Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם!

כפי ששמתם לב אני חדש כאן, אז בראשית אני רוצה לברך את כולם ואת הנהלת האתר על המאמצים שמושקעים כאן. יישר כוח!

וכעת לבעיה,

יש לי הונדה אקורד (גיר אוטומט ), לפני כמה ימים החלה בעיה שנורית ה-SPORT בלוח השעונים דולקת מעצמה, והלחצן שמפעיל אותה לא מגיב. בהתחלה חשבתי שזו בעיה מהלחצן אבל מסתבר שלא. מה שמוזר הוא, שזה לא מצב הספורט הרגיל שאני מכיר, כי הרכב נשאר בהילוך שני או שלישי וכמובן צורך המון דלק. כרגע הנורה נשארת דלוקה באופן מתמיד.

מה גורם לבעיה והאם יש אפשרות לתיקון עצמי? לפני שמחליטים להכנס למוסך?

תודה על העצות!

פורסם

כמו שזה נשמע - זו תקלה בגיר.

המצב שאתה מתאר זה מצב חירום בגיר.

אתה חייב להתחבר לקורא תקלות במוסך מורשה כדי לדעת מה המקור.

יכןל להיות חיישן שהתפגר

יכול להיות גם דברים אחרים.

פורסם

תודה על התגובה!

בהנחה שזה חיישן הגיר. היכן נמצא החלק הזה , האם ניתן לראות אותו בעין? סדר גודל, כמה נזק כזה אמור לעלות?

פורסם
היי לכולם!

כפי ששמתם לב אני חדש כאן, אז בראשית אני רוצה לברך את כולם ואת הנהלת האתר על המאמצים שמושקעים כאן. יישר כוח!

וכעת לבעיה,

יש לי הונדה אקורד (גיר אוטומט ), לפני כמה ימים החלה בעיה שנורית ה-SPORT בלוח השעונים דולקת מעצמה, והלחצן שמפעיל אותה לא מגיב. בהתחלה חשבתי שזו בעיה מהלחצן אבל מסתבר שלא. מה שמוזר הוא, שזה לא מצב הספורט הרגיל שאני מכיר, כי הרכב נשאר בהילוך שני או שלישי וכמובן צורך המון דלק. כרגע הנורה נשארת דלוקה באופן מתמיד.

מה גורם לבעיה והאם יש אפשרות לתיקון עצמי? לפני שמחליטים להכנס למוסך?

תודה על העצות!

ההונדה שלך במקרה מהדגמים הישנים? שנת 91?

כי אם כן לחבר שלי היה בדיוק את אותה הבעיה, אני יוכל לשאול אותו בשבילך אם זה הדגם מאותם השנים.

שי. :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שלום.

האם מנורה צהובה גם נידלקת והאים קורה שהספידומטר מישתגע.

אחרי התשובות אני יוכל להמשיך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כי אם כן לחבר שלי היה בדיוק את אותה הבעיה, אני יוכל לשאול אותו בשבילך אם זה הדגם מאותם השנים.

בדיוק! מנוע 2000EX

תודה!

פורסם
שלום.

האם מנורה צהובה גם נידלקת והאים קורה שהספידומטר מישתגע.

אחרי התשובות אני יוכל להמשיך.

בברכה בני ל.

לא. הספידומטר נשאר כרגיל. חוץ ממנורת הספורט אף נורה לא דולקת במקביל.

פורסם
לא. הספידומטר נשאר כרגיל. חוץ ממנורת הספורט אף נורה לא דולקת במקביל.

שלום.

בלי דמעות לא שכחנו אותך אולי לא ניזכרנו אבל סבלנות ידידי זה לא צ'ט זה פורום.

לדעתי הבעיה במחשב הגיר יש להתחבר לסורק תקלות בחברה (לפעמים אין ברירה)

ולאתר את התקלה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

דיברתי עם החבר, הוא אמר שזה כניראה אחד משתי דברים:

1. גיר שעומד ללכת לעולם שכולו טוב.

2. מחשב גיר לקוי - כמו שבני ל. אמר - יש להתחבר לסורק תקלות בחברה.

במקרה של החבר הגיר היה לקראת סופו. מקווה שזה לא כך אצלך. אצלו היו עוד סימפטומים כגון הספידומטר וכאלה, והאוטו היה מתקשה להאיץ כמו שהוא צריך במצב ספורט. אז ככה ש80 אחוז שהבעה היא במחשב.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

• תוכן חדש...