Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה שאני מתערב- אבל בתור עובד פיז'ו סיטרואן שמכיר קצת את רשת המוסכים שלנו, אני חייב לשאול אותך שאלה- איך בדיוק קבעת שמוסך הוד (שד"א כבר זכה לעזור לי עם הרכב שלי, מנהל המוסך שם מכיר אותי היטב והצוות שלו נחשב אחד היותר מיומנים ברשת) פחות טוב מ"ליטל"? מה פירוש מתמחה בבעיות מיוחדות? לכל המוסכים יש את אותה מערכת דיאגנוסטית. בעלי המקצוע עוברים את אותה הכשרה. יש יותר טובים ופחות טובים - אך במקרה בחרת במישהו שהוא דווקא אחד היותר טובים באזור ת"א (אם לא הטוב ביותר. אני מדגיש באזור ת"א מכיוון שצמרת הוא הטוב ביותר ברכבי ספורט בגלל הניסיון הרב שיש להם וגם הדקל בעיקר באלקטרוניקה ודיאגנוסטיקה- אבל אחד בבני ברק והשני בהרצליה. אחת הסיבות שהדקל לדעתי הכי טוב היא שהוא משרת בעיקר את לקוחות הרצליה פיתוח- ואוי ואבוי לנו אם מישהו שם יתלונן למנכ"ל על דיאגנוסטיקה לקוייה).

רוצה להמליץ על מישהו טוב? תמליץ. אבל אל תפסול אחרים.

אבקש לא לפגוע ולא לגזול פרנסה ממוסכים שפשעם העיקרי הוא... שהם לא משלמים לך כדי להמליץ עליהם באינטרנט.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני הייתי מציע אחת ולתמיד לפתור את נושא "ההמלצות החמות" שאנו,ובעיקר הבורים שבינינו מקבלים כאן ובעיקר מאותם אנשים הנחשבים למבינים דבר או שניים בנושאי הרכב.אכן לפי תגובתו לא נראה כיאלו הוא פוסל את מוסך הוד,אלא רק מציין שמוסך ליטל טוב ממנו,ועל הדרך מציין גם את מס' הטלפון שם.אז רפי מדוע הוא יותר טוב?באמת מדוע?אינני יודע אם יש כאן טעם לפגם ואשמח לשמוע את דעתך,ודעת המנהלים בנושא פעם אחת ולתמיד.ולמען הסר ספק אין לי ויכוח לגבי ידיעותך והבנתך בתחום המכאני,נהפוך הוא.אך נידונו כאן לא אחת כאן הודעות בעלי אופי פרסומי כזה או אחר,אשר משרתות אינטרסים מסויימים.אז מבלי לפגוע באף אחד אשמח לתשובה עיניינית ואמיתית,ותודה לך תומר על תגובה מקצועית שנוסחת כאן קצת אור.

פורסם
אכן לפי תגובתו לא נראה כיאלו הוא פוסל את מוסך הוד,אלא רק מציין שמוסך ליטל טוב ממנו,ועל הדרך מציין גם את מס' הטלפון שם.אז רפי מדוע הוא יותר טוב?באמת מדוע?

אני לא מכיר את מוסך "הוד" ובאמת שלא ברור לי איך רפי לין טוען שמוסך "ליטל" הוא "מקצועי מאוד ושמאתר ומתקן בעיות מיוחדות"... רפי, על איזה "בעיות מיוחדות" אתה מדבר ?

בתור מי שיש לו קצת ניסיון עם מוסך ליטל אין לי ספק שהוא מוסך טוב (וכשאני אומר את זה אני לא מתכוון שהוא מושלם מכל הבחינות כי באופן אישי נתקלתי בלפחות כמה מקרים שהעבודה נעשתה לא בצורה מקצועית והבעיה לא נפתרה) אבל לבוא ולומר שהוא יותר טוב ממוסך אחר (מורשה יבואן) בזה שהוא "מאתר ומתקן בעיות מיוחדות" זה לדעתי (ותסלח לי רפי) קשקוש...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

זאת הייתה התרשמותי שנסמכת גם על חוות דעת בפורום מכוניות Ynet של כמה צרפתולוגים,

אך אני מסכים שהקצנתי ההמלצה ולסיכום אני יכול להגיד ששני המוסכים טובים מאוד ואני מכיר את שניהם

(במוסך הוד אפילו נמצא מכשיר כוון האורות שנרכש ממני כשסגרתי את חשמלית הרכב שלי).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
(אם לא הטוב ביותר. אני מדגיש באזור ת"א מכיוון שצמרת הוא הטוב ביותר ברכבי ספורט בגלל הניסיון הרב שיש להם

אם הכוונה למרום צמרת אז בתור בעל צרפתיה ספורטיבית אני לא אכנס למרום צמרת יותר בחיים בגלל חוסר מקצועיות רציני שהם הפגינו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את אותה תגובה שלך אני אתן בדיוק בצד השני, מרום צמרת פתר לי תקלה מרגיזה ביותר ב 205 שמוסך ליטל לא הצליח לפתור. (קובי תודה לך ולמי שצריך! )

אשמח לחזור לשם באם תהיה לי שוב פיג'ו (ואני בטוח שתהיה :) )

פורסם

אם פתרו לך תקלה שיהיה לך בכיף, אני לא אזכיר פה שוב את הנושא שלי כדי ללכלך, אני פשוט לא רואה לנכון להגיד שזה אחד המוסכים היותר טובים ברשת.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...