Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז סתם לידיעתך... חשבתי גם על זה.

אני מדבר פה על רכבים צבאיים ולא "לבנים" קנגויים מגאנים ופורדים למיניהם!

אה הבנתי

ברכבים האלה אין מנוע.

וסתם מתוך עניין

העצלנות שלך כל כך חמורה שאתה לא יכול לחכות שכל השמן ירד?

זה לא כואב לך שאתה משחית ציוד?

פורסם

משחית ציוד?

אני לא משחית שום ציוד!

לפעמים אני מחכה ולפעמים לא (שאני לא מחכה זה כי אני ממהר)

ולא... לא כואב לי... הנהגים הצבאיים הם אלה שהורסים ומשחיתים רכבים... הבוחנים שנותנים לשמן מנוע למשל לשבת בתוך האגן המון זמן (אתה לא רוצה לדעת כמה) אני זה שמתקן אותם ככה שצריך לקחת את המילים בפרופורציות

זה לא שאני לא מחליף כלום ורושם שנעשה (ויש המון אנשים שעושים את זה) ככה ש...

פורסם

אני לא גונב!

הלוואי וכולם היו הגוניים רציניים ובעלי לב טוב כשלי.

ואני אומר את הדברים הללו על עצמי עם בטחון שלם כי אני בטוח ויודע שאני כזה!

לא סתם קיבלתי בכל עבודה שעבדתי בה במהלך חי קידומים ובונוסים ועובד מצטיין וגם בתקופתי בצבא חייל מצטיין ואת כל הפרוייקטים הכי קשים בסדנא נותנים לי ולא לשום חייל אחר

כי יודעים שאפשר לסמוך עלי, כי יודעים שאני לא חאפר ולא גנב

אז שמר... עם כל הכבוד... שים לב איך אתה מדבר

(שימו לב לאן הויכוח הגיע בגלל שאמרתי שלפעמים אני לא מחכה רבע שעה עד שהטיפה האחרונה באגן השמן יפול)

קצת פרופורציות לא יזיקו לאף אחד!

תודה ובואו נסגור את הנושא הזה

פורסם

חבר'ה בבקשה בואו לא נתחסד ולא נצא מפרופורציות - 300\400 מ"ל של שמן "ישן" לא יהרגו אף מנוע אז אל תגזימו בבקשה

ובקש להשחטת ציוד - זה לא שהוא דוחף סוכר למנועים....המנועים האלו נהרסים בגלל שימוש לא הולך הרבה לפני שהטיפול החוובבני ישפיע עליהם, כך לדוגמא ההאמרים הצהליים על מנוע קפוא עולים את הר דב בפול גז (וזה ממש לא קל להם) אז וואלה ה300 מ"ל האלו זה לא מה שיסובב את גלגל התקציב

פורסם
אני לא גונב!

הלוואי וכולם היו הגוניים רציניים ובעלי לב טוב כשלי.

ואני אומר את הדברים הללו על עצמי עם בטחון שלם כי אני בטוח ויודע שאני כזה!

לא סתם קיבלתי בכל עבודה שעבדתי בה במהלך חי קידומים ובונוסים ועובד מצטיין וגם בתקופתי בצבא חייל מצטיין ואת כל הפרוייקטים הכי קשים בסדנא נותנים לי ולא לשום חייל אחר

כי יודעים שאפשר לסמוך עלי, כי יודעים שאני לא חאפר ולא גנב

אז שמר... עם כל הכבוד... שים לב איך אתה מדבר

(שימו לב לאן הויכוח הגיע בגלל שאמרתי שלפעמים אני לא מחכה רבע שעה עד שהטיפה האחרונה באגן השמן יפול)

קצת פרופורציות לא יזיקו לאף אחד!

תודה ובואו נסגור את הנושא הזה

אתה גם לא מבין.

זה היה משל.

כמו שכאשר כולם גונבים זה לא עושה את זה לבסדר , כך גם הפעולה שלך.

אתה מזכיר לי את ההוא שהערתי לו פעם על זה שזרק שקית ניילון במושב אצלנו "אבל כולם זורקים ! "

תסלח לי - תשובה מפגרת.

זה שאתה (אולי) בעל סטנדרטים יותר טובים מאחרים , עדיין לא עושה את הסטנדרטים שלך לטובים.

אתה בעצמך כתבת שאתה לא נמותן לכל השמן לצאת מהמנוע.

אז מה אתה בוכה ? זה בדיוק הסימפטומים של המכונאי הממוצע בארץ (ושל עוד כמה בעלי מקצוע) - לעגל פינות.

בדברים טכניים לא מעגלים פינות , זה יוצא עקום.

פורסם

הסטנדרטים שלי מעל הממוצע באחריות!

אני נשמע כאילו אני מפרסם עסק שלי או חנות אבל אני לא בעל עסק או חנות ככה שאני אובייקטיבי לגמרי.

ושוב עם בטחון מלא כי אני יודע מה אני אומר.

אני לא מעגל שום פינה.

אתה (ועוד כמה שהלכו עם העדר) חסרי פרופורציות (כן כן אני יודע שזה רק משל ובלה בלה בלה)

ופה אני מפסיק לתת דין וחשבון ושמר תעשה טובה תסגור את הת'רד.

חברי הפורום לא רוצה ולא צריך את העמוד האחרון .

הוא לא יתן לאף אחד כלום.

וגם נראה לי שאין מה להוסיף ולכתוב בת'רד הזה.

• תוכן חדש...