Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עוד שבוע וחצי לתיאלנד חשבתי לקנות שם איזה רדיו דיסק טוב לרכב...קודם אני רוצה לדעת אם מישהו היה והאם ההבדלים הם כאלה מהותיים ודבר שני האם זה כדאי מבחינת איכות...

פורסם

המוצרים שם זולים ללא ספק, אבל תיזהר מחיקויים ואתה צריך לבדוק אם המקלט של הרדיו מתאים לקפיצות תדר בארץ. להיות שם לא הייתי אבל סיפורים מחברים שמעתי מספיק...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הייתי שם וגם קניתי.

לגביי רדיו דיסקים המחירים זולים יותר אבל לא בצורה משמעותית.(אני מדבר על חנויות ולא על בסטות).

לגביי רמקולים ומגברים מחירים רצפה ביחס לארץ.

הנה קישור לחנות שבה אני קניתי:

http://www.audioxtreme.net/sale_new.html

פורסם

בקניונים לא תמצא הרבה סחורה ובעיקר סחורה של סוני.

אני יתן לך קישור של המפה פשוט תיתן אותה לנהג מונית ותגיד לו לנסוע לשם.

מקום נוסף ששווה לך לבדוק זה "בנמור מרקט", תגיד את זה לנהג מונית הוא ישר יצביע לך על הרדיו דיסק שלו תגיד לו "יס", ויהיה בסדר.

הבנתי שגם בציינהטאון יש דברים מעניינים אבל לו הייתי.

בכל אופן כל המקומות האלה נמצאים בבנקוק. אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת לחנות שהבאתי בקישור מוצרים מקוריים חדשים למרות שיש גם יד שנייה והם אומרים אם זה יד שנייה. הם אמינים.

קישור למפה: תדפיס וקח איתך זה מה שאני עשיתי.

http://www.audioxtreme.net/link.html

תעשה חיים.

פורסם

קלונגטום מרקט \ סנטר. זה המקום. כמה דקות נסיעה מהקוואסן.

רוב החנויות מוכרות "זבל תילאנדי" (לא זבל סיני, חבל לייבא) ויש חנויות שמוכרות את האוריגינל. במחיר 1500 ש"ח אפשר לקנות את הפיוניר 9650. את הפיוניר P1Y ראיתי ב 790 ש"ח...

האלפיין יותר יקרים. המחיר הממוצע של ה 9855 היה 2200 ש"ח.

בשוק הזה יש חנות של בחורצ'יק די רציני שמדבר אנגלית מצויינת ומאוד מאוד (מאוד) מבין עניין. אם תרצה אשלח לך את האימייל שלו בפרטי.

שים לב, המקום ממכר. הכן לעצמך כמה שעות שיטוט ומטלית לנגב את הריר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומה עם רמקולים לפי מה שראיתי מהאתר המורל לא כאלה זולים שם...600 ש"ח לקומפוננט פולס 6...

פורסם

ומה עם רמקולים לפי מה שראיתי מהאתר המורל לא כאלה זולים שם...600 ש"ח לקומפוננט פולס 6...

למה להיות נעול על מורל. זאת לא החברה היחידה בעולם למרות שלפעמים נראה כך.(לפי ההמלצות פה בפורום).

יש שם DLS במחיר של 1700 ש"ח כשבארץ המחיר שלהם יותר מכפול.

ויש עוד הרבה דברים טובים במחירים מצחיקים.

פורסם

בעיקרון חלקי 10-11. אבל זה לא מדויק כי אם אתה משלם באשראי אתה משלם גם עמלות או אם אתה מוציא כסף מהכספומט אתה משלם עמלות. ב CHANGE בתאילנד על 100$ מקבלים 4000 באט(נכון לדצמבר).

כך שתחלק ל 9 בערך.

• תוכן חדש...