Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות...קליאו 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום טיפול 10 אלפים שכללה פלגים,פלטרים,שמנים המחיר היה 250 שקל אצל מכר של חבר טוב...המחיר סביר לא??

טוב כמה שאלות:

1.היה לי צינור אחד שיצא מהקרבורטור קרוע כזה הוא אמר לי לא כדי לגעת אפילו אפשר להוציא לא מיצרים כבר תצינור...

זה צינור של נשם אויר משהו כזה הוא אמר...האם זה רציני לדעתכם?

2.כמה יעלה פחחות צבע לקטע האחורי של האוטו הצבע יחסית סבבה אבל מכה קטנה ועוד אחת יותר קטנה...

3.יש לי בעיה בנעילה המרכזית נראה לי קצת חלודה או משהו כי זה משמיע רעש הכפתור זז קצת אבל פשוט לא עולה ויורד

רק הבגאז' ננעל ונפתח....כמה יעלה לסדר את זה?כמה יעלה לשים אזעקה על הדרך?

4.יש לי פנסי ערפל שלא עובדים מה אתם אומרים מנורה שרופה?

5.איזה עוד דברים אני יכול לעשות כדי להיות בטוח במכניקה של האוטו אני יודע 100 אחוז בטוח אי אפשר להיות עם רנו...אבל קצת הרגשה טובה..

BMW

פורסם
אין צורך לצטט , עשוי לכאוב בשיניים
קודם כל-המחיר סביר.

1. אין דבר כזה לא מייצרים. בטח לא לרכב 91. עזוב כרגע את השאלה אם זה נשם או לא- עצם הרעיון של לא להחליף צינור פגום באזור הקרבורטור נשמע לי קצת אידיוטי. סה"כ מדובר בצינורות שזורם בהם דלק. ניחא אם אחד יקרע ודלק ישפך על המנוע הרותח. גם ככה חורף והגשם מכבה שריפות יחסית מהר.

2. לא יודעים. לא נתת תיאור נורמאלי. לפחות תמונה.

3. סידור בין 100 ל 800 שקל. אזעקה בין 500 לחרא ל2000 לטובה מאוד.

4. מה זאת אומרת מה אנחנו אומרים מנורה שרופה. לא הבנו. אתה שואל אם לדעתנו המנורה שרופה? אז תנסה שימוש בסימני פיסוק. הדרך הכי טובה לבדוק היא להחליף מנורה. אם העסק עדיין לא פועל- זה יותר רציני. אולי זה חוט חשמל שרוף (מהקרבורטור)

5. להכניס למוסך קצת יותר טוב ממוסך שאומר לך שלא מייצרים צינורות לרנו קליאו ולהגיד להם לעבור על כל המערכות ולבדוק מה לא בסדר- ולתקן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

הצינור הוא צינור אויר שיוצא מהפלסטיק השחור העגול שבתוכו יש את הפלטר(קרבורטור חח נראה לי)

והפחחות מאחורה יש מכה קטנה על הדלת בגאז' וכמה עקיצות ממש קטנות

האם בדיקה כללית של הרכב יעלה כסף לפני הצעת מחיר?

BMW

פורסם

הצינור הוא אכן צינור אוויר גמיש, המחובר בקצה אחד למסנן האוויר, ובקצהו השני מקבל אוויר קר ונקי בנסיעה, לטובת נשימתו של המנוע, ולטובת התצרוכת הדלק,הצינור בא בצורת צינור שרשורי גמיש,

וניתן להשיג אכמותו אצל מתקני מזגנים לרכב, ובחנויות לחומרי בניין , לפי מטר רץ, והאמת שאין היהט בטיחותי בביטולו, או בקרע שיש בו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...