Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה קניתי הונדה סיויק 98' [sR אם אני לא טועה]. הקניה נעשתה מאדם מבוגר והאוטו שמור מאוד, עד כדי כך שאין רמקולים במגש האחורי [הכל סגור ובמצב שבו הוא הגיע מהמפעל].

המערכת והרמקולים הקדמיים כבר הוחלפו על ידי ללא בעיה.

כאשר התקנתי קודן המוכר הציע לי התקנה של רמקולים אחוריים במחיר של 150 ש"ח בטענה שזה מאוד מסובך ובעייתי לפרק את המגש. הבעיה שלי היא שהוא אמר את אותו הדבר על הדלתות הקדמיות ואת זה עשיתי תוך שניה ע"י הפתיחה של מכסה הרמקול, מה שהעלה את הסבירות שהוא סתם מנסה להרויח כסף.

הרמקולים האחוריים כבר הוזמנו וכשיגיעו אני עתיד להתקינם, השאלה היא איך אני פותח את המגש האחורי בלי לפגוע בו ובלי לשבור פלסטיקים מיותרים?

תודה מראש,

רונן

פורטל המחשבים הישראלי HWzone.co.il

פורסם

תראה זה שזה מסובך זה ממש לא.......

תראה כנראה יש שם קליפסים או משהו שתופסים צריך פשוט להזיז את משענת הגב ולראות במה זה תפוס, אם לא תשתמש בכוח לא תהרוס כלום

תבדוק כמה מקום יש לך לרמקולים ואם זה מתאים בגודל.

אם הרמקולים גדולים מהמידה שיש בסיוויק מציע לך לעשות הגבהה ולא לנסר!

בהצלחה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בדקתי היום את המגש בצורה מהירה ולא מצאתי ברגים או קליפסים, למרות שהוא תפוס ממש טוב... זה משחק של ניסוי וטעיה אלא אם כן למישהו יש ניסיון עם פירוק של מגש כזה ויכול לתת עצה.

הרמקולים עצמם לא גדולים אלא בדיוק, 6X9, ומן הסתם שאני לא אנסר את השלדה של האוטו בשביל רמקולים...

פורטל המחשבים הישראלי HWzone.co.il

פורסם

א.אתה יכול פשוט להרכיב את הרמקולים מהצד התחתון של המגש (אבל זה עושה רעשים והבאס לא משהו).

ב.1.אתה מנתק את האור ברקס מהבגאז'.

2.מוציא הטבעת שיושבת מסביב לידית שאיתה פותחים את הכסאות ע"י שחרור קליפס עם היד גם דרך הבגאז'.

3.מפרק את הצדדים של המושב האחורי(אלו שלא נפתחים),בשביל לפרק אותם אתה צריך גם לפרק את המושב עצמו כי הם תפוסים עם בורג.

4.זה תפוס עם קליפסים וצריך להשתמש בכוח אבל לא מוגזם (אם זו פתיחה ראשונה שלהם אני מאמין שזה יילך חזק)

5.ממליץ לשים ספוג מסביב לרמקולים בהתקנה על מנת למנוע רזוננס בין בפח לרמקול.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם תרצה עזרה אני ישמח לעזור לך

זה ענין של כמה דקות לפרק את המגש רק צריך למצוא את החיבורים הנכונים

אם אתה מעונין תפנה אלי בה''פ

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...