Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!!!

יש לי אפשרות לרכוש קורסיקה(שברולט) רמה 2 נפח מנוע 3100(191 כ"ס)

נקיה לגמרי מתאונות

שנת 95...

הכל טוב ויפה...מה שמפחיד אותי הוא הקילומטראז' והוא 200,000 ק"מ...

מה המשמעות של המספר הזה ברכב אמריקאי?

והאם "שיפוץ ראש מנוע" שנשמע לי כל כך מסובך אומר משהו? או לפחות אמור להגיד משהו?

תודה לכל מי שיגדיש זמן לענות לי!!!

חג שמח!

פורסם

אז ככה:

בקורסיקה אין "רמה" כמו בספארי.

המנוע מוציא 150 כ"ס, לא 190.

שנת 95 זה אומר 10 שנים על הכביש, 200K ק"מ ב- 10 שנים זה נורמאלי.

למספר אין משמעות, השאלה היא איך טיפלו בו ב- 200K האלה. בקש נא הסטורית טיפולים במוסך. למשל, שיפוץ ראש מנוע מעלה חשדות. זה לא אמור לקרות ב- 200K ק"מ ועל כן מתחייבת בדיקה קפדנית יותר של הרכב.

שיפוץ ראש מנוע דורש מעקב.

בקשה, הקדשתי לך מזמני.

dirty old man

need love too

פורסם
אז ככה:

בקורסיקה אין "רמה" כמו בספארי.

המנוע מוציא 150 כ"ס, לא 190.

שנת 95 זה אומר 10 שנים על הכביש, 200K ק"מ ב- 10 שנים זה נורמאלי.

למספר אין משמעות, השאלה היא איך טיפלו בו ב- 200K האלה. בקש נא הסטורית טיפולים במוסך. למשל, שיפוץ ראש מנוע מעלה חשדות. זה לא אמור לקרות ב- 200K ק"מ ועל כן מתחייבת בדיקה קפדנית יותר של הרכב.

שיפוץ ראש מנוע דורש מעקב.

בקשה, הקדשתי לך מזמני.

הוא אמר לי רמה 2...מה זה הרמות האלה במכוניות האמריקאיות?

ובאינטרנט כתוב שיש לה 190 כ"ס...אולי עם השנים זה אכן ירד ל150...

פורסם

מנסיון, גם חדשה מהחברה עם 0 קילומטרים היא לא בדיוק שיא האמינות.

אני יכול להגיד לך שבעקבות הנסיון של המשפחה שלי עם הקורסיקה גם היום אחרי 10 שנים אנחנו עדיין לא מעלים בדעתינו לקנות מכונית אמריקאית.

וזה לא שיש לנו לאנטיס וכל היום אנחנו צורכים "רק יפאני", יש מכוניות אחרות נחמדות ומהנות שלא תוצרת USA.

פורסם

למה לבאס אותי?..אני כבר מכיר את כל הקלישאות על האמריקאיות...

אני סגור על שברולט קורסיקה...אל תנסו להבין אותי.

אני אנסה להסביר את עצמי עוד פעם.

כאשר VOLVO עוברת 200,000 ק"מ אומרים שהיא הגיעה לשליש חייה...לא יודע למה...שמעתי את זה בFIFTH GEAR...

מה שאני רוצה לדעת, ולא אכפת לי איך הוא טיפל במנוע שלו...מה קורה למנוע בשלב הזה?

לכל דבר יש סוף...נניח שהוא עשה את כל הטיפולים בזמן והוא זקן בן 60 שלא מגיע לדוושת הגז...

200 אלף קילומטר זה לא קצת וזה הפרמטר היחיד שמונע ממני לבצע את הקנייה!!!

תודה עוד פעם!!! אני כבר מת לקנות אוטו!:smile:

פורסם

טוב, אתה מודה שיש לך קיבעון על הקורסיקה אז ננסה לעזור.

מעבר לעובדה שמרווח הפנים קטן, התנהגות כביש עלובה, צריכת דלק גבוהה (מנוע מיושן..), וגיר אוטומטי לא אמין במיוחד הרכב בסדר...

עצה קטנה, קבל או לא, הקורסיקה היא לא רכב מוצלח, וסביר להניח שבק"מ כזה יחלו לצוץ בעיות שונות ומשונות נוספות ויקרות לתיקון.

המחיר הזול בכניסה, הוא תשךום מקדמי על חשבון הוצאות גדול בהמשך, כולל אכילת דלק שבימינו אלה הוא אינו מצרך זול.

פורסם

שא ברכה על בחירתך.

בקילומטרז' הזה המנוע 3.100 קורסיקה רק סיים הרצה.

הידעת?: כאשר הוצג המנוע באיזור שנת 88 -89 הוא זכה בפרסים ותארי עקב אלקטרוניקה

מתקדמת ומתוחכמת ביותר.

בעבר הייתה בבעלותנו סאנברד 3.1 V6 שזה אגב אותו המנוע והבהמה הזו סחבה נגרר עם שני טרקטורוני פולריס כבדים ומיושנים מזווד מלא על ציודו ללא היסוס כאילו הכניסו מנוע של פיק אפ לפרייבט.

בכל אופן תבדוק מה העניין עם הראש מנוע הזה לפרטי פרטים ותהנה לך עם הקרויז קונטרול.

(יתרון: ברגע שמתחילים לנהוג באמריקאית מיושנת באופן פתאומי נפסקים דוחות המהירות

כי אתה פשוט נהנה מהרגע ולא דחוף לך להגיע מהר לשום מקום ושכל שונאי האמריקאית

יקפצו לך)

נהגתה ביפנית אחת - נהגת בכולן.

אופנוען

פורסם
אני כבר מכיר את כל הקלישאות על האמריקאיות... פה יש כאלה שעוד לא שמעת...

אני סגור על שברולט קורסיקה...אל תנסו להבין אותי. זה בסדר, העם איתך...

200 אלף קילומטר זה לא קצת וזה הפרמטר היחיד שמונע ממני לבצע את הקנייה!!! 200K הם רק ההתחלה... שא ברכה וסע לשלום.

תודה עוד פעם!!! אני כבר מת לקנות אוטו!:smile:אל תמות...

הקורסיקה מעולם לא צויידה במנוע עם 190 כ"ס, ואפשר לאמר שהיא לא היחידה עם המנוע הזה.

לפי ליאו גולדברג, היבואן עד שנת 94 [אם אני לא טועה], המנוע בקורסיקה הוציא 140 כ"ס ב- 4200 סל"ד, 25 קג"מ ב- 3200 סל"ד 3.1L, V6, ויש לו 12 שסתומים. יחס דחיסה 1:8.8 מבטיח שהסוסים לא יברחו עם השנים. הוא מאיץ למאה ב- 11 שנ', ונועל צמיגים 195/70R14.

תחת שיווקה של UMI [כמו אצלך, בקרוב], הקורסיקה הוציאה 160 כ"ס ב- 5200 סל"ד, ו- 25.6 קג"מ ב- 4000 סל"ד, הודות להעלאת יחס הדחיסה- 1:9.6.

dirty old man

need love too

פורסם

אי אפשר לקבוע אורך חיים של מנוע,בטח לא במיסגרת פורום ייעוץ.

תלוי מאד לאיזה טיפול זכה במהלך שנותיו ואיך נהגו במכונית.

אם "נינעלת" על קורסיקה,מכונית בינונית מינוס לכל הדעות,בדוק שהמנוע עובד חלק ועגול.

בעיות מחשב ניהול מנוע ואלקטרוניקה באמרקאיות האלו יכולות להיות יקרות מאד לתיקון ודי מתסכלות.

אל תזלזל בזיוף מנוע,אפילו אם הוא נראה פשוט לפיתרון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תודה רבה על כל התגובות...כבר מצאתי 4 מוכרים פוטנציאליים...וזרקתי את ההוא עם ה200,000 ק"מ...

נקווה לטוב!!! דרך אגב כולן שחורות:-)

קורסיקה הנה אני הא!

מיכאל.

פורסם
כן, הרי כל "תוצרת USA" זה זבל לא אמין כבר כשהוא יוצא מהסוכנות.

אנשים כמוך רק מחזקים את הסטיגמות.

אנשים כמוני שעד שנות ה - 90 היו עיוורים וחשבו שאמריקאיות זה זהב טהור.

אני עוד זוכר בסוכנות איך כמעט בכיתי מאושר שהצלחנו לקנות שברולט חדשה!

רק חבל שאחרי חצי שנה אבא שלי חזר הביתה במונית אחרי שהמכונית התקלקלה בפעם המי יודע כמה ויום אחרי זה פשוט הלך ונתן אותה לאיזה סוחר מכוניות כי לא היה לו נעים בכלל למכור כזה אוטו לבן אדם פרטי.

פורסם
אנשים כמוני שעד שנות ה - 90 היו עיוורים וחשבו שאמריקאיות זה זהב טהור.

אני עוד זוכר בסוכנות איך כמעט בכיתי מאושר שהצלחנו לקנות שברולט חדשה!

רק חבל שאחרי חצי שנה אבא שלי חזר הביתה במונית אחרי שהמכונית התקלקלה בפעם המי יודע כמה ויום אחרי זה פשוט הלך ונתן אותה לאיזה סוחר מכוניות כי לא היה לו נעים בכלל למכור כזה אוטו לבן אדם פרטי.

עכשיו ממש אין לי חשק לאמריקאית!...

אני עובר לספרדיות וזה סופי!!!

עזבתי את רעיון הקורסיקה אחרי שקראתי הרבה מאוד מאמרים שחלקם אגב דיווחו יותר על יתרונות הקורסיקה מאשר החסרונות.

החלטתי לעבור לסטיית ילדות אחרת שלי...והיא סיאט איביזה!מחר אני הולך לנסיעת מבחן אצל בחור אחד מתל אביב...

תאחלו לי הצלחה!

תראו מה שפורום יכול לעשות לבן אדם...כמעט קניתי את הקורסיקה...כל מי שענה לי(לפחות הרוב) היוו בשבילי את החולייה האחרונה בהתלבטות שהייתה לי, ותאמינו לי היא הייתה קשה!

בנוסף לכל השרשורים הקודמים בנושא החלטתי לעזוב את רעיון האמריקאית לעת עתה אבל האהבה וההערצה עדיין קיימת!

ותנו לי אנא להגיד משפט אחרון..."אין כמו אמריקאית אמיתית אפילו שהיא נבנתה בטורקיה"...

תודה רבה לכולם.

:smile:

מיכאל.

• תוכן חדש...