Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון חניה מדהים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחמד מאוד. באנגליה זה מאוד נפוץ. ראיתי באיזה תוכנית איך מישהו ממוחה מלמד סבתות לחנות ככה בעזרת מיני.

פורסם

כדי לא להרוס מכוניות בזמן התרגול לדעתי מחנים בין קונוסים. לפחות בנסיון הראשון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה תמיד היה עובד עם לאנטיסים של הקיבוץ.... כמובן שלא בכזאת מקצועיות...

או כל רכב חברה :)

אחלה חניה באמת. היה חסר לו אם הוא היה מפספס, היו מורידים לו את זה מהמשכורת...

פורסם
נחמד מאוד. באנגליה זה מאוד נפוץ. ראיתי באיזה תוכנית איך מישהו ממוחה מלמד סבתות לחנות ככה בעזרת מיני.

טופ גיר, אני זוכר את הפרק הזה....

ואם כבר סבתות, הם אפילו הצליחו ללמד סבתות איך עושים צלחות בהונדה אס2000...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בבריטניה התרגיל הזה מאוד נפוץ ובכלל ישנם קבוצות רבות שעוסקים בפעלולי רכב וכן ישנם נהגים רגיל העוסקים בהופעות של תעלולי רכב וכן לימוד של הדברים הנ"ל.

ישנו פרק של איזה תטוכנית לא זכור י אם זה טופ גיר או הילוך חמישי שבא אחד מהמקצוענים של בריטניה מגיע לתוכנית ומלמד את טיף נידל עוד שליטה ברכב (לא שכל כך חסר לו) ובין התרגילים היה החנייה הזו, וכן הרמות לא מעטות של בלם היד ונסיעה במסלול מסומן וכן כיצד לעשות 360 מעלות עם TVR תוסקאן.

סרטון דיי נחמד ..

אשמח להעלות אותו היום בערב כשאהיה בבית.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

ראיתי גם את הפרק עם ה אס 2000. פשוט קרע אותי מצחוק. ניסינו אחרי הפרק של החנייה לחנות ככה גם אבל לא הצלחנו להעמיד את הרכב במדויק, תמיד או שהוא היסתובב יותר מידי או פחות מידי.

פורסם

אני לימדתי אותו לעשות אז זה, בהתחלה הוא הרס לי שתי מיני כי הוא עשה את זה בעזרת שברולט נובה...

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

• תוכן חדש...