Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב !! ה 304 קבריו התניעה !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובסך הכל עברו כמה שנים מההתנעה האחרונה ....

שימו לב לעצה חשובה ממוסכניק עתיק (>80) ומנוסה :

כשרוצים להתניע מנוע שעמד כמה שנים, עושים כמובן את הדברים הטריוויאליים :

- בודקים שהמנוע מסתובב חופשי (בלי פלגים, ביד חופשית)

(אם תפוס, תערובת סולר:שמן ביחס 1:1 לתוך הצילינדרים והמון תשומת לב יעשו את

העבודה...).

- בודקים תקינות מערכות היקפיות (קירור, שימון, דלק, טעינה, התנעה, פליטה...שכחתי משהו?)

ואז .... מתניעים לכמה דקות (לא יותר מ 3-4 ) ומכבים !!!

נכון שהכי כיף זה לעמוד ליד המנוע ולשמוע אותו פועל. אבל נגרם לו נזק כבד בכך שמישקעי השמן + פיח שיושבים על השסתומים ובעיקר על הרינגים מתקשים והופכים למשהו מוצק שתופס את הרינגים ופוגע באטימה. כשהמנוע מגיע לטמפ' עבודה העסק רק נהיה יותר גרוע.

מה עושים? רצים לחנות וחוזרים עם שני בקבוקי תוסף לדלק ( לא חשוב איזה, הכי זול הוא הרבה פעמים הכי טוב).

את הראשון שופכים במנות קטנות ישירות לפתח יניקת האויר בקרבורטור. צריך להקפיד לא לחנוק אותו, ומידי פעם לתת הרבה גז כדי שהחומר יגיע לכל פינה בקרבורטור ובצילינדרים. יוצא המון פיח ודראק שחור מהאגזוז עד שהעסק מתנקה, וזה לקח אצלי כ 1/2 שעה.

את התוסף השני שופכים למיכל דלק (מלא) להמשך טיפול. המנוע, לאחר הטיפול הזה, התחיל לעבוד חלק ונקי וכל אחד מה 12 רינגים שלו שר "הללויה".

ואז באמת אפשר לשבת בשקט ולהקשיב למנוע שהתעורר לחיים. כיף.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
מזמין סיבוב

ואני אחריו !!!!!!

מזל טוב אח שלי !!!!

רק רציתי לציין שעוד אופציה לטיפול במנוע שעמד היא מה שאני עשיתי למנוע שלי ...

הרי מה הבעיה עם מנועים שעומדים ??? כל השמן חוזר לאגן ואז כשמתניעים לוקח זמן עד שהשמן מגיע לצלינדרים ובזמן הזה הם נשחקים ואז המנוע פשוט הולך ...

ולכן מה שאני עשיתי זה החלפתי שמן, הוצאתי פלאגים, הכנסתי קצת שמן לכל צלינדר, עשיתי כמה סיבובים ידניים, נתתי מכות קצרות של סטרטר בכדי שהמנוע יזרוק החוצה את השמן שלא יתפס על המצתים, אח"כ שמים מצתים חדשים ומתניעים ...

אחרי הטיפול הזה מומלץ להתחיל את כל הטיפולים עם התוספים וכו' ...

התוסף דלק שציינת נקרא K44, אני ממליץ של חברת BG או LM (ב-LM השם נראה לי שונה) ...

כמו כן אני ממליץ על תוסף מיוחד לשמן, אני כרגע לא זוכר את שמו, מחר אני אערוך את ההודעה וארשום את השם ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קודם כל ברכות !!!!!!

לעניין תוסף לדלק-אכן קוראים לתוסף 44k מיוצר ע"י BG ליבואן קוראים פטרוטק

ןהוא יושב א.ת יבנה, לתןסף לשמן קוראים m.o.a שניהם מצוייניםץ

מס הטלפון של היבואן אם אני זוכר טוב 1-800-882-882 (במידה ואני טועה אני אתקו את מס הטלפון אח"כ)

אייל

פורסם

האושר האין סופי שבא כשאתה מניע

זה מתחיל כך :? אח"כ :) אח"כ :D עד ש... :lol:

אי אפשר להוריד אותו מהפרצוף

שמח בשבילך :p

דורון

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

מזל טוב!!

זה באמת רגע מאושר כשבפעם הראשונה אחרי כל עבודת ההכנה אתה מסובב את המפתח ו...

vroom Vroom VROOM!

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

בוא נגיד שהיו מספר צבעים שונים בינהם היה גם צהוב

נ.ב תודה על המחמאה

בקרוב אני אפרסם אלבום שלם שיש לי

פיזוcc 204 שנת 69

פורסם

סחתיין על ההתנעה. חשבת שלא אצטרף לכל המברכים?

עכשיו מחכים לנסיעת הבכורה - תשמור לי מקום בבגאז'... :wink:

בקרוב (מאוד) אצלי, רק שקודם אני צריך למצוא רדיאטור חדש לקרמן גיהה. מישהו מכיר היכן אפשר לקנות אחד? :lol:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מקווה ליראותך במודיעין בשבת הבאה

עם הרכב.

סוף סוף תיהיה לך היזדמנות ליראות את הדוד"ג ואת הוספה

הישנה שלי .

אשמח ליראותך

צור קשר במידה ותירצה דרך שימעון

פורסם

אני מחכה לרגע הזה בטריומף שלי... אוףףף נו כבר....

אחלה שיפוץ עשית לפי התמונות, כל הכבוד קבל ח"ח.

ותודה על העצות למנוע שעמד.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...