Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאצ' בחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מפרק מנוע בחיפושית בשביל להחליף קלאצ' והוא לא מצליח לפתוח את הבורג של הגלגל תנופה...

ידוע למישהו אם זה הברגה הפוכה או שיש איזו אבטחה כל שהי???

תודה:

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מה שידידנו רם מנסה להגיד: מה שלא הולך במוח, הולך בכוח, ומה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח. ואם גם זה לא עובד, אז הכל הולך באלימות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה שידידנו רם מנסה להגיד: מה שלא הולך במוח, הולך בכוח, ומה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח. ואם גם זה לא עובד, אז הכל הולך באלימות.

ומה שלא הולך באלימות פשוט הולך!!!:)

חוץ מזה שכדי להחליף את הקלאטש אין צורך להורד את גלגל התנופה...(אלא אם כן יש לחרוט אותו)

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

פורסם

אם יש פטיש אוויר בנמצא זה יכול לעזור .

אחד מפעיל ת'פטיש ,והשני מאבד ידיו לדעת בהחזקת הגלגל תנופה .

במנוע 1200 72 זה לקח 3/4 שעה

ב1300 צעיר יותר (שכנראה עבר כבר טיפול פעם )זה לקח 3/4 דקה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

מברג מכה גדול במיוחד (או פניאומטי) לא יעזור כאן?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ומה שלא הולך באלימות פשוט הולך!!!:)

חוץ מזה שכדי להחליף את הקלאטש אין צורך להורד את גלגל התנופה...(אלא אם כן יש לחרוט אותו)

צודק, לא צריך בכלל לפתוח את הגלגל תנופה בשביל להחליף קלאטץ , אני פשוט רגיל על הדרך להחליף מחזיר שמן לקראנק..

יש נועל יעודי לגלגל תנופה,יש אותו לכמה חברה מהמועדון חיפושיות תנסו לארגן ממישהו.

פורסם
צודק, לא צריך בכלל לפתוח את הגלגל תנופה בשביל להחליף קלאטץ , אני פשוט רגיל על הדרך להחליף מחזיר שמן לקראנק..

יש נועל יעודי לגלגל תנופה,יש אותו לכמה חברה מהמועדון חיפושיות תנסו לארגן ממישהו.

יש לך במקרה תמונה של המחזיק\נועל הזה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כמו שאמרו קודמיי אין צורך לנגוע בגלגל תנופה כדי להחליף קלאצ'.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

http://www2.cip1.com/ProductDetails.asp?ProductCode=ACC%2DC10%2D7025

כנס לפה ותראה, הבורג נכנס לחור של הבורג שתופס את המנוע על הגיר,והיציקה הזאת עם השיניים תופסת את הגלגל תנופה. יש לה שני צדדים אחד ל12 ואחד ל 6 וולט (יש הבדלים בשיניים בין הדגמים).

פורסם

אין חשש לפוצץ את הבלוק מנוע כך?

כי לפי התיאורים של אופן הפתיחה זה נשמע אכזרי...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...