Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

"אני מחפש גם תרמוסטט."

שי כל הכבוד על ההשקעה יש עתיד !

לגבי טרמוסטט: בתיאוריה אכן נחוץ תרמוסטט, הספציפי הזה שאתה מחפש נפתח ב-80 מעלות,אולם כבר לפני 20 שנה ,נהגו לבטלו בכל בעלות נפח 845 סמ"ק, היום עם החום הסביבתי הוא בהחלט מיותר, הואיל וה-845 נוטות להתחמם יותר מהר מ- 1100 ,שהינו מנוע אחר ,משאבת מים אחרת ורדיאטור גדול ומורחק, קח בחשבון שהואיל והרכב שלך עתיק במיוחד ,זו פונקציה ישירה למספר הפעמים שנאלצו ,לפתוח מנוע מעת לעת לאורך השנים ,כל פתיחת ראש כזו, דורשת מילוי וישור הראש, וכל ישור מוריד כמה אלפיות אם לא מילימטרים, ככול שעשו זאת יותר פעמים ,עובי הראש מצטמצם ואף היצרן מגדיר עובי קריטי ,שמתחתיו חובה להחליף ראש, כאשר הראש חדש במידה המקסימלית,שווה להכניס טרמוסטט, עופר נאלץ להחליף ראש מהסיבה הזו ,אפילו ב-, 1100 נורית החום היתה נדלקת לו ,לנוכח ראש שעבר השחזות ,יש אומנם פתרונות עם פקונג כפול וכ"ד.

ככל שהראש עבר יותר השחזות ועוביו הצטמצם כך הוא נוטה יותר להתחמם יותר ויותר מהשחזה להשחזה,הואיל וככל שתא השריפה קטן ,החום גדל במהירות , הרנו 4 היחידה שלא נוטה להתחמם ב-845 ,זו הרנו של רם ,הלימונית, שם הביאו לדברי רם מנוע כחדש מהמפעל וזה מה שעושה את ההבדל בין ראש במידה לראש

עתיק , שעבר ללא ספק החלפות פקונגים והשחזות ! לא לחינם מצאת את הצינור העליון ללא טרמוסטט!!

פורסם

ראמי !

אחלה מן אחלמי יופי של עבודה כולו ג'דיד מיה פיל מיה ':lol::lol:,לא הספקתי לענות לשי, ואתה ממש באותו הזמן העלתה תמונות משגעות של האותו של אבא

אנחנו עובדים כמעט בשידור ישיר מרווח של דקה , היום יצאתי החוצה לחצר , חשבתי שאחמיניג'ד פגע בשמש והיא ירדה בגובה, דחילק איזה חום??

למרות ששילמנו לעיריה !:-D

פורסם

$(KGrHqR,!loE9H3MylsbBPSJ,VzIvg~~60_12.JPGשי מצאתי בקבוק פלסטיק באתר האיטלקי מעת לעת אני עובר בו ואני ממליץ לך להיכנס לאתר האיטלקי הואיל ואיטליה היתה הספקית מס 1 לישראל לפני שהמציאו את סין המשלוחים לארץ זולים יותר מצרפת או גרמניה וההצע גדול יותר אני הגעתי לאתר הספציפי שאצרף ,דווקא דרך הפיאט טופולינו שלי

יש שבאתר חלקים נדירים שלא תמצא באתרי איביי אחרים ! תתחיל לדגום מידי יום ראיתי בעבר בקבוק זכוכית באתר זה !

פורסם
אבי , החום בחוץ זה לא מה שישבור אותנו , מה שכן מחכות לנו צרות בסרן האחורי , יש בעיה להשיג בוקסות

ראמי !

בטח ניסית אצל אטף , צרף תמונה של הבוקסות האחוריות ?

פורסם

יש !!!

בצהרי היום, לאחר ישיבה מתישה בעבודה, החלטתי לקחת אויר ונחתתי בחנות ההפתעות של אמיר לוי

(קאלוש) ולא תאמינו! עם הכנסי לחנות אמיר חייך כאומר "הפתעה" והניח על הדלפק צנצנת חמוצים חדשה באריזת רנו מקורית

וטרמוסטט. איזה כיף שלא צריך לחפש כל דבר מעבר לים.

DSC_0014.JPG

DSC_0017.JPG

איש חכם אמר: "סעו לאט ותגיעו מהר!"

פורסם

היי

אני לא יודע מה מידת גובה ראש מנוע האופטמלי במנוע 845cc .

אך גובה הראש מנוע אצלי לאחר מדידה במיקרומטר היא 71.85 מ"מ.

מה זה אומר ? ראש מנוע עם תא תקין ? או שהראש פסול מרוב השחזות ?

תודה

שי

פורסם

אבי, תודה !

אין ספק שאיביי איטליה הוא עולם ולרגע לא נשכח שאנו שייכים לדור שצרך חלקי חלוף תחלפיים

בעלי איכות מהתעשיה האיטלקית, הרבה לפני שהסינים נפתחו לעולם.

אך לצערי אין לי ניסיון טוב עם איביי איטליה. במספר מקרים נתקלתי בדילרים שלא מוכנים לשלוח לישראל,

או שמפציצים מחיר משלוח ללא פרופורציה לארץ הקודש.

שי

פורסם
אבי , החום בחוץ זה לא מה שישבור אותנו , מה שכן מחכות לנו צרות בסרן האחורי , יש בעיה להשיג בוקסות

ראמי אחלה שיפוץ ברמה. אם לא ההייתי יודע שהשיפוץ מתרחש למרגלות התבור,

אפשר היה בקלות לחשוב שהשיפוץ מתבצע בפרובנס,צרפת.

תעלה תמונה של הבוקסות, או את קוטר הבוקסה. יתכן שיש לי,ואם לא אין בעיה להזמין.

פורסם
היי

אני לא יודע מה מידת גובה ראש מנוע האופטמלי במנוע 845cc .

אך גובה הראש מנוע אצלי לאחר מדידה במיקרומטר היא 71.85 מ"מ.

מה זה אומר ? ראש מנוע עם תא תקין ? או שהראש פסול מרוב השחזות ?

תודה

שי

שי !

ראשית תתחדש על המציאות וספר לנו על המחיר,

לגבי עובי הראש: לזכרוני זאת פחות או יותר המידה, לי זכור 71.8, אולם חשוב לבדוק בספרות, על כל פנים נידרש להפעיל המנוע

מומלץ מאוד לעשות זאת עם שעון ולא עם יונית, כיוון שהיונית המקורי מכוון ל- 117 מעלות צלזיס, אם תבריש את היונית המקורי תיווכח שזו בין המכוניות הבודדות שהיונית מכוון ל115 מעלות ,זה אומר שאם המים הגיעו לטמ' 114 מעלות,הנורית עדיין לא נדלקת והנהג

ממשיך לנסוע ולא מבין למה מידי פעם עליו להוסיף מים, ואז הפקונג מתחיל להאכל שיגרתית ופתיחת ראש מעת לעת גם היא בשיגרה

כך בחשבון שהרדיאטור בהשוואה ל -1100 הוא קטן ומהירות הסיבוב של המאוורר יורדת פלאים ברמזור או בפקק,הואיל והמאוורר מסתובב בתלות סיבובי מנוע ,דע עקא ,שמהירות המאורר 1100 היא אימתנית קבועה חשמלית ואינה תלויה בעוצמת הגאז של הנהג

• תוכן חדש...