Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאימא שלי הציעו רכב מהעבודה.

וזה 2 המכוניות הפיינליסטיות בתקציב הנתון, מי יותר טובה מבחינת נוחות, צריכת דלק, איכות חומרים

ולמי יש יותר פאן בביצועים אפילו שקצת קשה לבקש, אימא שלי תרד מהליאון טורבו לאוטו הזה אז צריכה כמה שיותר "כיף" בנהיגה, וכוח.

מי תהיה עדיפה?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

בתור בעלים של לנסר ליסינג, אני יכול להמליץ לך בבטחון, לך על הקורולה!

המיצובישי חלשה למדי, מיושנת (ברמה של לנטיס), ולא מלהיבה באופן כללי.

בטויוטה מעבר לרמת הגימור הגבוהה יותר, למנוע החזק יותר, ולחלל הפנימי העדיף, יש 4 כריות אוויר. וזה חשוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בתור משתמש של קורולה בליסינג אני שמח להמליץ עליה בחום...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו גם עומדים בפני בחירת רכב ליסינג מקבוצה 2 והקורולה היא המועדפת עלינו מבין כל המועמדות, אחרי שעשינו נסיעות מבחן על כולן (פוקוס, 3, לאנסר, אימפרזה).

היא מרווחת, המושבים נוחים מאוד, נוחות הנסיעה לא רעה, הנסיעה שקטה למדי והמנוע+גיר הם הטובים בקבוצה.

הלאנסר, אגב, התמקמה אחרונה בסדר העדיפויות שלנו.

פורסם

TOYOTA COROLA

יש לנו שנת 200 מנוע 1600 והיא חזקה מאוד

ודרך אגב מאוד בטוחה,הצילה את חיי בתאונה.

ממליץ על הקורולה בחום,הן מבחינת מהירות,כוח,(גם כובד-טון.600) יעלות ואמינות לאורך זמן.

פורסם

גם ממליץ על הקורולה. בקרוב אנחנו מחזירים את שלנו לחברה וכנראה מקבלים אחת חדשה כי פשוט אין משהו יותר טוב בהצע היום.

ממליץ לך להוסיף כמה גרושים ולבקש שיוסיפו את המערכת בילד אין, חלונות חשמל מאחורה ומרימי חלונות. אנחנו הוספנו כ-1K ש"ח בשביל התוספות הנ"ל כאשר הזמנו את הרכב. אני יודע שזה נשמע מצחיק שרכב שנת 2006 מגיע ללא חלונות חשמל כאשר ברכבים בני 15 שנה יש כבר חלונות חשמל אבל זו תוצאה ישירה של שיטת תמחור דפוקה של שווי מס לפי קבוצות ולא לפי מחיר של כל רכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפני כמה זמן כשהרכב שלי היה במוסך, קיבלנו לאנסר כרכב חילופי לזמן מה.

ואני יכול להגיד לך מניסיון, מה שלא תעשה אל תתקרב לרכב הזה!

הרכב איטי- אני זוכר שעמדתי פעם ברמזור וכשהאור התחלף לחצתי פול גז(!) והיה צב (אתה יודע הרגיל, זה שיש לו שיריון מאחורה) שעקף אותי! ואני לא מגזים! (טוב נו אולי קצת..)

תנוחת הישיבה גבוה מדי- אתה יושב כל כך גבוה שאתה מרגיש שאתה יושב בג'יפ, אך המתלים של הרכב כל כך גרועים שאתה מרגיש כל מכה שיש בכביש!

וחוץ מזה שהקורולה יותר מפנקת מבפנים, יותר זריזה, יותר חזקה, יותר יפה, יותר נוחה לישיבה, וכל שאר הדברים שלא עולים לי לראש- הרכבים זהים (4 גלגלים, 5 מקומות ישיבה, אוטומט וכו'..)

:lol:

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אלו האופציות שנתנו, אם היו נותנים אופציה היינו לוקחים את המאזדה 3.

הציעו לנו גם יונדאי אלנטרה בפחות כסף , איך היא לעומת הקורולה?

הקורולה שווה עוד 600 ש"ח בחודש (כולל מע"מ)?

פורסם
אלו האופציות שנתנו, אם היו נותנים אופציה היינו לוקחים את המאזדה 3.

הציעו לנו גם יונדאי אלנטרה בפחות כסף , איך היא לעומת הקורולה?

אנחנו גם חשבנו על המאזדה 3, ואפילו קבלנו כזו כרכב חלופי לכמה ימים אבל היא חלשה יותר מהקורולה וגם סביבת הנהג שלה מאוד צפופה וקשה למצוא תנוחת נהיגה טובה (הרגליים כל הזמן נכנסות בדשבורד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תראה, נהגתי בשתיהן ואין ספק שהקורולה יותר טובה.

אבל 600 ש"ח בחודש הם כסף רב ואני לא בטוח שזה מצדיק את ההבדל!

אם ניקח לדוגמא טווח של 3 שנים שבהם הרכב יהיה אצלכם זה מסתכם בכ-21,600 ש"ח! (שזה המון!).

בקיצור, אם הבדל של 600 ש"ח, הייתי לוקח את האלנטרה שהיא רכב סביר מאוד בפני עצמו.

• תוכן חדש...