Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש לדלק מהול!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, רציתי לשתף אותכם בתופעת לוואי שהיתה לי מהמנוע אחרי תידלוק בתחנה מסויימת.

תידלקתי את הרכב בתחנת תידלוק עצמי בהנחה של 25 אג' ולאחר כמה ימים שמתי לב שלפעמים קשה לרכב להתניע כשהמנוע קר וגם לאחר נסיעה לפני כיבוי המנוע שמתי לב שלמנוע היה רעש שונה מהרגיל וחשבתי שאני מדמיין, לאחר מכן תידלקתי שוב באותה תחנה וראיתי שהבעיות האלו ממשיכות, ואז הבנתי שיכול להיות שהדלק מהול כי גם שמתי לב שהצריכת דלק של הרכב השתנתה לרעה. אחרי שהדלק כמעט ניגמר חזרתי לתדלק בתחנה הקודמת שהייתי מתדלק בה ב15 אג' הנחה וראיתי שאין יותר את התופעות האלו.

פורסם

אני מדגיש שזה בנתיים רק חשש לפי מקרה אישי שלי ואני לא אומר שזה בטוח ב100%

אבל בשבילי זה הספיק כדי לא להיכנס לתחנה הזאת שוב.

זאת תחנת סונול בלובנד מפרץ חיפה

פורסם

תשמור את הקבלות ותתלונן באתר משרד התשתיות. אני התלוננתי על 2 תחנות,

שלחו לי מכתב הבייתה שהם ייבדקו את התחנות במסגרת הבדיקה השנתית, ולפני מספר ימים התקשרו אלי ושאלו אותי איזה דלק תדלקתי מכיוון שהם בדקו באותו יום תחנות דלק בבאר שבע.

פורסם

תידלקתי שם כבר פעמיים וזה לא קרה רק בשעות הבוקר הקרות,אני לא בנאדם שקם מוקדם, בכל אופן רק הזהרתי את שאר חברי הפורום, ברגע שחזרתי לתדלק בתחנה הקבועה שלי זה הסתדר. אז המסקנה שלי זה שמשהו לא היה בסדר עם הדלק שם.

פורסם

יכול להיות שהתחנה בבעלות פרטית, ולכן "בעל הבית" עושה כרצונו, ומוהל את הדלק.

אני מצרפת לך לינק עם רשימה של תחנות שנמצאו מוהלות, כמובן שיש עוד.

http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=159367&sid=16

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3086142,00.html

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לבדוק כל מספר חודשים את הרישום של התחנות שמוהלות, מנהלים מתחלפים ותחנות נוספות יכולות להצטרף ל"רשימה השחורה" או לצאת ממנה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...