Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דו"ח

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) כאשר רכב משטרה בסיור שגרתי, האם האורות הכחולים (הצ'קלה) חייב להיות מופעל?

2) האם כאשר הוא יוצא אלייך הוא צריך להיות עם כובע?

3) האם הוא יכול לקרוע דו"ח תנועה שהוא ממלא.

4) האם הוא יכול לקרוע את הדו"ח אחרי שהוא כבר נתן לי את העותק שלי ושלח אותי לדרכי.

נתפסתי על ידי שוטר כאשר עשיתי יו טרן במקום שאסור, הוא יצא אלי ללא כובע והצקלה שלו לא הייתה מודלקת. בדברי הנהג זה מה שאמרתי לו לרשום. שאמרתי לו לרדום שהוא היה בלי כובע הוא אמר לי אז אתה שקרן בנוסף וראו שזה הרגיז אותו.

:oops:

עוד 2 דברים, מישהו יודע כמה נקודות זה יו טרן במקום שאסור, לנהג חדש? וכדי לשלם את הדו"ח אני פשוט לוקח מה שהוא נתן לי והולך לדואר?

פורסם

לפי תקנה שלא יצאה מזמן הצ'קלקה אמורה תמיד להיות דולקת

2)לא (מה זה השאלה הזאת??)

3)לא , הוא לא יכול לקרוע תדוח

4)לא.

פורסם

1. מה זה משנה ?

2. מה זה משנה ?

3. מה זה משנה ?

4. מה זה משנה ?

עשית עבירת תנועה ? עשית פניית פרסה במקום שאתה יודע שאסור, ואתה מחפש תירוצים להתחמק מעונש בבירוקרטיה ?

שלם את הקנס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
1) כאשר רכב משטרה בסיור שגרתי, האם האורות הכחולים (הצ'קלה) חייב להיות מופעל?

2) האם כאשר הוא יוצא אלייך הוא צריך להיות עם כובע?

3) האם הוא יכול לקרוע דו"ח תנועה שהוא ממלא.

4) האם הוא יכול לקרוע את הדו"ח אחרי שהוא כבר נתן לי את העותק שלי ושלח אותי לדרכי.

1. זה לא ממש משנה כי גם עם השוטר בדרכו הביתה ולא בסיור הוא יכול לתת לך דו"ח.

2. צריך, אבל אין לזה שום קשר לחוקיות הדו"ח, הוא יכול לצאת אליך גם רק בתחתונים. אם המפקד שלו יגלה - הוא ינזוף בו.

3. לא.

4. לא.

וחוץ מזה, עשית עבירה, אתה מודה שאתה אשם.

שלם את הדו"ח ופעם הבאה על תעשה את זה. יש סיבה לתמרור הזה, הוא לא מוצב שם סתם ככה ככל הנראה. אם אין סיבה להצבתו שם זה כבר משהו אחר ....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

ההוראה בדבר אורות כחולים מופעלים וכובע על הראש היא הוראה פנימית של המשטרה, ואינה קשורה לחוקיות הדו"ח בשום מקרה. וודאי שהשוטר התרגז כשהערת לו על זה, כי "מסדר המפקד" הוא כבר זקן מידי לעבור, וזה עניין בינו לבין מפקדיו ולא עניינך.

הניקוד תלוי בסעיף המדוייק של העבירה, הוא רשום בדו"ח, אם תפרט אוכל לענות.

ניסיתי לעשות מה שזכרתי שקראתי פעם כאן בפורום, הנה מצאתי את זה בחיפוש:

פעם הבאה שתופס אותך שוטר בלי כובע פשוט אל תזכיר זאת באוזניו, רק

כשהוא ירצה למלא את החלק האחרון בדו"ח בו כתוב את דברי הנהג אז תכתיב לו כך:

"... השוטר הנ"ל רשם לי את הדוח כשהוא היה ללא כובע כלומר לא מדוגם..."

אני מבטיח לך שבאותו הרגע השוטר יקרע את הדו"ח במקום.

כי יזמברו לו את האמא על בעיות משמעת

נ.ב. נבדק בהצלחה לפני כשנה.

8)

לא עבד, לא נורא. אם הוא לא היה עם עוד מתנדב או משהו באוטו אלא לבד או שהייתי זוכר בדיוק את הנוסח היותר מרשים הנראה למעלה, אולי זה כן היה עובד. ומה שהוא אומר בקשר לקריעת הדו"ח טיפה סותר את מה שאתם אומרים, אני חושב שלמרות שהם ממוספרים אני שמעתי לא רק בפעם הזאת שציטטתי, על דוחות שנקרעו, בגלל הצגות או שאר ירקות.

מה שכתוב בעבירה זה משהו ממש לא ברור, אבל הקנס הוא 250ש"ח ותיאור העובדות: נהגת ברכב הנ"ל ולא צייתת לתמרות ב-6.. בכך שפנית פניית פרסה.. לא בהתאם להוראת התמרור. יש מושג על כמה נקודות מדובר? ושאלה אחרת, שנהג חדש מגיע לסכום מסוים של נקודות הוא מוזמן לנהיגה מונעת, או שאצל נהג חדש העונש שונה וחמור יותר (שלילה |:?).

יש לך למטה מן חלק שאתה "קורע" מהטופס ומשלם אותו בדואר.

סבבה, אז אני לא אקבל שום דבר בדואר, ההורים שלי לא צריכים לדעת, אמת?

--

ולכל המתחסדים כאן למיניהם, אני חייב להגיע שזה ממש צבוע.

אז כן ניסיתי להתחמק, מה יש?

ולבדוק עם הלייזר לא כוייל באותו יום, אם אם היד של השוטר לא הייתה מקובעת או אם יש לו רישיון לירות? - שאתה נוסע 150 שהכביש ריק, זה גם חיפוש תירוצים ולנסות להתחמק? זה לא להיות גבר ולהודות לשלם וזהו?

זה הכלי היחיד שיש לנו נגד השוטרים והחוקים במדינה הזאת. ללכת למשפט במקרה של מהירות או מתי שאתה עושה יו טרן במקום שאסור אבל לא מסוכן לא יתן לך כלום, לחפש פאשלות קטנות של השוטרים ולצאת מזה ככה זה עדיף על כלום.

אני אשלם את הקנס, אבל אם הייתי מצליח להתחמק מזה, שום דבר רע לא היה קורה.

פורסם

וההטפות הן לא על הנסיון להתחמק מהדו"ח אלא על ביצוע עבירה מסוכנת. נסיעה במהירות מופרזת בתנאים מסויימים אינה מהווה הגברה של הסיכון, אולם פניה במקום שאיש לא מצפה שתפנה בו, כאשר אתה נעצר לפתע בנתיב השמאלי במקום שבפירוש אסור לבצע פרסה, ועושה אותה בכל זאת זה מסוכן. התמרור לא מוצב שם ליופי, אלא בגלל שבאותו מקום כנראה שיש תנועה מהכיוון הנגדי. אז אם כבר ביצעת עבירה מסוכנת, ונתפסת, לפחות תודה בטעות ותשלם.

חליק!

לסוע 140 איפה שכתוב 90 כי הכביש ריק ואתה נהג מנוסה שהפעיל שיקול דעת זה בסדר, אבל להפעיל שיקול דעת ולהתעלם מאיסור ביצוע פניית פרסה זה חוק ברזל בעל עליונות מוסרית אבסולוטית?!

נכון שלרוב מאחורי איסור פרסה עומד היגיון בריא ושיקול דעת רציני, אבל גם אני לפעמים מגיע לצומת בה אסור לעשות פרסה לפני 10 בבוקר ב-09:58 ובכל זאת עושה פרסה. מה, אני מסכן את ציבור משתמשי הדרך תוך הפגנת זלזול ברוטאלי בחוק?!

ונכון שאם היה שם שוטר לא מגולח הייתי מקבל דוח ואפילו משלם אותו כמו טאטל'ה, כי חוק זה חוק והוא לא משאיר מקום לשיקול דעת, לא לי ולא לשוטר.

אבל העובדה שחוק הוא חוק לא אומרת שכל עבירה עליו היא בהכרח הפרעה וסיכון שאר המשתמשים בכביש, אם מדובר במהירות, ביצוע סיבוב פרסה במקום אסור, המשך נסיעה ישר מנתיב פנייה ואפילו אפילו מעבר רמזור באור אדום ואי עצירה מלאה בעצור.

להוכחות ע"ע קו לבן באיטליה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העבירה בוצעה בסוקולב פינת דרך י-ם בהרצליה.

סוקולב נגמר ומדובר בצומת T, אין תנועה נגדית באה ממולי.

תודה על התשובות :roll:

פורסם

אנשים תעשו כמה עבירות שאתם רוצים, רק שלא יתפסו אותכם. :wink:

מה קורה עם כל החנונים פה? תכף תגידו שללחוץ על הגז, יגביר את הבלאי במנוע. יאללה, לכן תקראו איזה כתבה על קולין מקריי.

כל דבר שאתם עושים, תעשו בקפידה, כמובן תבדקו 100 פעם לפני שאתם עושים את זה, אבל שלא יתחילו לקשקש לכם שאתם פושעים, כל מי שכתב לכם את זה עושה דברים לא פחות חמורים.

מה אתם עושים בכלל בפורום של ספורט מוטורי? לכו תשחקו דוקים.

פורסם
העבירה בוצעה בסוקולב פינת דרך י-ם בהרצליה.

סוקולב נגמר ומדובר בצומת T, אין תנועה נגדית באה ממולי.

תודה על התשובות :roll:

הבעיה בצמתים כאלה, שבזמן שאתה פונה פרסה, ייתכן שרכב שבא משמאלך פונה ימינה ברמזור ירוק או חופשי, כלומר שבסוף הפרסה שלך אתה עלול למצוא את עצמך באותו נתיב כמוהו. סביר שאם אתה זהיר אתה תראה אותו מגיע, אבל בהחלט ייתכן שהוא לא יראה אותך (כי אתה בא מאחוריך) והוא יילחץ. כמובן שאם מי שעושה את הפרסה פחות זהיר, זה גם יכול להגמר בתאונה.

בכל מקרה, לא מומלץ! מה גם שבצומת הזה אתה יכול לפנות ימינה, לעשות שם פרסה ולחזור ולפנות שמאלה (שווה ערך לפרסה שעשית) בכמה שניות.

Better luck next time

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...