Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קניית מיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ,

בשישי האחרון קבעתי עם בחור כדי לראות מיאטה למחירה ,

המודעה אמרה מיאטה 97 .

אבל ...

כנראה ששגיתי במספר ( וחייגתי את המספר של המודעה מתחת ) והגיעה מיאטה 2005 , בת פחות משנה למכירה.

הרכב כמובן נראה מעולה ונוסע מעולה אבל שמתי לב שיש לי בעיית מקום רצינית בתוכו,

אין לי בעיה להגיע לתוכנת נהיגה טובה אך הברך השמלאית שלי פוגעת בדלת ( במתקן שאוחזים בו שסוגרים את הדלת ) , ניסיתי למצוא תנוחה אחרת וזה פשוט לא מסתדר , כל פעם שאני לוחץ קלאצ' זה לא מסתדר לי .

האם גם במיאטה דור קודם זה ככה , אני 1.93 ס"מ ?

זה די ביאס אותי , אם זה באמת ככה אני יאלץ לרדת מהמיאטה , האם מישהו יכול להמליץ על רכב דומה באותו תקציב ?

אני מחפש : ספרטיבי , כיף , לא צרפתי ! .

חשבתי על יאריס T , שהמחירון של 2002 מגביל ל - 95 של המיאטה !!! ... אבל זה כמובן רכב הרבה יותר משעמם ופחות כיפי. ו.... עם גג סגור .

איזה עוד אופציות קבריולה יש ?

תודה.

פורסם

bmw סדרה 3 קבריולט (320 או 325) מאמצע שנות ה90 ומטה תיכנס לך בתקציב .

יש המון כאלה , בעיקר תמיד מפרסמים אותם בלוח פוקוס.

נ.ב : תנסה בכל זאת לבדוק עם המיאטה 97 אם מתאים לך. עד שלא תנסה לא תדע!

יוגב

פורסם

במיאטה NA המצב יהיה גרוע יותר. במיאטה NB שיפרו את הכסא והנמיכו אותו לטובת הגבוהים. המיאטה לא מתאימה פיסית לאנשים מעל גובה 185 ס"מ. אני בגובה 182 ס"מ וזה כבר בדיוק למידות שלי.

הדרך היחידה לשפר את המצב היא ע"י הוצאת חומר ריפוד מהמושב ולפרק את סוככי השמש.

במיאטה.נט יש הדרכה לעניין הריפוד.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
במיאטה NA המצב יהיה גרוע יותר. במיאטה NB שיפרו את הכסא והנמיכו אותו לטובת הגבוהים. המיאטה לא מתאימה פיסית לאנשים מעל גובה 185 ס"מ. אני בגובה 182 ס"מ וזה כבר בדיוק למידות שלי.

הדרך היחידה לשפר את המצב היא ע"י הוצאת חומר ריפוד מהמושב ולפרק את סוככי השמש.

במיאטה.נט יש הדרכה לעניין הריפוד.

זאת התחושה שקיבלתי במיאטה החדשה ,

זה ממש עושה לי דכאון , אני ממש חולם על הרכב הזה כבר המון זמן אבל אני רואה עכשיו שהוא פשוט לא מתאים לי .

:(

פורסם

פיתרון מובנה לגבוהים יותר קיים רק במיאטה NC משנת מודל 2006.

אכן נושא התאמה לגובה הוא מתסכל ואני יכול לחוש אמפטיה לגבוהים. בארה"ב בממוצע האוכלוסיה גבוהה מאשר כאן ובכ"ז מוצאים פתרונים, עובדתית המיאטה נפוצה בעיקר שם. הפיתרון הנפוץ הוא מה שכתבתי לך- מפרקים את הכסא וחותכים מהריפוד את הגובה החסר. יש במיאטה.נט הדרכה מפורטת. אפשר לבצע גם אצל רפד רכב. גם מפרקים את סוככי השמש שמעניקים כ- 2 ס"מ של ראות דרך השימשה הקדמית.

ראה כאן-

http://www.miata.net/garage/headroom.html

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

גולף קבריו' קשורה למיאטה בערך כמו מיניוואן.

לשאלתך, הייתי מנסה להסתכל לכיוון של Z3, בעדיפות גבוהה מ-א-ו-ד לאחד המנועים היותר גדולים ולא ה-1.8L או 1.9L כי הם חלשים באופן מעורר רחמים.

היא אולי לא כיפית כמו המיאטה מבחינת ההתנהגות אבל בהחלט אלטרנטיבה מעניינת לאחד גבוה כמוך... יש יותר מקום והיא גם כן רודסטר ולא איזו קבריו' מתחזה.

חוץ מזה, גם את ההתנהגות של ה-Z3 תמיד אפשר לשפר כדי שתהיה יותר מעניינת.

מוטי

נ.ב: במיאטה דור ראשון המצב מבחינת מרחב אכן יותר גרוע ומניסיוני במיאטה דור שלישי החדשה גם היא לא ממש להיט לאנשים מעל 1.85...

פורסם

ה - Z3 הרבה יותר יקרה לאחזקה , בצורה די קיצונית מהמיאטה ופחות אמינה .

זה מאד חשוב לי , אני חייב רכב אמין .

פורסם
ה - Z3 הרבה יותר יקרה לאחזקה , בצורה די קיצונית מהמיאטה ופחות אמינה .

זה מאד חשוב לי , אני חייב רכב אמין .

קנה טויוטה קורולה ותתפכח מאשליות שרכב ספורטיבי הוא זול לאחזקה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא רוצה רכב זול לאחזקה ,

אבל אני רוצה רכב אמין, רכב עם איכות גבוהה.

רוני ושאר בעלי הצרפתיות : אני לא רוצה להמשיך בוויכוח האבילי הזה, אתה מוכן לסבול את האיכות הצרפתית הירודה ברכב שלך, אני לא.

אני לא רוצה לדעת את השמות משפחה של כל האנשים במוסך ואת סיפור חייהם.

אני רוצה רכב בלי בעיות כרוניות , מה שלא קיים ברכבים צרפתיים .

• תוכן חדש...