Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:wink: but can u move between 7-9???c

Ohh Yeah you bet I am:wink:

נשארתי מיושנת

אירית

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
the question is does she want to...

most of us prefer to move between 7-9am US time...

why at noon??n

7-9 am us time

its 2-4 noon time israel

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
בוקר טוב מוטי

וזה מוכיח שלמרות שאנחנו קשישים (אספנות) אנחנו עדין חיים ונהנים, EXCLUDING JOLA , !

so what is the average condition of the most members??x

showroom or 4 parts

:-P

פורסם
bender - don't tell me you'd rather wake up early in the morning...

i rather to go sleep early in the morning......c

:ladysman:

פורסם

אם את באה לאן שהג'ינג'ית הבלונדינית באה, נצטרך לארגן תורות - משום שהג'ינג'ית הבריטית היא רק דו-מושבית.

איריתוש,זה באמת הגיל או התשוקה שגורמת לך לא לשים לב לטעות שכזו? :roll:

פורסם
אם את באה לאן שהג'ינג'ית הבלונדינית באה, נצטרך לארגן תורות - משום שהג'ינג'ית הבריטית היא רק דו-מושבית.

איריתוש,זה באמת הגיל או התשוקה שגורמת לך לא לשים לב לטעות שכזו? :roll:

בעברית יפה של מילון אבן-שושן ו"ודייק" אומרים כמובן "תורים", אבל בצ'כונה שבה גדלתי היו אומרים "תורות" במילעייל, כאשר היינו מרכיבים את הבנות על ה"רמה" של האופניים (זה היה ברמת-גן, גם כן במילעייל...). מכיוון שאנחנו בפורום אספנות, אני נוטה מידי פעם להשתמש בסלאנג שמתאים לישישים כמוני, שכבר מזמן זכאים להנחת ביטוח. ניסיתי גם לקבל פטור מעבודה בין 7 ל-9, אבל זה לא כל-כך הצליח.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
איריתוש,זה באמת הגיל או התשוקה שגורמת לך לא לשים לב לטעות שכזו? :roll:אלון יקירי

האמן לי, מעט מאד דברים נעלמים מעיני, לא תמיד אני יכולה להגיב כמו שהייתי רוצה, וגם עכשיו עומד לי על קצה הלשון...אבל זה לא המקום, אומר רק דבר אחד , קובי במפגשישי אציע לך פתרון מספק.

אירית

פורסם
בעברית יפה של מילון אבן-שושן ו"ודייק" אומרים כמובן "תורים", אבל בצ'כונה שבה גדלתי היו אומרים "תורות" במילעייל, כאשר היינו מרכיבים את הבנות על ה"רמה" של האופניים (זה היה ברמת-גן, גם כן במילעייל...). מכיוון שאנחנו בפורום אספנות, אני נוטה מידי פעם להשתמש בסלאנג שמתאים לישישים כמוני, שכבר מזמן זכאים להנחת ביטוח. ניסיתי גם לקבל פטור מעבודה בין 7 ל-9, אבל זה לא כל-כך הצליח.

קובי

לסלנג לגיל שלך אתה צריך לדבר בארמית.......רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אלון יקירי

עכשיו עומד לי על קצה הלשון...קובי במפגשישי אציע לך פתרון מספק.

אירית

ממש זימה, אבל

ממש לא ברור לי איפוא הבעיה.

1. יש שתי עלמות,
  2. יש שני מושבים,
  3. יש קובי שימשיך לדבר עם כל באי המפגש בשעה שהן תסתובבנה עם הבריטית ברחובות הכרך, ובזה יגיע לסיפוקו (כלאמר ימצא פתרון מספק.).

בילוי נעים.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יש קובי שימשיך לדבר עם כל באי המפגש בשעה שהן תסתובבנה עם הבריטית ברחובות הכרך, ובזה יגיע לסיפוקו
אני אשקול את האופציה הזו ביום שכבודו ישאיל את המרצדס לאירית. אז הן אפילו תוכלנה לנסוע בחמישיה.

כמו שכל אספן יודע, יש שני דברים שאיתם לא נותנים לאף אחד להתעסק: עם האשה ועם המכונית ....(ואם מדובר באספנית, אז עם הבעל והמכונית - אני רוצה להיות Politically Correct).

בקיצור - יש רק אדם אחד שיכול לנהוג ב-MG שלי כשאני לא באוטו - וזה אבא שלי. כל השאר - רק תחת השגחה צמודה, ולאחר שעברו מבחני אישיות נוקשים.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני אשקול את האופציה הזו ביום שכבודו ישאיל את המרצדס לאירית. אז הן אפילו תוכלנה לנסוע בחמישיה.

כמו שכל אספן יודע, יש שני דברים שאיתם לא נותנים לאף אחד להתעסק: עם האשה ועם המכונית ....(ואם מדובר באספנית, אז עם הבעל והמכונית - אני רוצה להיות Politically Correct).

בקיצור - יש רק אדם אחד שיכול לנהוג ב-MG שלי כשאני לא באוטו - וזה אבא שלי. כל השאר - רק תחת השגחה צמודה, ולאחר שעברו מבחני אישיות נוקשים.

Kobi mon chou

j'attends impatiemment

Irit

• תוכן חדש...