האצה, פנייה, בלימה- אז הצמיג כן יחליק כמקדם החיכוך בין הצמיג לכביש נמוך, במיוחד איפה שיש את הצבע. מה קורה אצלי זה שהצמיג מחליק על הקטע הצבוע, גם כשלא פועלים שום כוחות על רכב, מצב נייטרלי, נגיד נסיעה בניוטרל בקו ישר ומעבר על מעבר חציה, הצמג שיעלה על המעבר, יחליק עליו, ואני מרגיש את זה בהגה לע ידי בריחה שלו לכיוון הגלגל מחליק, שוב ללא כל בלימה או תאוצה.

?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מה שאתה מתאר זה גלגלים לא מכוונים ( הם פונים החוצה או פנימה) באופן רגיל המשיכה של כל אחד מהם מבטלת את המשיכה מהשני אך כאשר אחד מהם עולה על הצבע הוא מושך חלש יותר ומחליק

הפיתרון: אולי כיוון פרונט? יכול גם להיות שהמשולשים כל כך שחוקים שגם זה לא יעזור.

האם יש לך שחיקה מהירה של הצמיגים? האם יש צד אחד (פנימי או חיצוני ) של הצמיגים ששחוק יותר מהצד השני?

פורסם

מה שאני כן יודע -זה שהמשולשים במצב גרוע מאוד!!!

לגבי צד שחוק יותר, כמובן שהצד החיצוני שחוק יותר, כתוצאה מפניות מהירות וחדות ונהיגה אגרסיבית לפעמים, אך לא בהרבה, אני מתכנן לעשות רוטציה בין שני הקדמיים. דרך אגב כשאני רושם צד אני מתכוון רק לדופן הצמיג ולא מהאמצע עד לקצה.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

בנוסף לכל מה שנכתב בארץ נוהגים לצבוע את סימוני הכביש ( מעברי חצייה, קו עצירה, הפרדה וכ"ו )

בצבע על בסיס שמן ולכן אזורים הללו כאשר הכביש רטוב מקדם החיכוך בהם נמוך יותר מאשר הכביש

וישנה אפשרות שזה אחד מהגורמים להתנגגות הרכב בנוסף להיותו לא תקין.

פורסם

בדיקה של לחץ אוויר לא תזיק ובכל מקרה לא כל כך כדאי לבצע נהיגה ספורטיבית על אוטו שכל מהמורה או פס צבע גורמים לעיבוד אחיזה

תקן את המשולשים לפני שתזדקק לפחחות וצבע כלליים

פורסם

ברוך הבא למועדון.

זה נקרא פסי צבע מחליקים.

אני מרגיש את זה כול יום על האופנוע,הקבלן שצובע את את הכביש צריך לשים מין כדורי זכוכית בצבע שמתפוררים ונותנים לצבע אחיזה,אבל כמו כול דבר בארץ הוא לא עשה את זה.

פורסם

באופנוע זה הרבה יותר מורגש, למרות זאת, ברכב בעל 4 גלגלים, לא אמורה להיות הבעיה שאני מתאר...

ולראיה הרכב השני שלי שלא נכנס למצב הבעייתי הזה. השאלה היא האם המשולשים הפגומים הם הגורם או שיש משהו אחר שיכול לגרום לכך?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

דבר ראשון על איזה רכב מדובר ?

ואתה עונה על השאלה בעצמך !!! משולש קדמי מתחבר לרכב (או תת שלדה "גשר" איך שתקרא לזה)

ע"י בוקסות גומי כדי לאפשר גמישות לציר אנכי (מעלה ומטה) וציר אורכי של הרכב (קדימה ואחורה)

כאשר בקסות אלו נקרעות נוצר שם חופש והרכב מאבד מהאחיזה שלו זה בעיה בטיחותית מרמה ראשונה

ולא עובר טסט !!!

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

שלום.

אני אתיחס לצבע של מעברי החציה ופסי עצירה.

יש בעיה חמורה בנושא מישרד התחבורה מודע לבעיה ולא עושה כלום.

יש תקן לצבע מיוחד שנועד לצביעה של מעברי חציה וכו' אבל מה!!

הקמצנים מהעיריה מישתמשים בצבע דרגה ז זבל של צבע והדבר גורם למצב מסוכן ביותר של החלקה.

הבעיה העיקרית היא בדו גלגלי אופנוע או וספה אם תעמדו על מעבר חציה לדוגמא והרגל תינחת על פס צבוע כול הסיכוים שהרגל תחליק ותיפלו אם הדו גלגלי כי הצבע מחליק אותו הדבר בזמן בלימה אם תתנו ברקס כאשר גלגל קדמי על פס צבוע הגלגל יכנס לנעילה והרכב יסטה. וכול זה ביגלל העיריה.

לגבי התקלות ברכב לך תתקן אותם כי עדיף פחדן חיי מגיבור מת.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...